171

Анонимен

преди 1 месец

В България си отваряш прозореца, пускаш телевизора и чалгата нахлува в живота ти, дори и от рекламите, дори и от новините.

170

до 173

преди 1 месец

Аз така си излязох от черупката, че няма как да се върна там вече. Русофилите и слепите националисти сте тия дето малко трябва да си отворите очите и да попътувате, ама не говоря до Пирамидите и Капала черши. И не до Кавала и не за седмица.

169

Анонимен

преди 1 месец

До 172 Освен да повтаряш една и съща пропаганда като развален грамофон, способен ли си на капка индивидуална мисъл?

168

Анонимен

преди 1 месец

До 171 Щом за теб това е реалността, не значи че е истина. Излез си от черупката да видиш малко свят и тогава говори, щото още си зелен

167

Анонимен

преди 1 месец

Проблемът на българите не е ,че са бедни. Бедни са,защото са прости,зависливи,крадци....

166

до 169

преди 1 месец

Цялата ви държава е гето,пайнер и вейпове. Това е във всяка глътка въздух на тази географска ширина

165

Анонимен

преди 1 месец

Коментарите са поредното доказателство, че хората, които най-много хленчат от България са киселите безделници и неудачници, които се успокояват с мисълта, че не те, ами някак си държавата и хората са виновни за положението им.

164

Анонимен

преди 1 месец

До 167 Никой не те кара. Аз живея в България и имам нулев досег с тази култура. Съжалявам, че твоята каста сте такива, но пак никой не ти е виновен за това.

163

Анонимен

преди 1 месец

До 166 Чакай бе, нали ходеха в чужбина щото тук се било много трудно за живот? Сега изведнъж било щото тук е твърде лесно xD И да отдеш баш в ню йорк си е по-скоро до глупост, отколкото смелост

162

до 165

преди 1 месец

Предпочитам да имам повече разходи, но да не живея в гето и да не растат децата ми на Планета и вейпове.

161

Анонимен

преди 1 месец

Много завист от неуспели спрели в главата форумни драскачи от ***. Много смелост и упоритост трябва за да успееш в чужбина и то в Ню-Йорк, не е като мама и тате да плащат и помагат.

160

Анонимен

преди 1 месец

До 161 И съвкупно с всичките данъци тук имам значително по-малко разходи тук, отколкото, когато живях в западна Европа. Стига си истериничил като дете ами остави хората с опит в живота да говорят

159

Анонимен

преди 1 месец

До 161 Никой няма да ти продаде 9г развалено месо освен ако не си ти самия толкова спрял, че да го купиш. Спрете да обвинявате държавата и вселената за собствените си кисури най накрая

158

Анонимен

преди 1 месец

До 158 Какво бе, припозна се като неудачник и се засегна нещо ли :D

157

Анонимен

преди 1 месец

До 159 Точно като типичен мрънкащ и завистлив неудачник си се изказал, дето си мисли че всеки в България е направил пари от престъпност и измами. Сигурно ти помага да спиш по-добре. На всичкото отгоре и прописва собственте си недостатъци на цялата нация, пак като типичен лузър

156

Анонимен

преди 1 месец

По стара русофилска традиция - всичко ново, модерно и направено или донесено извън СССР е лошо и от дявола, големия лош Запад. Всеки, успял на Запад е слуга на дявола и национален продажник. Завистлива нация сте и много пропагандирани. В България се трупал капитал? От какво - крадене, измами и врътки? Не мерси.

155

Анонимен

преди 1 месец

За съжаление менталната абстракция,делюзията,шизофренията и откъсването от реалността са психически разстройства-патология на съзнанието,но и най добрият начин да преживееш всред стадо ненормални 0ли-френи и да си силно убеден,че си всред качествени и нормални хора.Всички в България това го умеят до съвършенство за съжаление,заради помътненият ум.Нищо от това за радост не го умеят емигрантите,които са здраво стъпили на земята-изискване за да справят е да са много бистри в главата.

154

Анонимен

преди 1 месец

До 149 Лелееей как ме изкъртиха с 25 стотинки за теглене, което вече почти не ми се налага да правя. Викаш, много по добре си е да те гърбят с 40% данъци или задължителен 25% бакшиш :D България в момента е едно от най лесните места за натрупване на капитал, освен ако не си пълен нeyдачник.

153

Анонимен

преди 1 месец

До 148 Недей да съдиш другите по себе си

152

Олдъс Хъксли

преди 1 месец

До 140 коментар и до Съпруга на Мая Манолова който са пише Манол. Драги , това че няклй живеел повече - вие освен тежкотоварни американки и американци виждате ли ? Ааа сега ще кажете имало едни слабички - да има анирексички и хора със всякакви психични заболявания на лекарства успокояващи за да работят почти без отпуска за да взимат доларчета , на стари години са ходещи зомбита в мегаполиса и става жертва на обири. :) Скоро ще ви организират гражданска война - и българите ще са в шок :)