23

Анонимен

преди 1 месец

Уморена Как Лена като хишна хиена

22

До 19

преди 1 месец

Ааааа, не така , хубава си е хубава шавливата Лена

21

Анонимен

преди 1 месец

Какви притеснения да имат професионални международни измамници и крадци? Лена фалшифицира подписи, пълномощни, изнася секретна информация и не и пука. Тя има имунитет. Безскрупулните какви притеснения да имат? Те си казват сами, че им трябва много кеш. Казват си сами, че ако са нямали ала-бала с президента, са щели да имат 7% на изборите. Никой не ги разследват. Асен Василев е много умен измамник. Това го каза Мортен Лунд, но никой не гледа, че Асен е откраднал софтуер и го продал на Китай.

20

парапетаджия

преди 1 месец

Таз ковретина пък в качеството си на какво се иказва?

19

Майора

преди 1 месец

Ленче , никак не си на ти с материята! Не само ти , но и всички вие трябва да се страхувате заради искането ви за овладяване на службите и цялата власт в страната , ала бала с машините , кеша , пудела с пачките , фалшифицираните подписи за Корал, неспазването на законите и Конституцията и прочие! Затова и избирателите ви наказаха , жалко е че не знаете , че това което човек сам си го направи , никой друг не може да му го направи!

18

Анонимен

преди 1 месец

И мен ме беше страх от вашето управление, но ето, вече 4 години не можем поне да се върнем там, където бяхме преди ПП ДБ да се появят с помощтта на вдигнатия юмрук на Радев. Работите по-лошо дори от мутрата Борисов.

17

Анонимен

преди 1 месец

Нас пък кво ни интересува тая от кво се притеснява?

16

Анонимен

преди 1 месец

Мине не мине време и напомня за себе си. Къде с парапет, къде с коментар, къде с държавна вечеря в Гърция. Разтурикъща, любовница на шефа, харчи държавни пари. С какво е допринесла за благото на България?

15

Анонимен

преди 1 месец

Какво да се плашите, след следващите избори сте си у вас, на сигурно място. Пеевски по къщите няма да ви гони да ви бие. Така че, споко!.

14

Ха-ха

преди 1 месец

На Пеевски му е през ..., че е санкциониран. Затова подарява линейки. А вие ако има как, няма да се посвените да ги откраднете. Горе-долу това са ви целите и морала

13

Анонимен

преди 1 месец

Еми Миро я пълни, Кирето я пълни още някой друг я пълни, та за това е понапълняла --- А Пеевски кой го пълни, че е така напомпан?

12

До 9

преди 1 месец

Еми Миро я пълни, Кирето я пълни още някой друг я пълни, та за това е понапълняла

11

Анонимен

преди 1 месец

Кичозната вчера беше по потник в НС, днес навлякла ризка със сърчица.

10

Анонимен

преди 1 месец

На тез избори простокирието съвсем ще се спихне. Кикитата са измамници и даже и Бизнеспарка го разбра...

9

Шаши

преди 1 месец

И Лена и Пеевски говорят хубави работи. Като ги слушаш. Обаче на финала се получава друго. И продължава да нараства пачката, а за хората няма кой да мисли. Няма.

8

Ганди

преди 1 месец

Kaka Лена - гладна хиена, трябва и нова песен, като я гледам станала е двойна оттогава, ояла се ебая

7

ВЪН Джендъри

преди 1 месец

ПЕЕВСКИ го знаем, но и вие от ПП ДБ не сте стока. Видяхме ви. Шарлатани

6

Анонимен

преди 1 месец

До 2 първо да обръсне мустака,и след това да мачка "магнитски ---- Мустака не ме тревожи, нито парапета. Ако иска и брада да си пусне, но да смачка магнита.

5

мустакатата

преди 1 месец

Как е правилно: пОвлекана, или пУвлекана?!

4

Анонимен

преди 1 месец

Той ще сезира прокуратурата, но важно е ПосолствоТо какво ще нареди на прокуратурата.