166

Оставка!

преди 1 месец

До КуКлус Оставка на кармъзъ ***, който назначи този слъжебен премиер!

165

Анонимен

преди 1 месец

До Зозо===Простако,ай сиктир викай на майка си,която не те е възпитала и на просташката си рода!!!

164

Анонимен

преди 1 месец

Глвачев се изплаши,че сега всички говорят за украинците и реши да замаже положението. Обаче пак не го е доизмислил. Принципно съм против държавата да плаща на хора,които не си правят застраховки,но в случая когато къщите са им изгоряли не от тяхна немарливост а, защото държавата не си свърши работата с гасенето на пожарите,тогава заслужават да бъдат компенсирани с ремонти на къщите,но пак под условие,че тези къщи са законни и са си плащали съвестно данъците

163

Българин

преди 1 месец

До Анонимен 165 Той използва такава реч по отношение на руските петоколонници , а те не са българи, така че всичко е точно.

162

пияница мистик

преди 1 месец

Ахахахахахаха :))) Сбъдна се мечтата на ленинградската тролеферма и пенсионерите комунисти, дето изписаха тук 10 000 коментара ама как можело украинците да бъдат по хотелите, а нашите родни селяни, дето не знаят какво е застраховка да ги слагат във фургони :))) Сега гледам, пак са недоволни. Ей, много долно племе сме. Добре, че има и нормални българи, не като повечето 80 процентови, дето пишат тук :)))

161

Анонимен

преди 1 месец

По думите му, даже не с ирония, а саркатично го казал? Главчев знае ли какво е сарказъм? Това е най-тежката форма на подигравката, израз на желание да унижиш някого. Премиер да изпозва такава реч по отношение на гражданите е недопустимо!

160

Анонимен

преди 1 месец

До Да, ноооо - Киро ти се види по стока ли, щото си е получил образованието по друго време? Хора, излезте от клишетата!

159

Анонимен

преди 1 месец

До До 137 - Какви 2/3, гласуват твърдите им ядра. Не гласува българинът, щото няма за кого, нали ги виждаш какви са, едни читави да посочиш?

158

Анонимен

преди 1 месец

Не няма да ги настанят следващите месеци. Глъвчев рече в интервю сутринта , че ще обсъждат програма с която да могот да бъдат настанявани в хотел и хората с изгорели къщи. Трай коньо за зелена трева. Нали знаете как става това в България?

157

Мдаа

преди 1 месец

До Анонимен 160 Главчев го назначи Радев. То и Киро го назначи Радев. Янев - също. Абе, интересна работа, има един общ показател на всички тия назначения ...

156

Анонимен

преди 1 месец

Този бездънно неадекватен екземпляр е крайно време да спре да ръси ол**ГО**нии и да дразни хората! Как веднъж не каза нещо смислено,имащо значение за жертвите на пожарите,разразили се заради пълната им управленска некадърност и немощ! Всяка дума изречена от безглавчо предизвиква само погнуса и омерзение! Хора,събудете се най-после и никога повече не гласувайте за тези продажни национални предатели!!! Ако тях ги няма и укрите няма да ги има и парите ще отиват за бедстващите ни сънародници!!!

155

Анонимен

преди 1 месец

Незабавна оставка на малката глава и убиеца Калин Стоянов!

154

Анонимен

преди 1 месец

Къщата и всичко което е имал бай Иван изгоряло защото организацията по оповестяване и гасене е абсолютно безхаберна и сега главния виновник се сърди, че потърпевшите не искат у скапаните изтърбушени фургони а искат да имат баня и храна поне като украинците с поршетата. Егати нахалството и безочието на така наречения министър, безхаберен послушко.

153

Да, ноооо

преди 1 месец

До Вече съм убеден Главчев е на 60 и кусур години. Къде и в кой строй мислиш, че си е получил образованието?

152

Вече съм убеден

преди 1 месец

Цитат: . . . те са подгонени война. . . , че ни управляват извънземни или Харвадски випускници, които още не са научили български!

151

Анонимен

преди 1 месец

Наред с това МВР трябва да има налична база данни къде се помещават и за колко време, в случай че решат да кривнат от пътя.. Т.е. в кои хотели, за колко време, ако е под наем при кой и за колко време.

150

Отговор

преди 1 месец

До Холивуд Путин

149

Анонимен

преди 1 месец

Оствка!

148

Холивуд

преди 1 месец

Прави филм за Бай Ганйо- на кастинга се явяват Бойко, Главчев и Шиши. Кой ли ще спечели?

147

Истински сарказъм

преди 1 месец

До Измерение Нееее, на "натовския генерал" все му "върви" на избрани от него "управляващи". Той никога не носи отговорност, не.