26

Немски Мазен Салам

преди 1 месец

Хахаха Германските прассеетаа само дюнерите им останаха. Всичко друго преебахха. Каква държава бяха, а какви станаха. Така е от лакомия да са номер едно в Европа. Айде да пуснем мигранти да ни работят, ето ви мигранти. Айде да лапаммее на Путин да има евтина газ, ето ви и Путин с войните, и газ та се къса от газ. Айде да спрем ядрените централи, ток от слънце и вятър по-евтин и по-чист със субсидираните ВЕИ-та дето изкривиха целия пазар, ето ви ток ама нещо не е много евтин. Та сега и дюнерите

25

Анонимен

преди 1 месец

Хранта ... на станатааааа!

24

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 18 Единствения пррост си ти.

23

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 18 Казваш npocтoтuя, ама налагат такова стандартизиране и благодарение на това не можеш да ядеш някогашните сочни нашенски кебапчета, защото задължително в каймата трябва да има не-знам-какъв процент соя, задължително е за стандартите на ЕС. Щом сме се хванали на това хоро, ще скачаме така, както свирят.

22

Анонимен

преди 1 месец

Ужасяваща храна и от към култура и от към калории ...

21

аркадаши

преди 1 месец

Дьонер махт шьонер ! = реклама на турска дюнерджииница в Мюнхен

20

Сус, бре!

преди 1 месец

И дюнерът, и киселото млЕко, и различните видове ракия са автентични древни македонски храни и напитки!

19

Анонимен

преди 1 месец

До САЙМЪН ЦИПИС 12 Само че всички тези древни старини са отпреди идването на гръцките племена на Балканите, а старините от Късната Античност и Ранното Средновековие (Византийската империя) са артефакти от ИЗТОЧНАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ, гръцкото население е било само известен процент от общото население на тази империя, а императорите са били римляни, арменци, славяни западноевропейци (кръстоносци) и някои гърци.

18

Анонимен

преди 1 месец

стандартизиране на ястие е най-голямата простотия която бях чувал някога

17

Анонимен

преди 1 месец

Ч.итаците да л.апат свински дюнер :)))

16

ТоптатТоптанКиселоМл

преди 1 месец

Културната идентичност на България и киселото мляко. Някой сеща ли се за този проблем? Гърците на бърза ръка го обявиха за гръцко и вече цяла Европа го знае като такова, а в това, което е на нашия пазар пък липсва прословутият бацилус булгарикус. Това беше установено при проверка не много отдавна, но до днес никой не успява да задължи търговците да пишат на кофичките "Имитиращ продукт"!

15

Анонимен

преди 1 месец

Прави са, в оригалния турски дюнер няма пържени картофи един тон, пилешко месо и пет вида соса които да прикрият вкуса на разваленото место което се е въртяло 72 часа на шиша!

14

дървен философ

преди 1 месец

Тюркиетата малко се уливат. Дюнера е изначално арабски, в близък до сегашния му вид се трансформира в Османската империя, впоследствие се появяват куп разновидности. Могат да претендират само за определена разновидност, както при ракията. Тя също е арабска, но някои държави наблягат на производството и става традиционна за тях. Но когато ракии получават защитен статут, той е за определени разновидности, а не за ракия като общо понятие.

13

Айляк

преди 1 месец

Мене ме гну.с да ям такова нещо, щото само като видя кой го продава и...не, мерси. Ама гледам бал.амите не ги стряска, опашки правят...Да им е сладко. А Дойчото война правил...с доскорошните му ро.би. Дойчо, Дойчо, какво направиха с теб, Дойчо?

12

САЙМЪН ЦИПИС

преди 1 месец

НЯМА ДУНЕРРР.........ТОВА Е ГРЪЦКИЯ ХИРОС / ГИРОС , И НЯКЪДЕ ИМА АРАБСКИ САНДВИЧ.....ТУРЦИТЕ НИЩО НЕ СА СЪЗДАЛИ..САМО СА КРАЛИ ГРЪЦКИ ЗЕМИ И ГРЪЦКИ АРХИТЕКТУРНИ ПАМЕТНИЦИ, С КОИТО ДНЕС ПРАВЯТ ТУРИЗЪМ , ДОРИ и ГРЪЦКА МУЗИКА ПУСКАТ ПО КЛИПОВЕТЕ СИ .

11

Ник

преди 1 месец

Какво се карат?! Македонски е!

10

Анонимен

преди 1 месец

Когато те ни прибират парите не им пука, че всико се оскъпявало, а сега ще ни оскъпят евтините китайски стоки, тока ни оскъпиха в пъти и т.н.

9

Германия Днес

преди 1 месец

Бабо Меркел где така? Бързам за джамия Мустафа!

8

Анонимен

преди 1 месец

Колко демократично!

7

Анонимен

преди 1 месец

Поредното западняшко лицемерие.