18

Анонимен

преди 1 месец

15, 'Подобни индивиди като теб заслужават да им се случи нещо толкова разтърсващо за да се научат да си държат езика зад зъбите при подобни случки! Засрами се! И млъкни!' -- ела ми затвори езика зад зъбите тогаз бе, ке ле ме

17

Анонимен

преди 1 месец

До Айляк, не е бетствие, а явление :) Стига с плаш-кампанията :) По-добре замълчи!

16

Земеделско знаме

преди 1 месец

Защо не падат мълнии в Парламента.

15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 7, подобни мнения показват само колко низш си. Имай малко смиреност при подобна трагедия! Дано някой ден имаш възможност да видиш със собствените си очи подобно нещо и да се осъзнаеш. Подобни индивиди като теб заслужават да им се случи нещо толкова разтърсващо за да се научат да си държат езика зад зъбите при подобни случки! Засрами се! И млъкни!

14

Айляк

преди 1 месец

Мълнията се причислява към природните бедствия - наводнения, цунамита, пожари, земетресения и пр...и те не подлежат на никакъв контрол т.е. неконтролируеми са. С природата шега не бива. И човек в подобни ситуации, колкото и да е опитен, заминава. Освен, ако не извади щур късмет. Да го кажат сега на майката колко опитен турист и планинар е бил мъжлето й. Не става. Жал ми е за момичето и много се радвам за момчето.

13

Николай

преди 1 месец

С планината шеги няма. Времето се променя за секунди. Преди три години на Копрен изкачих върха .Притъмна заваля градушка и пороен дъжд. Падна такава мъгла че не си виждах краката. Единствен ориентир ми беше шума на реката. Тръгнах надолу по реката. За кратко време слязох в долната част и докъдето ми стигнаха силите . Прекарак вечерта върху едно паднало дърво . След този случай няколко дни не можех да говоря. Това е. С планината човек трябва да има сериозно отношение и бързо да преценя нещата.

12

Омбре

преди 1 месец

Жертвоприношения,това е.На Илинден не влизай да се къпеш в морето.

11

k

преди 1 месец

До FMCТова важи само в случаите,когато има висящ офазен проводник,опиращ в земята.При удар от мълния токът протича не между крайника,докоснал фазата и земята,а през цялото тяло и по правило спира сърцето и причинява някакви изгаряния...

10

съдба

преди 1 месец

Те са се държали за въже - бърза смърт. Баща ми се държеше за чашата - след години алкохола(концентрат) го уби.

9

до 2

преди 1 месец

Да сменят металното въже?!И от какъв материал, трябва да е другото?

8

Анонимен

преди 1 месец

Хонорари само за Петърчо? Преди да прецака сайта, имаше стотици посещения!

7

Анонимен

преди 1 месец

чакай го да порасне още малко да види как се бачка за 400 ойро в държава член на ЕС, тогава ще е в истински шок

6

FMC

преди 1 месец

Когато стоиш на два крака, между краката има потенциал, който зависи от разстоянието между краката ти. Колкото са по-наблизо, толкова потенциалът е по-малък и мълнията може да не те засегне. Учи се по Охрана на труда.

5

АнонимеН

преди 1 месец

КАЧИЛИ СЕ НА ЕДИН ПУСТ КАМЕНИСТ ВИСОК ВРЪХ БЕЗ ДЪРВЕТА И ЗАВАЛЯЛО А БАЩАТА НОСЕЛ ЖЕЛЕЗЕН ЧАДЪР ОТ СТАРИТЕ С ОСТЪР ЖЕЛЕЗЕН ВРЪХ :D ХОДЕЩ ГРЪМООТВОД :D

4

Оставете момчето

преди 1 месец

на спокойствие! Стига интервюта и коментари.Ясно е, че трагедията е огромна.

3

Анонимен

преди 1 месец

В планината - когато времето се стабилизира!

2

Анонимен

преди 1 месец

Сменете ш.аното метално въже ВЕДНАГА! Не се знае каква ситуация може да има пак там. Хем ще е по-евтино, хем ще издържи повече. За безопасности няма смисъл да се говори даже!!!

1

Анонимен

преди 1 месец

Лешояди, докога ще се храните с трагедията на семейството?