93

Анонимен

преди 1 месец

Абас Галямов е клюкарка, но има друга защитничка на семейството. Тя се казва Ирина Болгар, Тя има три деца от създателя на Telegram милиардерът Павел Дуров.

92

Анонимен

преди 1 месец

Путин има много слаб тестостерон. Този човек е висок 1.60 и няма нито един косъм мъжки по тялото си. По принцип мъжете се окосмяваме по ръцете гърдите и краката аз лично си бръсна само гърдите и мишниците ме съм много космат а пък съм едва на 30 представям си като стана на 40-50 сигурно и по гърба ще имам

91

Хи хи

преди 1 месец

С кого ходи и с кой се такова въпросната госпожица на нас ни е през оная работа !

90

.

преди 1 месец

Само като видях как започва "статията" с "Твърди се" и спрях да чета. Това каква медия е точно? Жълт вестник ли? Авторке (щото журналист едва ли мога да те нарека), какво точно си написала???

89

Анонимен

преди 1 месец

До Развеселен Ти какво ти е на главата. Раждаемос е едно а население друго. Раждаемос като се изнесе младото население няма. Отива и ражда на запад. Така се отчита на запад , но в Ист. Европа какво остава само смърт че нема и двете..

88

Развеселен

преди 1 месец

До Анонимен 122 Съвсем забрави за какво драскаше. Айде, оставям те, че гледам откриването на Олимпиадата :))) Тукашните руски медии нещо не й се кефят. Ще пишат за него утре вдругиден :))

87

Анонимен

преди 1 месец

До Развеселен Не е измислена само турци и африки са в отборите им. България или трябва да внаса или да се затрие, защото при внос ще трябва да дава по-високи заплати и да махне кирилица и приеме турски и английски език. Другия вариант е да излезе от ЕС както Русия и не губи население.

86

119 а в клоаката

преди 1 месец

ще прокопсат...хаха!

85

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Ако остават децата при Зеления те ще умрат от мизерия.

84

Развеселен

преди 1 месец

До Анонимен 111 "На запада е по-ниска и внасат население от бедните държави като ги държат бедни със заеми." Не си я доизмислил опорката докрая, защото става дума за родени в тези европейски държави, а не за имигрирали :)))

83

Развеселен

преди 1 месец

До Анонимен 114 "Защо реши, че раждаемостта в Русия е по-ниска, отколкото на запад? Така ти казаха ли?" Това показват данните на ООН. :))) А и самия фашист Песков си го каза директно - раждаемост 1.4 Сравни с останалите европейски държави :))) Сега и на Песков ли не вярвате? :)))

82

Анонимен

преди 1 месец

Папарашка статийка

81

Анонимен

преди 1 месец

Голяма част от отвлечените от Русия украински деца бяха открити в Германия. Нищо не се е чуло и за оплакване от страна на родители.

80

Анонимен

преди 1 месец

До Развеселен 109. Защо реши, че раждаемостта в Русия е по-ниска, отколкото на запад? Така ти казаха ли? Излъгали са те.

79

Анонимен

преди 1 месец

а къде са били христо грозев и юлия навална докато ЦРУ е дърпало шалтърчето на Навални? за един приятел? а с имението на Епщайн и всичките западни политици какво стана?

78

Анонимен

преди 1 месец

До Развеселен Не е по-ниска в Русия. На запада е по-ниска и внасат население от бедните държави като ги държат бедни със заеми.

77

до Развеселен

преди 1 месец

Защо то мозък Ти сигурно е малък до проумее това.

76

Развеселен

преди 1 месец

Така и не разбрах, защо в Разия раждаемостта е по-ниска отколкото на Запад? :))) Нали там бил рая, икономиката цъфти, управлява ги най-великото джудже в историята и имат най-Убавите "семейни ценности". Някой да ми обясни, защо ВСИЧКО ТОВА не си личи, ами личи даже точно обратното :)))

75

Анонимен

преди 1 месец

Къща в Москва е 10 милиона $. Ако мъжа не е милионер няма как. Провинцията умира както в бг.

74

Анонимен

преди 1 месец

Русия е буржуазна не е КПСС така че са малко богати и много бедни както запада. Разликата е че е трън за запада, че има много нефт и гас. Така че не е голема разлика.