47

Ирония

преди 1 месец

Този закръгления шишко дето не се е събличал по физкултура, няма ли кой да го сложи на мястото му, например Сокола.

46

Анонимен

преди 1 месец

Шиши и Боко играят някаква сложна схема - театрална, всичките са от едно котило, зад които е руската мафия ...

45

Анонимен

преди 1 месец

Хидро-инжинерът е гъвкав мошеник, който се ориентира откъде духа вятъра, но работи в сянка. Той е вечно силната фигура, а не дебелака Шиши.

44

Анонимен

преди 1 месец

Феномена вече е г-н Магнитски, туй по му подхожда. г-н Магнитски и крадливия Толуп са една и съща монета с различни лица ези и тура. Явно Шишкото много си повярва, време е Догана да го сложи на мястото му.

43

Анонимен

преди 1 месец

Значи в нашата "демокрация" Шиши командва прокуратурата???? Българският народ е мъдър , той ще помни , че Шиши просто е един крадец ограбил България!

42

Анонимен

преди 1 месец

Май Коледата дойде по-рано за това охранено прасе.Дай боже и за другото,наесен.

41

Съд за г-н Магнитски

преди 1 месец

" ... да се извади информация за "БТК, "Булгартабак, КТБ, за ББР, за язовири, за магистрали, митници, НКЖИ..." - беше казал един високопоставен човек в държавата!

40

Анонимен

преди 1 месец

Делянчо мамин,кой ще гласува сега за теб,освен в ромските махали,и то ако дълбоко бръкнеш в бездънния си джоб?

39

Корумпирани ...

преди 1 месец

"Българската прокуратура образува проверка на Пеевски въз основа на съобщението на OFAC, но тя беше прекратена през 2022 г. на рождения ден на депутата."

38

Цитат

преди 1 месец

"В съобщението на OFAC за Делян Пеевски от юни 2021 г. се посочва, че той е олигарх, български депутат и медиен магнат и регулярно е участвал в корупция, като си е служил с търговия с влияние и подкупи."

37

Анонимен

преди 1 месец

Добре,че мама Ирена беше шеф на тотото, та забогатя покрай нея и това отприщи следващите му далавери,за да парадира днес колко е загрижен за благото на народа.Дали ще се намери читав прокурор,който да се върне назад във времето и да се разрови в начина на придобиване на огромното му богатство?

36

Парадокс

преди 1 месец

Досието на Пеевски по закона "Магнитски" е близо 300 страници!!!!! Българската пржкуратура и съд спинкат слодко за това, но за фейк-снимчици и фейк-сигнали имат време!!!!!

35

Анонимен

преди 1 месец

Цялата ГЕРБерска и ДПСарсща декада са едно голямо крадене. Проклятието на България са мафиота Шиши и Простия Боко Тиквата.

34

Анонимен

преди 1 месец

Борисов и Пеевски трябва да се оттеглят по един или друг начин от политиката, за да отворят пространство за обновяване на партиите им.

33

Мнение

преди 1 месец

Бойко Борисов в тандем с Делян Пеевски, са два тежки воденични камъни, които поставят под въпрос европеизацията на България!

32

Право на мнение!

преди 1 месец

Делян Пеевски подава изфабрикувани сигнали за определенихора с цел всяване на страх и подчинение!!!

31

ПРИЗИВ

преди 1 месец

Моля редакцията и в частност списвачите й,да не публикуват снимки на това човешко подобие!Моля Ви!!!

30

Анонимен

преди 1 месец

"Мощни кукловоди като Бойко Борисов и санкционираният магнат Делян Пеевски дискредитират демокрацията и се опитват напразно да си гарантират властта". Томас Хакер

29

Анонимен

преди 1 месец

Да се смееш ли,да плачеш ли?Низвергнатия от свои и чужди,зове за справедливост!Самата невинност!

28

Реалист

преди 1 месец

Мафияга ДПС-ГЕРБ гледат само как да очернят и заливат с помия политическите си опоненти, за да ги изхвърлят от политиката, за да си продължат ДПС-ГЕРБ с кражбите и далаверите.