289

Анонимен

преди 1 месец

Аз мисля, че трябва да се подмени НАТО! Това НАТО не помага адекватно!

288

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски се утвърди като световен лидер!

287

Руси

преди 1 месец

Направо да пускат екзекуцията му по DAZN плащам си за PPV. Природата иска баланс ,този трябва да бъде елиминиран. МИ6 са специалисти в това ,ще го пратят при Навалний на почивка.

286

Хи хи

преди 1 месец

зеления жужак ше яде хурката !

285

Руси

преди 1 месец

Ами може би най-полезния ход ще е да го елиминират ,да го направят божество един вид. Да Кажат Путин е убиец и диктатор. Бяхме прави и да спре конфликта щото САЩ ще яде тоягата и вече всеки го вижда даже американци го казват. Армията пък на Великобритания е трагедия последните 6-7 години. Единствения полезен ход е да убият Зеленски,да кажат Путин е виновен. Да седнат на масата на преговорите уж в интерес на хората. Америка си взима Украйна неофициално,никакво като и ЕС и всичко в точно !

284

Ти да видиш !!!

преди 1 месец

Значи накрая нааакааните евроатлантици си признаха че това което се случи на Майдана 2014 е незаконен преврат. Обикновенно признания идват като напънеш некой на бой и от немай каде. Язък са всички млади хора които загинаха и от двете страни заради болните англосаксонски мечти за световно господство. Не е ясно защо украинския народ се хвана на краваро-английската въдица. И ЦРУ и МИ6 са известни със предаването на съюзници и неадекватно и ГЛУПАВО планиране характерно за самозабравили се АМАТьОРИ !

283

До 312

преди 1 месец

Изкукали украински копейки явно не познавате българи

282

Анонимен

преди 1 месец

Значи тия искат да заменят Зеленски с някой "ястреб" на неоколониализма, който да изпрати на фронта всичко що има два крака и е над 12 години. Чудесно, след тая война който остане жив ще ходи на лов с лъкове и стрели за да яде. И без това Света се напълни с човешки амбалаж.

281

До 312

преди 1 месец

Май ти си изкукал украински просяк дето не познава българите и не знае,че ние не харесаме нагляри особено просещи нагляри

280

Анонимен

преди 1 месец

Зеления пътник.

279

Анонимен

преди 1 месец

Който подкрепя Русия не познава историята на България.

278

Анонимен

преди 1 месец

И им трябваха години за да разберат очевидното от самото начало? Тези агенции са по зле от когато и да е било!

277

Анонимен

преди 1 месец

315... а ти дочу ли, че и на Израел са вдигнали мерника за участието на игрите..

276

Д-р Ох Боли

преди 1 месец

Нормално е ползвана тоалетна хартия да бъде захвърлена в кошчето. Така се прави и в Европа, и Азия , навсякъде. Само украинците не рзбраха, че са в ролята на тоалетната хартия. Лошото е, че и нашите "евроатлантици" са в кюпа.

275

олимпиец

преди 1 месец

A защо великата Русия няма да участва на олимпиадата в Париж ? Явно нормалния свят не иска да има нищо общо с признати терористи, и страни от тях като от прокажени.

274

вой на БГ мужици

преди 1 месец

Изкукали пенционери с подгизнали памперси и прорашистки неудачници от котилото на Копейкин , Импексова и Фигуранта масово оакват форумите !!!

273

До 305

преди 1 месец

И що не отидоха да го арестуват в Казахстан или тоя съд е за кокошкари

272

Краварски к0пт0р

преди 1 месец

201 населени места в БГ без нито един жител. Това се получава след 35 години еврокраваро-атлантическо р0бств0.

271

До 301

преди 1 месец

Каза ти се 1000 пъти ,че да не харесваш украинските нагляри няма нищо общо с русофилството.Сега кажи , че британците и американците и те са русофили

270

Русия е сила и мощ

преди 1 месец

Ние истинските българи чакаме с нетърпение разпада на нато и ес за да се присъединим отново към Русия и нейните съюзници!!!