33

Анонимен

преди 1 месец

Чудил съм се защо в България, Румъния, Сърбия, Словакия и т.н. има цuггaнu а в Украйна няма (за Русия е ясно защо, кой poм ще ходи в сибирския студ), а то каква била работата. Ами браво на украинците! Трябвало е тук така да прочистим.

32

блицкриг

преди 1 месец

Тук има един анонимник, който страда от душевно разстройство - задава си въпроси и сам си отговаря, разбира се - неграмотен, разбира се - русофил

31

Хи хи до 65

преди 1 месец

Да бе, стана членка на нато, колкото и ние получихме закупените преди години ф16 !

30

блицкриг

преди 1 месец

До Анонимен---всички князе на Русь от 9 до 13 век са украински царе, така както царете на Търновското царство са български царе

29

Анонимен

преди 1 месец

Бандера изтрепва 100 хиляди поляка и не му трепва окото. Дори Хитлер е бил възмутен от жестокостта, с която украинците са трепали поляци. Било е брутално клане. Украинците са изтрепали и всичкото роми и еврей в региона. Верни последователи на техния учител Хитлер, който не ги е считал за хора.

28

Хи хи

преди 1 месец

Докато урките не върнат обратно живота на избитите българи в Одеса, никакво влизане в ЕС ! Тоест, никога ! фашаги не ни трябват !

27

блицкриг

преди 1 месец

До Анонимен----Княз Владимир е живял няколко века след основаването на Киев

26

Анонимен

преди 1 месец

Поляците вечно го играят жертва и винаги са невинни като момина сълза. Да, ама не. Както казваше великия Петко Бочаров.

25

Анонимен

преди 1 месец

Поляците преди да искат репарации да кажат как си поделиха Чехия с Хитлер преди това. Мюнхенския договор от 1938-*** поделя Чехия между Полша и Германия. Значи га ядоха кюфтетата не реваха, а сега отвориха уста. Лицемерна наглост.

24

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Ама не е възможно тези мили и храбри укри да са изклали сто хиляди поляци? Ама щом пък поляците го казват, значи сигурно е вярно. Явно няма съсед с който да не са се клали тези мили укри с топли очи.

23

блицкриг

преди 1 месец

Без разрешаване на ''Волинският въпрос'', няма влизане на Украина в ЕС. Значи ще го решат, какъв е проблемът.

22

Анонимен

преди 1 месец

паляците със има няма сто години независима история голям тръгнали да го вадят. да кажат как с чехите избиват судетските немци преди и след войната. и да кажат кой запали втората световна когато нахъсани от англичаните почнаха да избиват германците в данциг. напомпи ги ЕСССР сега по заповед на САЩ и много си повярваха а скоро ще бъдат хвърлени в колизеума да се бият с мечката. отивам да си поръчвам пуканки и нито сълза нито за укрите нито за паляците.

21

Анонимен

преди 1 месец

картофски да каже колко пари взе от т.нар. "величие" за да им прави 10 предавания поне преди изборите. да покани онази сфинчуга подполковника в уволнение и да говорят отркито. кой дал, кой взел, кой манипулирал публиката.

20

До 37-ми

преди 1 месец

В статията са ти обяснили защо са избили съседите си, защото катилите от тогавашния Азов са ги подкарали и украинците са имали избор или да се подчиняват или да бъдат разстреляни от партизаните.

19

Анонимен

преди 1 месец

"Карбовски го каза иринично, и със сарказъм" - 100% съм сигурен, че не знаеш какво значи ирония още по-малко сарказъм и мн ясно че не го каза по тоя начин. Каза си го точно като поредната разпрана pycopoбска сффиня

18

да

преди 1 месец

сибирската мечка ще разкъса цялата украйна, и поляци и унгарци ще и благодарят, защото ще си върнат земите от тая измислена държава!

17

Анонимен

преди 1 месец

До Бай Иван Ами не са ли? Говоря на кажи репо едон език, шият яко водка ... Ено кам ено са...

16

Анонимен

преди 1 месец

Айде, почна се. Да пази Господ от натовска любов. Не трае дълго.

15

Бай Иван

преди 1 месец

Сега психопатите от пплгдб+ ще кажат, че поляците са "агенти на Путин и ***" ;)

14

ахахахахабабабабабба

преди 1 месец

Аахахахахаха ... Якооооо! Ааххахаха