22

чичо Гошо

преди 1 месец

шмигал ли си, шушумигъл ли си, другите ли правиш *** шушумиги, бем те упустинякО, кой ще ги връща тия пари бе, непрокопсаникньеден

21

Анонимен

преди 1 месец

С две думи завъртяха една далавера. Спомням си един наш министър на финансите с едни брейди облигации каква далавера извъртя. Сегашните киевски власти са на принципа след нас и потоп, щото след тях не се знае какво ще остане от Украйна. А украинците като видят колко от на 1 милионната армия, мобилизирана в Украйна, ще се върне след края на войната, украинският дълг ще им се види най-малкият проблем.

20

Анонимен

преди 1 месец

До БългаринКогато ни наредиха ние опростихме 4 милиарда външен дълг на Ирак, г-н """""българино"""""". Фондацията Република България е дала на Америка и нейните интереси доста повече отколкото фондацията Америка за България, която единствено в ответ дава ЖЪЛТИ ТРОХИ.

19

Анонимен

преди 1 месец

Дълговете на Окрайна са доста по-големи, поне три пъти отгоре. Но просто с вродената си наглост бандерите се надяват тези "три пъти отгоре" да минат за просия, но няма кой да им ги опрости...

18

Анонимен

преди 1 месец

Украйна отдавна е фалирала, зависима държава, от едната страна с марионетното правителство на куклата на конци на оръжейния бизнес Зеленски а от другата с руска зона, под влиянието на руските оръжейни корпорации.

17

ТЕД

преди 1 месец

Перефразирано: Black rock и сие дадоха последен шанс на ВСУ да им върнат закупените от тях бивши украински територии. Както казваше Борис Джонсън " До последния украинец"

16

Анонимен

преди 1 месец

Гарантирам ви, че до дни Зеленски ще проси като Гаврош от вся и всьо.

15

Анонимен

преди 1 месец

Евреите да опростят дълговете на Украйна, няма само ние да помагаме.

14

Българин

преди 1 месец

Аз не познавам кредитор, който просто ей така ще каже "не ми връщай една част от парите". Тези които дават, винаги си получават парите с лихви. Кой знае колко неща са подписали, за които не се казва. В крайна сметка ще го изядат бедните. Дали останалите украинци ще работят като роби под напевите за светло европейско бъдеще, или парите по някакъв начин ще ги платим по-малките държави като нашата ...

13

Анонимен

преди 1 месец

Aми я кажете каква е нашата част от това преструктуриране на украинският дълг,колко ще ни задължат ние да плащаме или това е голяма тайна...

12

Не е ли ясно?

преди 1 месец

Украйна е фалирала държава. Както и да преструктурира дълга си, пак ще си остане такава. Когато Тръмп спечели изборите в САЩ и встъпи в длъжност, ще им отреже доларите и ЕС (и ние в това число) ще трябва да плащаме за войната в Украйна.

11

Анонимен

преди 1 месец

Предполагам, тия опростените пари от дълга (60%), че загyбеняците от ЕС ще ги поемат.

10

Анонимен

преди 1 месец

Става дума за предварителна договорка и то с малка част от облигационерите по част от дълга, не за целия дълг. Т.е дори това да стане, със сигурност не всички ще го приемат и ще има множество дела. Нов дълг само от евробалъци, готови да се простят с парите които са дадени на Украйна.

9

7

преди 1 месец

Ко ве батки? Да ви се обяснява ли, что е то външен дълг и как работи? Или сте от тея, дето вярват, *** външният дълг на САЩ ще предизвика края на икономиката?!

8

Анонимен

преди 1 месец

Боже, колко лъжи, Боже ... Ще освободи пари, които няма, за неща, които няма да направи. Има ли нещо друго освен лъжи в тая фалирала колония на САЩ?!?

7

Анонимен

преди 1 месец

До 5 - Украйна имаше 1/4 от нашата икономика и то като я помпаха икономипескк, малко преди войната.

6

Анонимен

преди 1 месец

Украйна щемкабе, *** връща дълга, като прехвърля собствеността на земите си в Донбас, на Брюксел.

5

Анонимен

преди 1 месец

Дълга на Украйна която е във война е 23 милярда долара, а на България е 40 милярда долара...

4

Анонимен

преди 1 месец

Украйна не съществува като държава, всичко е от българския данъкоплатец. Взимат ток от Румъния

3

Анонимен

преди 1 месец

Как "фалит" бе толкова пари профукаха 20ти пакет вече върви. То на тез им трябва още един свят да ги хрантути