111

емо

преди 1 месец

заглавието на статията е подигравка, но какво да очакваш от съвременната евро-атлантическа журналистика.

110

до 92

преди 1 месец

До Анонимен.Не развявайте дипломи за висше образование.Не уточнявате каква специалност,а е от огромно значение.Наскоро научих,че имаме професор по народни танци?Е,ако го наемете на работа,каква заплата ще му определите?Айде моля!Има такива отвлечени специалности,че направо е смешно да има висше.На един кукловод в куклен театър,защо му е висше?Взел е двете математики,или съпромат?

109

Пита

преди 1 месец

По дъртите . Колко плащахте за зъболекър по комунистическо и колко плащате сега и каква е разликата в качеството .....просто питам

108

До 108

преди 1 месец

Всъщност не е.

107

Минувач

преди 1 месец

Това изобщо не е вярно,качеството на живот за много от българите е под екзистенц минимума. Здравните услуги са с качество за плащащите си. Измислена драсканица тип,, съчинение без картинка''.

106

Дядо

преди 1 месец

До До 96..Селата бяха пълни защото имаше жителство,и никой не можеше да мръдне.Дори да се омъжиш в голям град,жителство получаваш след 5 години!А за напускане на държавата,както чухте още има противопехотни мини по границата.Те така.Затова селата бяха пълни.

105

Анонимен

преди 1 месец

Какво качество , днес видях един човек да бърка в коша . Дадох му два лева . Голямо качество .

104

Анонимен

преди 1 месец

До 107, ами верно. Следи какво се случва извън новините :) Хората си предлагат продукцият, канят клиенти да ги посетят, пращат по логистични компании :) Много са :) Ама да, по новините не го съобщават!

103

До хахахах

преди 1 месец

Верно ли бе . Земята е изкупена от шепа олигарси и там се сеят само няколко реколти . БЪЛГАРИЯ ИМА ЗЛАТНА ЗЕМЯ . Пробвай се да направиш нещо и тогава говори .

102

Анонимен

преди 1 месец

До Марко Поло, не следиш дискусията. Това за трюфелът тръгна от там, че споменах на един иммбеццилл, че всеки ден България изнася 20-30 тона трюфели за Италия. После същият *** унгер възрази, че мога да си науча прасетата и да търся трюфели. моята реплика беше, че няма нужда, защото мога да си позволя трюфел. Не пиши без да си чел. Поредният СССМЕШШНИК!

101

Хахаххахаххаха

преди 1 месец

До Кой пречи, има ужасно много семейства, които си обработват земята, произвеждат и продават. На тях що не им пречи държавата? И са от някакви забутани села. Е да, там доматите са 5 лв. и масата мрънкате, че ви е скъпо НО има хора, които произвеждат, изнасят и печелят! Просто другите сте мързеливи мрънкала!

100

Марко Поло

преди 1 месец

До Разлика-много долари изядох и изпих.Обикалях света-такава ми беше работата.Маже да съм ял трюфели в ястията,но не знам.Не питам какво има в тях.За мен е важно да е вкусно.Другото си е снобизъм-да се хвалиш,че си поглъщал трюфери,и то не за друго а да впечатлиш плебса срещу теб.И оня да цъка с език.

99

Кой пречи

преди 1 месец

Да произвеждаме ...държавата брато. Ползва се комунистическата инфраструктира . Ток , вода , канализация ...нищо не е построено от демокрацията. Парник за домати с тези цени на ток и вода , как ще извадиш конкурентен продукт ?

98

Анонимен

преди 1 месец

До 102, кой ви пречи да произвеждате? Никой не отговаря на този въпрос. Защо, по дяволите, само повтаряте, че няма производство......имате земи... ми работете де, произвеждайте, продавайте, богатейте. .... хората със сигурност ще ви се радват! Ял китайски чесън... ми насей си български! К'во ви спира? Истински се интересувам!

97

Анонимен

преди 1 месец

РъБъ качествен живот - със салам народен у Кауфланд :)))

96

До 96

преди 1 месец

Да пич , прав си. При тато ромите бачкаха , етикета на кока кола беше на български език , децаата ...аз събирахме вестници и бутилки и ги връщахме на вторични сурвини. Кашкавала и сиренетомсе купиваше на кило , няма 200 300 грама имитация на млечен продукт. Селата бяха пълни с хора , кошери , бустани , дини пъпеши ...сега купуваме китайски чесън европейци , емили травестита тротинетката ,известна личност .....златен орфей к000р сега ергеня . Комунизма беше 100 пъти по добре.

95

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 98, ти на интервю ходи ли? Питаха ли те какви са ти очквананията? Опит имаш ли? Хайде стига се жалва. Парите идват след едно 20 години опит. АКо не го постигнеш... проблемът си ТИ!

94

Анонимен

преди 1 месец

Като ви чете човек си мисли: Каква е задачата на всяко правителство? Да осигури качествен живот на населението в държавата! ЕТОооооооо - Щом ви цапнат една такава благотворна статистика, трябва да сте щастливи. Никакви избори да не ви вълнуват, нека си седи завинаги служебно правителство, щото резултатите от ЕС са сууупер! Закривайте парламента, платените медии и ще останат повече пари за "качествения живот" на българина.

93

А аз не знаех

преди 1 месец

Дибре, че ни казвате коло хубаво живеем и качествено, тук всичко е супер. Статията е ала Гьобелсова пропаганда!

92

Анонимен

преди 1 месец

Абе слушайте Азис и гледайте сисите на Галена , какво се задълбавате . Кой не зне , че ни трепят масово , а ние си стоим и дори един протест не правим , сякаш не става дума за нашия живот .Оставихме се на едни шопари да ни водят към заколение .