58

Анонимен

преди 1 месец

Лека нощ на всички, дано утре да има по-добри новини.

57

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Всичко това е в следствие на прибързаност , немърливост и работа при високи температури в края на деня вместо при по-ниски температури в началото на деня. Селският и патриархалният манталитети и в случая алчност и прибързани действия , за да изпълнят по-бързо сделката от хора, които не са с необходимите сръчност и ясни и точни действия при тези нагряти площи и помещения в краят на работния ден, а не в началото при по-ниски температури.

56

До 47

преди 1 месец

До До 43 - Казваш, застрахователите да му мислят. Но зависи какво са записали като наличност, подлежаща на застраховане. В документите може да фигурира описание на безобидни детски фойерверки,китайско производство. Те не струват много.

55

Анонимен

преди 1 месец

До Юлиян 60 Ами взимай на мaйкa си точилката (щото боеприпасите изгърмяха) и отивай да дадеш достоен отговор. Можеш да си избереш локация на фронтовата линия.

54

Някой написа, че

преди 1 месец

Руснаците ни предупреждават да не продаваме оръжие и боеприпаси на Украйна. Но леля Корна твърди, че продава такива неща на други държави и не знае те на кого ги препродават после. На Полша продава жената, но на кого ли поляците пращат оръжие и боеприпаси?

53

Анонимен

преди 1 месец

Салют за втория мандат на Урсула .... Поздрав от Радка Пиратка Оп Са :)))

52

Юлиян

преди 1 месец

Ако пак е дело на руснаците трябва да отвърнем

51

Анонимен

преди 1 месец

Щом са задействали химическият модул на армията в Мусачево, работата е дебела. А на нас ни казват да не ползваме дезодоранти, че замърсяваме въздуха.

50

Анонимен

преди 1 месец

Много яко гърмят тия пиратки ... Слава на Радка П.иратка Оп Са :)))

49

Сата НАТО

преди 1 месец

Докато не се изтреби руската пета колона ФИЗИЧЕСКИ, оправия нема да има. И требва да се почне от Ту лупа и Зеления чорап. Също и тоя пишман-полицай Калин Н'амкойси...

48

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Оръжията за украйна горят

47

Анонимен

преди 1 месец

Собственикът на фирма Енигма наскоро тръгна да съди Столична община, че забраната за безразборно търгуване с пиротехника му пречи на бизнеса, като твърдеше, че това е безопасна търговия, в цял свят можело, в София не можело. Е, видяхме колко е безопасно.

46

Клуб Фантастик

преди 1 месец

Дано са добре хората. Фирмите бълха ги ухапала. И без това не пазарувам във Фантастико. Да го прекръстат на "Клуб Фантастик" и киселите лелки на касите да ги напровят компаньонки и танцьорки.

45

Йован

преди 1 месец

Дали ще има и други складовеНещата излизат извън контрол Добре че не е имало биологично и химично оръжие.

44

Бил Ладен

преди 1 месец

Кой извърши този терористичен акт,питам аз.

43

акценти

преди 1 месец

Казаха че било пълно с дрога и оръжие за Зелето в Киев.Дедо Байдън е запознат със случая.Тръмп също.От Лондон съобщиха че знаят кой стои зад всичко това.

42

Анонимен

преди 1 месец

Бедите никога не идват сами....

41

Рукавишников

преди 1 месец

Къде е Соджука, Канадеца,Кокора,Шиши.Защо се покриха.*** какво казва по въпроса.Зелените Чорапи и той трае.Всички се спотайват.

40

До 43

преди 1 месец

Застрахователите да му мислят!!!

39

Истината

преди 1 месец

До До 36: Завираш си носа ти. Аз го помирисах от далече.