22

Анонимен

преди 1 месец

Всеки си ходи кой където иска и може. Гърците успяха да привлекат не само българи.

21

Руси

преди 1 месец

До Грчия. Ами пич кефа цена няма както има един лаф. В края на краищата всеки си харчи парите ,както намери за добре. Аз имам стандарти и винаги съм имал ,съответно почивам в Гърция или други средиземноморски държави. В България ,ако почивам си взимам къща за месец и долу горе се въртя покрай нея. Не ми се сблъсква с масата. Работя здраво и живея както искам. Един живот живея,дали е фалирала ? Ами ти си жив умрял и какво от това ?

20

Анонимен

преди 1 месец

Хелас се преважда гза на ада на англ.

19

Анонимен

преди 1 месец

Изобщо не ме интересува измисленият туризъм тук, вместо разтоварване само нерви. Където да мръднеш дори при съседите гледат на теб като човек и се прибираш доволен. На кой Гърция му е по-близо или Турция, Румъния Сърбия. Точно като за уикенд. По-дълги почивки пак там или където можеш да си позволиш. За мен на нашето море е скъпо, опасно за здравето с ужасно обслужване. А този, който работел само за да си покрие разходите - ами да направи нещо. Ако пътуване не може да си позволи, то в БГ съвсем.

18

Анонимен

преди 1 месец

Двустаен в Иван Вазов или спретната къща на Бяло Море. Изборът беше лесен :)

17

Руси

преди 1 месец

Аз не един ,а два имота имам в Гърция. Единия под наем го давам другия ,за приятелски семейства ,за наще да ходят и съответно аз и жената сме там всеки уикенд. Кеф да ти е ,отидеш до селото купиш си зеленчуци и плодове от двора. Вземеш хубаво месо ,прясно. Всичко е на супер цени ,качеството на обслужване е на световно ниво. Какво да правя в България ? Там само правя пари ,правя си врътките да си спонсорирам хобитата. Какво ми дреме ,че голяма част си бъркат в носа?

16

Анонимен

преди 1 месец

Исках да напиша наема за къмпинга да инсталираш каравана в близките до България плажове е 1000 евро за година. Ако подпишеш договор за по-дългосрочно има отстъпки.

15

Анонимен

преди 1 месец

Много каравани има вече на българи в Гърция. По 1000 евро е наема да оставиш каравана в Гърция. Един колега има каравана и ходят на риба с други колеги почти всеки петък, до неделя.

14

Програмист

преди 1 месец

Тази година взех апартамент за 2 месеца в Солун и цяла лято съм там другата ще си взема за 3-4 месеца и ще се върна за ските . Миналата година във Варна много лоша храна.. Няма да стъпя повече в града на Сектата на Сциентологията.. Този район е сектански - Дънов , руската Секта Анастасия са все там .. а сега и измамниците от сциентологията.

13

До 4

преди 1 месец

Това са твои проблеми, не ни информирай за проваления ти живот.

12

Анонимен

преди 1 месец

Днес гледах имоти във Франция и Италия. Не мисля, че България и Гърция си заслужават. Не ме интересува вътрешния туризъм. Аз аъм от онези 8 милиона, които пътуват в чужбина. Имам нужда да заредя енергия за да понасям обстановката тук. С други думи практикувам лечебен туризъм.

11

Анонимен

преди 1 месец

Хаха. Ако ни приемат в сухопътния Шенген си представям какво ще стане. Нашите пишман хотелиери ще палят икони на Томас Кук и Туи :)))

10

Анонимен

преди 1 месец

5, ти не си ли бил византиец бе

9

Славчо

преди 1 месец

То там Беломорието не беше ли българско, а сега ходим кат туристи че и статиската водим.... много кхса памет има българина... га гониха хората и ги изселваха гърчалята няма ли да помним

8

Анонимен

преди 1 месец

Ами КПП между Гърция и Бг би трябвало да се премахнат, само където бавят трафика в двете посоки.:))

7

Анонимен

преди 1 месец

Чак пък за едно кафе. Тва само някой сноб би го направил. Ще фърля 200 лева за бензин да ходя да изпия едно кафе в Гърция и след 2 часа айде на обратно вместо с тия пари да си купя някакви маркови маратонки или парфюм

6

Анонимен

преди 1 месец

Румънците от Дунава не са стъпвали у Гръция - ходят само у Букурещ :)))

5

Нане

преди 1 месец

Ми то почти цялата северна византия, е бивша България, която новите ни приятвли атлантистите ни я откраднаха през 1918 години.... Та затова народа го тегли натам... ===)))

4

Анонимен

преди 1 месец

нормално който краде или се е наредил на блага работа с голяма заплата е добре защо не? другите работим здраво за хляба и да си плащаме разходите и да си нахраним децата

3

Тенгри кан

преди 1 месец

Сички десни и либерали, за левите не знам, но десните, герберите, либералите сияки имат къщя в Гръчко;))) Моят авер, навремето летата, се викаше: ай да ойкаме по планините, на палатки, тва-онва и по едно време зе са губи летата и се са оправдава: Абе много горещо... а га му са обада, са чуем, тойс е в Гърция;))) И тва лято, кат седнайми на по ракия си призна, че си е купил къща там;))) и затва кисне по цели седмици.