18

Анонимен

преди 1 месец

Копейки, герберчета, делянопеевчета,славитрифоновчета - зли хора, проклятое за България. ППДБ може да не са перфектни (няма такива на тая земя), но са единствените, достойни за уважение в тая кална среда.

17

Фейк

преди 1 месец

Снимките в Афера с митничарския пудел са манипулирани! Точно същите кученца има не стотици, а хиляди в България и човек трудно може да ги различи. Аз също веднъж имах гости с такова кученце и също го бях взел в ръце, но за съжаление пропуснах да се снимам. Авторът на компромата е взел тази снимка от някъде, може и да е от някоя социална мрежа, намерил е подобно кученце и го е заснел с пачките в различни пози. Но доста се е престарал и именно това издава фалшификацията. Толкова много снимки, при това нарочно режисирани, не може да се направят в естествена ситуация.

16

Те това е

преди 1 месец

Фалшиви новини, фалшиви снимки, фалшиви клипове, фалшиви сигнали. Изрязването на ръбовете на даден обект е трудна работа. Увеличете мащаба на въпросната снимка и погледнете краищата на обектите. Прекалено острите ръбове или назъбените ръбове са знак, че снимката е била допълнително обработвана.

15

Анонимен

преди 1 месец

До Батето Те сега започват, бе оставач.

14

Анонимен

преди 1 месец

Поне да беше казал две хубави думи за пудела. Евроатлантиците винаги са загрижени за животните. По това ще познаете кой не е истински евроатлант.

13

Колаж, манипулаж

преди 1 месец

Бързо се развива техниката за колаж: за да направи по-въздействащ морски пейзажи, френският фотограф Гюстав льо Грей прави редица снимки на океани и прилага към тях отделни части от снимки на облаци, като дори използва повторно едни и същи облаци в различни снимки. Мдаа.

12

Анонимен

преди 1 месец

А как върви изпирането на Боко? Получи ли се? Май трябваше предпране да пуснете първо, а? И малко омекотител да бяхте капнали.

11

До 4

преди 1 месец

Ти да не правиш ала бала с него? Поне си признай

10

Анонимен

преди 1 месец

След няколко месеца се сетил да защити "своя" човек Петя Банкова. Много правдоподобно изглежда. Всички се заблудихме.

9

Факт

преди 1 месец

Фотошопът и дийпфейка са заплаха в политиката, тъй като бъдат използвани за унижаване и компрометиране на политически фигури и държавни служители.

8

Фотошоп фейк

преди 1 месец

И един тумбак спеше гол на леглото, а да него кюлчета злато и пачки евраци ...... Е-е-х, едно време какви чекмеджета с пачки и кюлчета имашееее...а сега фотошоп с пуделче...хаха

7

?!?

преди 1 месец

А ти си и принципал на шефката на митниците, а тя краде яко. На това ли казваш сценарии. О не вие сте за зтвор.

6

Фабрика за Лъжи

преди 1 месец

Пудела с пачките яко лъха на Photoshop с толкова лошо качество, че към днешна дата е невъзможно да се намери цифрово устройство с толкова лошо качество и резолюция на снимките.Дори през 90-те години телефоните правиха по-хубави снимки.Освен това, Коцев и Димитров липсват на снимките с парите. Основният извод- едно куче и едни пари. Нагласена постановка, която всеки може да скалъпи на всеки и да подаде сигнал. Аз пък се питам, дали всичко това не е изфабрикувано от Шиши и Боко?

5

Анонимен

преди 1 месец

АСАНЧО И БАЙ РАШКОВ СА ЗА ЗАТВОРА!!

4

Чест, почитания Асен

преди 1 месец

Асен Василев е гениален финансист, с най-доброто образование, което българин е имал в университет номер 1 в Света, културен, компетентен, вдигна доходите на българите. Със свещ ще ги търсите такива умни политици като него!

3

Анонимен

преди 1 месец

Значи точно е за вас, Асене. Бяхте в колаборация с чалгарите и се гордеете с задокеанското си образование, което никак не допринася за вашата кадърност.

2

FMC

преди 1 месец

Значи...правим предизборна пропаганда, пиар, но не отричаме, че не е така. Браво, Асенчо.

1

FMC

преди 1 месец

Добре, пурвото и,речение на Асен да кажем е вярно. А къде е отречено, че не е така?