24

Анонимен

преди 1 месец

Всички са мошеници, но този поне има топки. Пришълците дойдоха с много надежди, но бързо се разбра, що за стока са и че много обичат мангизите и привилегиите. Най-голямата простотия беше ареста на банкянския шо,пар. Тогава се разбра, че са абсолютни аматьори и шарлатани.

23

Анонимен

преди 1 месец

Тръгна срещу всички .Сега остава да видим дали ще отпадне от голямата игра или ще се превърне в национален герой .

22

Анонимен

преди 1 месец

ППДБ- помним Дамаджан, помним едни 60 милиона в чували и до ка правеше просташки циркове организираха преминаването на емигранти а крупни бандити им гостуваха по министерства, после видяхме милионите и пуделите...ама Мравоядов и Кире биле крупни борци на корупцията- да бе зехме чИ повервахме....

21

Магнитски

преди 1 месец

Прасе, още можеш. Давай, давай, иначе на барбекюто в сараите. Знаеш къде е.

20

Анонимен

преди 1 месец

Една от разпознаваемите марки в света , и емблема в България , беше тотално съсипана от този , това е БУЛГАРТАБАК , само заради това засужава дъъъълга присъда .

19

До 19

преди 1 месец

Не на всички.Да си чул нещо за далаверите на ГЕРБ и Борисов?

18

Анонимен

преди 1 месец

Щом Пеевски атакува ППДБ, всичко е ясно. СВЕСТНИ СА! Змиаята хапе, дори умирайки.

17

Анонимен

преди 1 месец

Вече и американците не го искат

16

Анонимен

преди 1 месец

Щом Магнитски раздава правосъдие много сме го закъсали в тая държава на абсурдите

15

Анонимен

преди 1 месец

Ама как така точно Шиши и Боко ще ми говорят за корупция и демокрация ?

14

Анонимен

преди 1 месец

Юлското въстание на ДЕЛЯН ВОЕВОДА ПРОДЪЛЖАВА.Въпреки запалените пожари и изпепелената земя от младежкия башибозук на падишаха, то Делян като един Боримечка не се дава.Помощ от нийде не се вижда,Но когато е най -тъмно иде светлината.Скоро американски мисионери и журналисти ще видят каквото става в султаната на Доган и ще го вкарат в Магнитски, а Делян ще излезе оттам горд и властен.Ще преоснове България и вече той ще е цар и заедно с патриарха ще изгонят ислямистите.

13

Анонимен

преди 1 месец

ППДБ да се брандират и ребрандират като каквото си искат, отдавна станаха ясни какви са. Най-вече любители на празните приказки.

12

А,пак ПП

преди 1 месец

Са виновни за всичко.Чудя се как сме живели 30 години в демокрацията без тях?Сигурно затова няма нито един осъден висш държавен служител или олигарх през целия преход.

11

Анонимен

преди 1 месец

Как може един човек да прави всички в държавата на маймуни , а самият той да е с Магнитски и с голям страх от закона РИКО .Това му е целта , премиер вице премиер или някакъв висок пост , за да излезе от Магнитски

10

Анонимен

преди 1 месец

Браво вече има 2 статий със Дилянчо до края на денят още 4 за да се изпълни планът днеска.

9

Анонимен

преди 1 месец

ДП е използван като лице за "мокри" поръчки.

8

Има още много

преди 1 месец

Дела за разглеждане:фалита на КТБ,фалита на Булгартабак,контрабандните канали на Пеевски за един милиард годишно в Турция,Барселона гейт,тотото,кумгейт в Хасково,Горанов и Борисов и "ония " 700 милиона ,опростени на Божков,Делян Добрев и 5милиона за Белене и още,и още.

7

Анонимен

преди 1 месец

До Колкото 1 Изкупува греховете си пред Доган. Не гледайте повърхността, гледайте под повърхността. На дъното текат някакви процеси. Някой пак използва ДП за подлите си игри.

6

Анонимен

преди 1 месец

Абсурд е Пеевски да дискредитира клиентите на фондацията и прокопитата! Няма как да стане и те го надиграха и го наклеветиха и намагнитиха! От тук полезен ход по- скоро няма! Освен ако не ги хване ачик в нарушения и не ги пипне за тоопките, но и тогава той самият няма да се размагнити!

5

Анонимен

преди 1 месец

аххаан Христо Иванов наистина ми падна в очите след като се оказа, че той бил доверен човек на Доган.А там са хора без сърца.Даже Пеевски се оказа на ниво и не иска вече да е везир и поста е свободен.За него кандидатстват двама мръсника: Румен Радев, вечно без пари и алчен да осигурява екскурзии на гладната си метреса, и Ицо Иванов.Този жалък артист, които измами всички костовисти, че бил костовист, а се оказа долен турски избрикчия.