227

Анонимен

преди 1 месец

Никакъв проблем никаква комисия за купения ромски вот за родните социалнослабоолигархични медии. Обаче Михайлов медийна кампания ври и кипи. Гола вода са българските мадии и политици. Демутатите се наблъскали във всевъзможни комисии, за да изкарват допълнителни над заплатата от 10 бона. КАК НЕ ГИ Е СРАМ ДЕПУТАТИТЕ. НИТО ЕДИН ЗАКОН НЕ СА ПИПНАЛИ ДВА МЕСЕЦА СЛЕД ИЗБОРИТЕ, ДРЕМАТ ВЪВ ВСЯКАКВИ КОМИСИИ И СИГЕРНО ПРИБИРАТ ПО 30 ХИЛЯДИ ОТ КОМИСИИ НА МЕСЕЦ.

226

Анонимен

преди 1 месец

Незнам каква пирамида говирите, като построеното е реално и ако бизнесът не потръгне, всеки ще си вземе част от терена с някоя постройка. А къде е медийната истерия за схемата със строителните имотни измами в София и другаде, от която схема хиляди хора са платили на зелено за апартаменти, после няма апартаменти а някакъв изкоп в най-добрия случай. Хората сега си плащат кредитите а строителните предприемачи продължавата да са на свобода. Кой му пука за българина, сриват партия Величие това е.

225

Анонимен

преди 1 месец

Леле какви печалби, някой продава ли, плащам двойно, а за голям пакет и тройно.

224

Анонимен

преди 1 месец

За разлика от медийните ви дезинформации и пропаганди, на сателитната карта се вижда огромен строеж обект на площ от над 130 декара. Друго си е западните нпошници само да папкат парици и нищо построено да няма. ЗАВИСТ Е РАБОТАТА МАЙ. БЪЛГАРСКАТА ПРОСЛОВУТА ЗАВИСТ, ГЕНИЯТ НА ЗАВЕСТТА Е БЪЛГАРСКИ Е КАЗАЛ АКАДЕМЕК КОНСТАНТИН ИРЕЧЕК. ОГРОМНИ ПАРИ ИЗЛЯТИ ЗА МЕДИЙНО ОЧЕРНЯНЕ НА ЕДИН БЕЗНЕС И ЕДИН ЧОВЕК.

223

Анонимен

преди 1 месец

Защо толкова се плашат от комисията и разследването? И откъде 100 млн изведнъж, аз като ги гледам показаните на снимките са дошли за по 50лв с осигурен транспорт. И това е за разследване и санкции за нарушаване на обществения ред.

222

Анонимен

преди 1 месец

На фараоните им се клати пирамидката :)))))))))))))))))))) наивници в България колкото искаш.

221

Gorskio

преди 1 месец

Как може да обвиняваш медиите за рисковите си инвестиции?!? Ако бяха се налапали с кинти заради медиите щяха да мълчат като риби, но сега не могат и да продадат нищо. Ако бяха толкова на далавера - винаги можеше да ги продадат на "колегите" съакционери...

220

Анонимен

преди 1 месец

пО нАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СЕ РАЗСЛЕДВАТ АКО АКЦИОНЕР СЕ СЧМЕТЕ ЧЕ Е ПОСТРАДАЛ И ПОДАДЕ ЖАЛБА СРЕЩУ мИХАЙЛОВ А НЕ ВМЕСТО ТЯХ ДА СЕ ИЗЯВЯВАТ РАЗНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ОПОНЕНТИ, КОИТО СА СЕ ПАНИКЬОСАЛИ ЧЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ СА ГИ НАПУСНАЛИ. ЩОТО ПРИМЕРНО ПУДЕЛА ЛЪСНАЛ С МНОГО ЗЛАТО И ПАЧКИ...

219

Анонимен

преди 1 месец

Да припомним че изборите бяха преди по малко от 2 месеца преди тях в 90% от медиите никой не говореше за Ивелин и парка. Самият Ивелин е казвал че от отварянето му никога не са имали посещаемостта която са искали демек след ковид, година и половина е бил отворен никакви приходи от посещения и наглеците сега се оправдават с медиите.Няма такива безочливи мутри докато го пазеха от прокуратурата и статуквото нямаше проблеми сега писна за да се вдигне шум и официално всичко да се замаскира.

218

Анонимен

преди 1 месец

Ивелин Михайлов е най - великия българин след Левски

217

Анонимен

преди 1 месец

Само за 100 млн. ли са загубите, аз си мислех че са поне за 1000 млрд.:))))))))))))))) лапнишарани в България колкото искаш. Аман от наивни хора, дето вярват на поредния дето им обещава светло бъдеще или бърза печалба.

216

Банкеръ

преди 1 месец

Ако някой ми даде пари да си купя акции в Исторически парк бих го направил ама да дам свои пари за акции в нещо огромно и държавата има намерение или да национализира или да го събори.Нямам такава смотана ракия,като пия и да си загубят акъла.

215

Анонимен

преди 1 месец

Печалба няма, стотиците фирми на Фараона са натрупали загуби за милиони. Просто Ивелин трябва да каже, че медиите са спрели загубите му. Дългове и загуби има, но откъде са дошли парите и къде са отишли? А бизнеспланът за милиони посетители годишно, е още началната измама, предназначена за робите на Сектата.

214

Анонимен

преди 1 месец

Акции на борсите се копуват само на тези компании, които произвеждат и имат парични постъпления и които плащат дивиденди на всеки месец и изплащането е на всеки 3 месеца - 4 пъти в годината! Това са стабилните компании! Останалите акции са рискова какафония в която трябва да се ориентираш чрез термометър за мерене на температурата на тялото си!

213

Анонимен

преди 1 месец

До Банкеръ Бахаха, има си законодателство точно за пирамиди и понци схеми, има регулатори, които следят за измами точно като тази. Не е само до рискове на инвеститора, като има данни за финансови измами има и последваща наказателна отговорност. Бърни Мадоф изгни в затвора за подобна схема, само че в САЩ има работещо правосъдие.

212

Анонимен

преди 1 месец

На тези т. нар акционери, да се направи проверка за произхода на парите, които са инвестирали в този т. нар. парк. Пък да видим дали няма да лъсне и нещо друго.

211

Анонимен

преди 1 месец

Илон Мъск няма 300 регистрирани фирми на свое име колкото този Ивелин Михайлов. Ивелинчо здраво точи ДДС през тези фирми. Румен Спецов знае как се точи ДДС...

210

Банкеръ

преди 1 месец

До 204 Какво ще се окаже няма как да знаем.Просто всеки купил акции е поел някакъв риск.Във всички случаи Полковника няма да си види парите ако изобщо има акции.То е същото да си купиш Биткойни и да ревеш,че цената им паднала.Да не те е бил някой да ги купуваш.В никакъв случай не казвам,че цената им ще падне.Няма как да знам.В този бизнес рисковете са големи.

209

Анонимен

преди 1 месец

Акционерите на Евелин Михайлов ще осъдят медиите колкото акционерите на лондонската борса или на Нюйорската фондова борса. Всеки ден на тези борси цената на акциите се влияе от "тъпите" новини на медиите или от глупостите, които някой политик или мултимилионер се е изказал. Всеки който си влага парите в акции знае че има рискове...

208

Анонимен

преди 1 месец

Странно, защо акциите на тази компания не се търгуват на регулирани борси, а само под масата, в кръчмата и на тъмно? Аа, май се досетих защо.