255

Анонимен

преди 1 месец

Ивелин е сциентолог и вследствие на това - луд. Пазете се от сциентологията -това е смъртоносна чума, черната смърт. Другите секти са като сбирка в детската градина в сравнение със Сциента. Съжалявам всички, които подкрепят Ивелин, дълбоко заблудени от несвързаните му изказвания. Пазете се, момчето не е добре с главата. Да не си счупите главите и вие, хора. А с Историческия парк е свършено, до тук беше с цирка и бутафорията.

254

реалист

преди 1 месец

Цялата скапана и корумпирана политическа класа е скочила срещу Ивелин!Цялата ,без изключение!Това е достатъчно ,за да знам че този човек е истински българин който им бърка отзад и ги кара да ц.вилят с пресипнало гърло и препълнена уста.Браво на момчето и дано успее да прогони тези алчни и долни разбойници.

253

Приятел

преди 1 месец

Ивелин е страхотен пич и истински мъжкар!Скоро ще поведе всички достойни и смели българи срещу душманите-политици и техните слуги от службите!Идва края на Тиквата ,Шишо ,Доганя и мушмороците от ИТН, ППДБ и ***.

252

Анонимен

преди 1 месец

Малко фантазьор и малко лековерен наивник е Ивелинката,но си е добронамерено момче.Не е лош човек Ивелинчо.Виж оня с дебелия врат си е ченге от старата школа и си му личи че е със съдистични наклонности.Мяза малко на пазач във затвора.Те са такива лоши хора със съдистични наклонности от типа ,,лош но справедлив".

251

Анонимен

преди 1 месец

Да защитят Михайлов от кого и от какво- що не ги разгоните тия сектанти- разследване и ако има нарушения съд и затвор- какви са тия циркове!

250

Анонимен

преди 1 месец

какви акционери бе,къде са регистрирани акциите,няма централен депозитар,няма нищо давали пари на едно физическо лице.

249

Анонимен

преди 1 месец

сектант,плати си данъците бе!

248

Анонимен

преди 1 месец

Не разбирам в какво обвинявате Исторически парк. Наричате го "пирамида" ама не са си събрали парите и да офейкат както правят питамидите, има вложени не малко пари. Да пере пари и това не е, щото как да обясним задлъжнялостта. Наричате го секта ами не съм видял да проповядва. Изобщо искате да съсипете нещо построено от някого ей така защото не е получило благословията на властващите. Защото им пречи на далаверките. Защото как един обикновен човечец си е позволил да им обърква партийните игри.

247

Дежа ву

преди 1 месец

Пирамиди в България...преди....фирма Защо не. Югоагент.КТБ. и сега ......наш Ивелинчо. Който иска да му вярва..аз ,като патил ...не!

246

Анонимен

преди 1 месец

В Гърция през 90-те полицията влиза в помещения на сциентолози и изземва доста документация на хартия (сега е кофти с дигитал.), един от документите е план за Сциентоложка Мегадържава Булгравия (БГ, Г,Алб..Югосл.) установяват че Вътр. Министър е видионабл. в дома си, при тази акция засичат и sms "нашите хора в ЦРУ са уредили нещата", след това е закрит спец. отд. за сциентологията, има док. филм по сл. Това са 90-те, помислете сега как е. Някой след. или прокурор може ли да се опъне на Посолств?

245

Анонимен

преди 1 месец

Тази парламентарна комисия е нов пример как може една анти-кампания да се превърне в положителна реклама за нароченият лош обект или субект, а отрицателните кредити да се прехвърлят върху институцията създала комисията. Същото се наблюдава и с комисията организирана срещу Тръмп. Последното е за пример за аналогия за по-лесно обяснение. В случая има много аналогия и еднаквост в начина на нападение.

244

Анонимен

преди 1 месец

Хората бетонираха черноморието с комплекси от дворци и частни паркове за тях дори без пречиствателни станции, даже затвориха и републикански пътища, но разследващи комисии за това няма.

243

kiki ТОПАЛКАТА

преди 1 месец

Единия "полковник" се прави на много умен, а е абсолютно невменяем. Този пък Ивелин се прави на простоват,а е абсолютен селски тарикат. Хората в желанието си за добър и качествен живот са склонни да повярват на тази секта=пирамида.

242

Анонимен

преди 1 месец

Като гледам подкрепилите са повече от "десетки". Инвеститорите не са 75, а са над 300. Има една притча за морска змия която се притаява на неспособна и така привлича всички хищници да се приближат близо и търпеливо чака да почнат да я ръфат. И после, но не веднага, а като се покажат всички страхливци ги напада мълниеносно и унищожава. Но тя не е глупава е много добре въоръжена от природата.

241

Анонимен

преди 1 месец

Като са инвеститори в това как няма да го подкрепят ? Милят че 26ще спасят парите си .Като се спука балона друга песен ще пеят .

240

Случайно ли е ?

преди 1 месец

Гледам и се чудя на всички които плют Ивелин Михайлов,виновен или невинен не мога да кажа такъв ли е,но виждам модела по който се работи срещу него,не знам дали в друга нормална държава парламента се свиква да назначава комисии за разследване на даден човек,нали за това си има една дузина служби.И да допълня пак казвам не знам дали е виновен или не,но днеска е той утре ще е някой от нас !

239

Анонимен

преди 1 месец

Финансовите му далавери съсипват хора, но не са толкова пагубни като разпространението на СЦИЕНТОГИЯТА чрез зомбитата му. Бивши Сциентолози няма Според Урсула Кабера - шеф на отд. за ,,борба със сектите" в Хамбург и автор на Кн. за Сциентолозите, от тези които се усмелят да напуснат 95% се връщат, развили са нещо като наркотична зависимост към Сциентологията, а и страхът е важен фактор. Процесът е необратим, затова трябва да се шуми и крещи. "Посолствато" им опъват чадър навс., политиците не сме

238

Анонимен

преди 1 месец

кой беден социалнослаб олигарх плаща тази огромна кампания против Михайлов?

237

анонимен

преди 1 месец

Това си е новия Левски , така мисля аз !

236

Анонимен

преди 1 месец

Този разпространител на духовната чума Сциентология, е опасен за държавата, затова от данс го разследват. Точно защото е луд, вярва че може да даде тласъкът, за превръщането на България в Сциентоложка Държава, което не е невъзможно, ако работодателите или началниците в корумпирана ни страна станат такива. Но всеки който е тръгнал да играе канадска с бог, е загубил