Снимка: БГНЕС

Лена Бориславова, депутат от ПП-ДБ заяви, че в партията нямат никакви притеснения от заканите, които Делян Пеевски отправя към тях.

"Това е г-н Делян Пеевски, който е санкциониран за корупция в особено големи размери – това е лице, което онагледява целия модел на завладяната държава и аз да призова колегите в комисията за Нотариуса и Пепи Еврото този следобед да направят решителна крачка и да гласуват в подкрепа на предложението за изслушване на г-н Делян Славчев Пеевски в тази комисия”, каза още Бориславова.

По-рано днес председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски съобщи, че утре внася в прокуратурата публична информация за корупционните практики на ПП-ДБ.

По думите ѝ това, което е обсъдено за работата на Народното събрание е, че по Конституцията то трябва да работи до изборите.

"Има разумни срокове, в които да се проведе предизборна кампания, но не през август месец. Така че вместо да се ходи на море от депутатите, ние бихме могли да поработим още малко, за да приемем поне нещо в този парламент и напълно реалистично е това да бъде освен мерките за медицинските сестри, акушерите, така и Закона за личния фалит, който ще внесем днес. Той беше приет на първо четене от миналия парламент. Също така Закона за сигналоподателите. Минал е обществено обсъждане и няма пречка това Народно събрание да запретне ръкави и да приеме тези 2 законопроекта", допълни Лена Бориславова.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase