87

Факт

преди 1 месец

Да но пък управляват Либерали и Капиталисти превзели всичко, превейки всичко за ПАРИ, децата си продават за ПАРИ, което в списъка е по зле.ТРЪМП идва пичове.Цялата световна общност ще се извърти на 360 градуса.Джендърасти, вяскакви такива фалшиви дипломари и култрно объркани ще си понесът последствията.По цял сват.

86

долу сащ

преди 1 месец

америка стана велика на гърба на срината европа след ВСВ с два прости хода, печатане на долари и глобално военно присъствие по света финансирано с тези напечатани пари, които нямаш право да не приемеш, заради присъствието. То е като перпетомобиле за глобален геноцид без край, но се намесиха китайци и руснаци

85

До 82

преди 1 месец

И колко партии и кандидата останаха накрая?

84

Анонимен

преди 1 месец

Така е, само султана

83

Анонимен

преди 1 месец

Само на хартия е така но на практика е фашиска демокрация и даже само 2 партии са на влас. Не е демократична а капиталистическа робовладелска с 90 % население бездомни и бедни.

82

MAGA2024!

преди 1 месец

Не плагиатствайте, другарю Байдънович. Велика Америка може да има само с един човек начело, и той се казва Donald J. Trump!

81

Анонимен

преди 1 месец

Щом русофилчетата са се възпалели така, значи Джо им е бръкнал на дълбоко

80

Ясно

преди 1 месец

До 42,4бр.кандидати имаше в Русия и 12 партии на парламентарните избори...

79

българина

преди 1 месец

управляват я по лоши, хора искащи да управляват освен сащ и още няколко континента, правещи вечно войни в чужди дворове.... един диктатор в сащ ще оправи нещата по света, като почне да се занимава само със сащ а не сус световен атлантизъм

78

Анонимен

преди 1 месец

Според мен вече е покойник.

77

AI

преди 1 месец

Речите му не са на живо, защото човекът е сенилен. Видя се на дебата. Подигравка с Америка. Запис с green screen и AI, а уж Байдън мъдро изнася реч...Защо не се появи на пресконференция? Не е ясно дали изобщо е жив истинския Байдън, пародия на демокрация.

76

Все тая...

преди 1 месец

До Анонимен А някакви ми обясняват колко е зле в Русията и колко е добре в САЩ, това от къде ми е познато? Ахааа, сетих се, на тия лакейчета и слуги дето по времето на бай Тошо бащите им са обяснявали на всеки как в Русията е комунизЪма и е добре а на Запад е лошо, а сега децата им като смениха господарите, смениха и мантрите. ВСЪЩНОСТ И В ДВЕТЕ СТРАНИ Е ЗЛЕ. В Раша за да си жив трябва да слугуваш на комунистите, в САЩ за да оцелееш трябва да слугуваш на евреите. До края на живота си. Амин.

75

Анонимен

преди 1 месец

Има фараони, като Джоузеф криптата и Ивелин величието!

74

Анонимен

преди 1 месец

Е да ама не смее да се похвали, че стана както заяви ултиматума си няколко дни по-рано, а именно Господ му се яви и му каза "откажи се".

73

Президентите също!

преди 1 месец

Победата на Камала е подсигурена по всички възможни начини. За разлика от Тръмп, който понякога има самоинициативи, тя е напълно управляема.

72

До 73

преди 1 месец

До януари 2025 има още много вода да изтече. Не се знае - знае ли се?

71

Гинес

преди 1 месец

Можеше да стане първия президент на САЩ, умрял по време на мандата, не от куршум!

70

ля ля

преди 1 месец

Точно Джо - само *** и мумиии управляват! Само че искат да управляват целия свят!

69

Анонимен

преди 1 месец

Всяко прасе - цар! Всяка свинеферма - парламент! Всяка Коледа - избори! Слава на Свещенната Свинска империя!

68

Анонимен

преди 1 месец

Няма крале и императори, само марионетки.