28

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Никой не може да те издъни така , както самия ти го правиш . Не ти ли прави впечатление , че при всички познати случаи , говорим за политиката , е така . Нинова се провали сама , Буци независимо , че удържа някакви проценти с определени способи , променкаджиите , Коцито , Пеевски , Полковничето ....... , ама всичките лично , сами , никой друг , се омазаха лично .

27

да питам аз

преди 1 месец

Въпроса които трябва да се задава не защо сега проверяват Ивелин .Въпросът е защо досега не са го проверявали . Над този човек е имало чадър и той е осигурявал досега гласове за ГЕРБ и префернции за Точева от ГЕРБ

26

Свобода за България

преди 1 месец

Цялата църква на сциантолозите ще сме на протеста да защитим Цар Ивелин нашият гуру

25

Тенгри кан

преди 1 месец

До БауИ да го подкрепи, кво?;))) Те ДПС се разцепиха и част от тях гласуваха "Против";)) Какво щеше да реши Ивелинчо?:))) Нищо;)))

24

Бау

преди 1 месец

Помогнете ми да анализирам, че съм безграмотен политически! Ако въпросният Ивелин бе подкрепил правителство на Росен Желязков, дали щяха да го проверяват!? В мометна той е в тройката на най репресираните персони! Първи са ПП, а след него е президента, който не може да спре гаврата, която му спретнаха чрез Ненчев в Украйна!

23

Teнгри кан

преди 1 месец

Пълни глупости на търкалета;))) Жиьдате ли, кой награждава с плакет Михайлов? Третият в държавата от ГЕРБ, тогава. МИхайлов е изцшло проект на ГЕРБ или сектор "ГЕРБ-туризъм";))) Не трябва много акъкл, за да вържете две и две. Туризма е основна стратегия на ГЕРБ съчетан с патриотизма, което е пак стратегия на ГЕРБ. Затова се асфалтират и пътищата до сияки емста, дето мой да са изкъка един турист. Въпросният работи отлично с кмета на ГЕРБ в Ветрино. Те са едно. Сега просто ще го изперат Ивелинчо

22

Анонимен

преди 1 месец

Подкрепата за Възраждане намаля заради изкукалия Копейкин и лъжите му, както и заради самата програма на партията. Русофилите намаляват, никой не живее вечно

21

Анонимен

преди 1 месец

Мисля, че е пределно ясно кой направи проекта на величията и кой има интерес да намаля подкрепата за Възраждане. ГЕРБ са винаги готови да удрят под кръста. Дано поне хората осъзнаят навреме това. Ивелин, борец за свобода? Виц!

20

Копейчо

преди 1 месец

В това време пък Цомчо рови в мен!

19

а кога ще чуем

преди 1 месец

Депутатите ровят в зайчарника и откриват чекмеджета и разнищват общ поръчки от епохата на император тиквуний

18

Осман Адемов

преди 1 месец

Лихваир Михайлов ще се измъкне най вероятно както се случва в България, но приближените му ще намажат панделата. Добре че беше Цанов да му лъснат схемите, има много измамени хора, които са продали всичко да се включат в понци схемата му. Дано има справедливост и тоя шарлатанин и сектант го занулят.

17

Анонимен

преди 1 месец

Обаче полковника се оказа голямо дъно .Сега най-вероятно празнува съсипването на човешки съдби . Като приключат с Исторически парк , ще пострадат инвеститорите , които не са виновни за нищо .

16

Понци монци

преди 1 месец

Ивчо се наигра. Той отдавна трябваше да е в затвора за финансови измами, ама в България знаем, че законите са врата в полето.

15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 4 "Тва е некъв култ". култ, секта, мощно мозъчно промиване - влезте в сайта на Величието, за да се убедите колко зомбирано и финансово зависимо е стадото.

14

Анонимен

преди 1 месец

Победа за Исторически парк!

13

Анонимен

преди 1 месец

Каквото искат да го правят , само да не събарят парка . Не бива нещо съградено да се събаря .

12

Анонимен

преди 1 месец

До 10 - Аминс дарения от будните и усоешни българи! Как инапе?

11

Анонимен

преди 1 месец

Тия дали ще съберат 100 човека на протеста

10

Анонимен

преди 1 месец

Навремето хайдутите как са събирали пари за освобожедението според вас , а ?

9

Анонимен

преди 1 месец

Тоя е за затвора, заедно с Марсов по прякор "полковника"