85

Бонго Бонго

преди 1 месец

Бойко няма да го каже, но аз ще го напиша.Радев разделника е за затвора.

84

Име

преди 1 месец

***! Лустрация!

83

Peef

преди 1 месец

Пееф, я обясни на електората на Герб как си ги взел на караминьол и им нареждаш какви областни управители да слагат и какво изобщо да правят, пък нека те си мислят, че гласуват за светата тиква

82

Анонимен

преди 1 месец

Я, турнаха баце на първа страница и вече 30 минути е там. Само вредители по челните листа в този сайт бе

81

Тоя кап..т

преди 1 месец

въведе стила оплюй колегата, дай го на кучетата си прокурори и му гледай сеира. Сега и както винаги някои други са му ср в га..

80

Анонимен

преди 1 месец

Тоя е доказан мафиот, заради него и играчките му държавата е на това положение. Между него и Пеевски няма разлика, тях не го интересуват хората и България, интересува го собственото оцеляване и богатеене за сметка на всички нас. 11 години бяха на власт ГЕРБ-ДПС и показаха какво могат, кражби корупция и постни пици за хората! Пенсиите и заплатите по тяхно време бяха замразени, или се вдигнаха с по 10лв за да има за кражби!

79

Анонимен

преди 1 месец

Както и в обществото между обикновенните хора...

78

Анонимен

преди 1 месец

Борисов е единственния трезво мислещ политик в България, ще гласувам за ГЕРБ СДС

77

Анонимен

преди 1 месец

Обикновените българи го знаят и без да ги подсеща .

76

SmashingPumpkins

преди 1 месец

За такава Tиkвa има Видовден - таз годишния Хелуин ще му изяде главата на ... ткивеника.

75

Анонимен

преди 1 месец

За новите избори да заменят "Не подкрепям никого" с "Подкрепям Радев", за да е малко по интересно. Само така ще излязат повече хора да гласуват.

74

Анонимен

преди 1 месец

Имам решение ! Всички пари които получават политиците като заплати и разни благини , да отиват за обществено важни неща . За техните заплати , ние ще събираме капачки и колкото съберем -толкова !

73

Анонимен

преди 1 месец

Нивото в НС бе свалено до простащина последните 10-15 години, в които 12 управлява този нещастен *** от снимката горе - Бойко! Така че, ТИ БАЦЕ си пряко виновен за просташките приказки, мутренския маниер на говорене, на управление, на мислене - по места гербаджийте са все така несложни същества - примерно в Костинброд - кмета е луд!

72

Краси Петрофф

преди 1 месец

Е за кой да гласуваш бе ?!? За мафиотите от ДПС, за крадците от ГЕРП, за лъжците от ДБиПП, за комунистите от БСП, за ентусиазтите от Величие или ИТН ?!?!?!? Кажи ЕДИН ЧИТАВ, за който да гласувам и ще ида!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

71

Анонимен

преди 1 месец

По телевизора освен шоу, какво друго може да гледа човек? Може да се помисли за "Мис Парламент" и "Ергенът депутат" за новия сезон. Да се разнообрази малко, да се разшири аудиторията. Иначе доскучава - само Радев такъв, Радев онакъв ...

70

:)

преди 1 месец

Народа знае, че за това използвате НС. Новина няма :)

69

Анонимен

преди 1 месец

Боце, време е да последваш примера на байдън, даже си закъснял с няколко годинки вече, не че той не е, ама ...

68

Анонимен

преди 1 месец

А вие за кого гласувахте на последните избори? Или пък изобщо не гласувахте? Проумявате ли малко по малко, че нещастието не идва само и вие сами си го предизвиквате. Никого не наказвате като гласувате напук или изобщо не гласувате ОСВЕН СЕБЕ СИ.

67

Айде бе

преди 1 месец

Ти обеденение ли искаш? С тази подкрепа за Зелената сделка, джен дър идеологията и мигрантите? М? После що имало крайно десни.

66

Анонимен

преди 1 месец

Двама човека имаме в държавата .Това са светлите умове , те са бъдещето , всичко останало е пълнеж .Уважаемите Пеевски и Борисов .