129

Анонимен

преди 1 месец

Сред хора сменили пола си, се срещат случаи в които осъзнават, че са допуснали грешка в младостта си и не се чувстват удобно с новия пол, съжаляват, че са сменили пола си, но вече е късно и не могат да поправят нещата, такива хора имат големи вътрешни проблеми. Пола не е продукт, не е реклама, това са човешки съдби!

128

Знаещ

преди 1 месец

Идва Тръмп и заедно с него края на една изродлива върхушка!Калифорния обаче е толкова пропаднала че няма оправяне.НЙ същата работа с гетата!

127

Мари

преди 1 месец

Обичам те Мъск!

126

Анонимен

преди 1 месец

трябва да ги питат децата искат ли ръцете им да са с 5 пръста или с 2, имат право да изберат

125

Анонимен

преди 1 месец

тая работа със смяна на пола по желание на дете е доста изpодскa, не се е научило да пише правилно, а му дават право да определя пола си, ами да ги пращат да работят от люлката тогава

124

Тялото

преди 1 месец

10 деца от различни жени. Нито едно нормално стабилно семейство. Работохолик, който прекарва половината време в офиси, другата в хеликоптери и самолети между тях. Никакво време и внимание на децата си.После някой друг му е виновен.

123

Анонимен

преди 1 месец

лекарства се предписват на болни, не на здрави деца, кой нормален ще си помисли, че ще спре пубертета на дете и то ще е здраво (физически, психически явно родителите му не са го защититли)

122

опетков

преди 1 месец

До Щом милиардерите Мъск има 10 деца.

121

счети

преди 1 месец

Този индивид се интересува само от пари и акции, не от децата /си/ни или изобщо бъдещето ни!?! Ако наистина е писал такова нещо, просто хвърля прах в очите и плете поредната манипулация.

120

Х

преди 1 месец

евала на момичето. Избра да е каквато иска, а не парите на баща си.

119

Щом милиардерите

преди 1 месец

Имат по едно дете и прави глупости колко ли деца ще имат бедните и какво ли ще работят

118

Женомразец

преди 1 месец

До vsНяма равенство между мъже и жени! Виж само как изглеждат жените по телевизионните студия? Голи крака, голи бедра, голо всичко!!!! Виждал ли си такива мъже?? Жените се обличат като секс играчки, и това е ВЪЗПРИЕТО от обществото! Обществото е болно!

117

Анонимен

преди 1 месец

Либерастичните сатани ще си платят скъпо един ден за всички зверства с/у човечеството.

116

Анонимен

преди 1 месец

Баа, да си Мъск и да оставиш некой да те работи така? Това си е излагация! Ама щело да се самоубива момчето ли - купуваш един остров и го оставяш там с група психолози, докато не оправят работата, като на психолозите цакаш достатъчно, за да са мотивирани. Или те ще свършат работата, или с времето ше му мине и ше се осъзнае. Може да добавиш и екстремни условия да вдига тестостерона и мацки. Пускаш ги, когато си сигурен, че всичко е ок и тва е.

115

Хаха

преди 1 месец

В теб ни е надеждата.

114

Анонимен

преди 1 месец

Е ти вземи го кръсти Линда, и после се чуди защо си сменя пола

113

НУРС

преди 1 месец

Как някъв дрислив доктор е успял да накара Мъск да подпише да дават от тея лекарства на детето му!? Сега реве, че вместо момче има момиче. Тези лекарства са толкова силни, че в лабораторни изследвания докарват зрял плъх да обърне резбата камо ли при малки деца.

112

vs

преди 1 месец

Навсякъде се говори за равенство между мъже и жени, но в много филми, стенд ъп комедии и други такива, се проповядва блаженството като музика, дрога, алкохол и ЖЕНИ! От тук какво следва, и каква точно е разликата между първите 3 и последното!? Май никаква! Ама иначе пропищяваме света, че се борим за равество м/у половете! Нeщacтна работа!

111

ПроСоТо

преди 1 месец

абе то самият Мъск е малко чалдисан..Скоро гледах един клип на Слави,от който научих какви "имена" е давал на децата си..Откачена работа !!...Па и знаете,че разстоянието от гения до лудия е само една крачка..

110

до 124

преди 1 месец

До Селянин,освен че си селянин си и фашист,разбрахме,много ви позволиха последните години да надигате глава,но да видим до кога,не щаст ни ци живеещи в пещерите,неандерталци,света ще продължи напред и без вас