48

Анонимен

преди 1 месец

Да, те наркоманите така се лекуват, просто обещават че няма повече да пипат наркотици и готово. С убийците е същото.. Смешна псевдо държава, със смешно правосъдие.

47

Анонимен

преди 1 месец

ЗНАЧИ ЗА КЪРВАВИЯ МЕРТ МОЖЕ 30 ГОДИНИ В ЗАТВОРА, А ЗА КЪРВАВАТА ИВЕТ - ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО?!? БЕЗ СРАМ Е БГ СЪД!!!

46

Анонимен

преди 1 месец

България и Европа имат нужда от точно такива позитивни и интелигентни млади хора. Да живее ЕС и демокрацията!

45

До 40

преди 1 месец

...моля посочи на базата на кой нормативен акт е законно да се убива защото е демокрация...Например САЩ - там президента щяхя да гръмнат, за убийството на баби никой не се интересува. Преди време във Великобритания една баба застреля един от нападателите на дома й. Полицията откри под леглото й мачете и нож. Явно не от хубав живот английската баба се е въоръжила. А в САЩ масови убийства са всекидневие. Преди дни в престрелка между емигрантски банди - 3 убити и 5 тежко ранени.

44

Анонимен

преди 1 месец

"...и вече са й простили за стореното!" Ами евалла на хората, счупила една чаша - кво толкова?! Ужассс!

43

Анонимен

преди 1 месец

До Без коментар - Преди, да, ама сега обещало детето, че с пръстче няма да я пипне! Как да не му повЕрваш?

42

Без коментар

преди 1 месец

Докато вървеше делото във връзка с убийството на Виолета Донева, се появи материал със заглавие, според което имало сведения, че Ивет "удряла и блъскала и другата си баба".

41

и крукс щяха да го

преди 1 месец

пуснат под гаранция ако беше оцелял . да гледаш кенеди и да атакуваш мирната открита митинг-конференция е подобна налудност . наркотици , алкохол, крясъците на радикалните леви либерали . имал се е за Осуалд с пушка и патрони . Непълнолетен . Да . злото е зло . тази не е нормална , пристъпи, депресии, намалено ай кю . непризнаваше за удърите с нож в главата , лицето , гърлото на бабата .

40

Лудото Ленче

преди 1 месец

Правилно ли разбирам... Обещала да се държи добре и я пуснали ?!?? Това ,че убила баба си...е просто в реда на нещата ...има и друга баба ,че и дядо ,които също обещали да се грижат за нея ?!?? Ние явно живеем в страната на *** от ите !!? Нямам думи и за драскачите надраскани и публикували тази поучителна новина ....

39

Анонимен

преди 1 месец

36- Не, това се случва в държавата на Баджанаците- тиквата я няма от март 2021г

38

Анонимен

преди 1 месец

До Истинска демокрация- Демокрация, но има закони и нормативни актове- моля посочи на базата на кой нормативен акт е законно да се убива защото е демокрация...Там където има демокрация се спазвате законите!

37

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 34 - Ами във времето на куку либералите не е чудно. Кога, ако не сега?

36

Анонимен

преди 1 месец

"при живата ѝ баба" Жива не за дълго.

35

Голяма работа

преди 1 месец

Правите от мухата слон. Една баба по-малко, я вижте колко баби се разхождат из пазара и градинките. Сигурно като Ивет ги гледа я сърбят ръцете и й се точат слюнки.

34

Анонимен

преди 1 месец

В държавата на Тиквата това е най-нормалното нещо!

33

Анонимен

преди 1 месец

...този случай ме потресе, защото това дете е било обичано, но свикнало да наранява и да бяга от отговорност- дори младият мъж в чиито дом е живяла е бил наранен- убило баба си, която го е обичала толкова много- аз самата съм баба с две умни и красиви внучки и знам колко ме боли от непремерена тяхна дума, а ако посегнат...момиче спри да убиваш!

32

Анонимен

преди 1 месец

Някакъв куку либерал в сащ пък искал да съди родителите си, защото го били направили без негово разрешение. Не било "демократично".

31

Анонимен

преди 1 месец

Те такива убиици трябват на българия, позитивно настроени, свободни, учащи. Супер успешна история

30

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно е като хала в леглото. Сладурана, освободете я невинна е!!!!

29

До 8

преди 1 месец

..., но единият й дядо е бил близък с правешкия овчар. Затова Ивет беше в панделатасамо година и сега е под топлите грижина близките си. Доколкото си спомням, навремето спрягаха името на баща й като един от кандидатите за ръката на внучката на Т.Ж. Направи си изводите.