99

Анонимен

преди 1 месец

ФИЗИКЪТ СБЪРКАНА ВИ Е ФИЗИКАТА, ФИЗИКЪТ!!!... В ДОСТА ОПРОСТЕН СЛУЧАЙ (ОПТИМАЛНО СЦЕПЛЕНИЕ НА ГУМИТЕ С ПЪТЯ (ф=0,7 ОТ ЗЕМНОТО 9,81 м/с.кв. БЕЗ ОТЧИТАНЕ НА ВЪЗДУШНОТО СЪПРОТИВЛЕНИЕ) ПРИ СКОРОСТ 230 км/ч , СПИРАЧНИЯТ ПЪТ Е 297,2 МЕТРА. КЪМ НЕГО СЕ ДОБАВЯ ИЗМИНАТИЯ ПЪТ ДО ЗАДЕЙСТВАНЕ НА СПИРАЧКИТЕ ОТ ШОФЬОРА СЛЕД СЪБИТИЕТО. ВЪЗДУШНОТО СЪПРОТИВЛЕНИЕ НАМАЛЯВА ТОЗИ СПИРАЧЕН ПЪТ, КАТО ПРИБЛИЗИТЕЛНА ОЦЕНКА МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ПО СЪОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ СЪОТВЕТНИТЕ МОЩНОСТИ И МОЖЕ ДА СЕ НАМАЛИ С 40-60%.

98

Анонимен

преди 1 месец

Не в затвора тоя малoyмник е застрашил десетки животи,да се осъди на смърт без право на замяна!

97

Анонимен

преди 1 месец

бе ко са хвали, в хит лер ландия вдигат 380-400 на тоя нещо бараката не върви, ако бях с тая смешна скорост щях да умра от срам и нито ще публикувам даже нямаше да се снимам щях да отида да се скрия някъде и да си изгния от срам.

96

Как бе

преди 1 месец

Нали са суер популярни песничките в които : "газиш, газиш" . Всяка втора песен е за газене , всеки клип с въртене на гуми и гъзария.

95

Аз

преди 1 месец

По принцип, ако се трепеха само те нямаше на никой да му дреме, ако ще и с 530км да кара. Проблемът е, че не са сами на пътя!

94

Всеки знае

преди 1 месец

песента на Васил Найденов - със 100 км в час аз съм ноооомер еднооооо.Със 100 км в час аааааз летяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяииииии.

93

Анонимен

преди 1 месец

На нас Кирчу ни каза,че ще има съдебна реформа ако го изберем. И ние го избирахме. И реформа нямаше. При Боко такива дреболии не го интересуват. Доганчо и той си мисли само за обрача от фирми. Та промяна да не чакаме. Няма кой да ги вкарва тези в затвора. И те го знаят и си карат с 200

92

Психолог

преди 1 месец

Комплексарите имат нужда да се похвалят, защото така се чувстват значими, въпреки проблемите, които знаят, че ще имат. Това е свързано с ниска самооценка и травма в детството.

91

Анонимен

преди 1 месец

За такива трябва да има много големи глоби придружени със затвор, след това полагане на обществен полезен труд и накрая да си губи правото да управлява автомобил за дълго време. След това да мине курс за психическо здраве и чак след това да се яви на нов изпит за шофьорски курс. И да видим дали след всички тези неща ще има желание да кара така повече, ако има да си губи правото да управлява автомобил до края на живота си. В тунел стане ли катастрофа и особено пожар става много опасно.

90

.

преди 1 месец

Карал, карал... Хубаво! Ама що се е самоиздал като е карал с 230?! Карал си, карал си... Трай си, бе, ***! Те такива за тва го фащат, щот толкоз им е акъла! Веднага пост у фейса!

89

Минаващ

преди 1 месец

Конфискация на автомобила и отнемане на СУМПС.Плюс глоба и 2 години условна присъда.

88

Анонимен

преди 1 месец

Като видиш чиста стена трябва да се подпишеш на нея! В чистото езеро задължително си измиваш кирта или чергите,на нов път си показваш члена или членчето,на мач- без бабаитлъка и гърмежите,не е мач! Е ,така сме ние българите! Чернооки,чернокоси,че и дори чернокожи европейци! Както го е написал Алеко!

87

Про джигит

преди 1 месец

Евала на човека преебал е държавата, не могат да го пипнат !

86

Мвр в малък град

преди 1 месец

Наше момче...баща му беше колега....хубав човек. Всеки греши...е така е мвр по малките градове

85

Истината

преди 1 месец

Мвр нарицателно за неефективност и нулеви резултати. Иначе караме бмв-та за 150 бона дето уж трябваше да се справяме с точно такива

84

Анонимен

преди 1 месец

До И?, щом се хвали, значи знае, че "ще се оправи"! И това е трагедията на тази нация: държавни търкачи на столове, които чакат някой да отиде с подобно нарушение и да му "помогнат" срещу съответната сума. През останалото време му върви стажа, плащаме му заплатите, бонусите, 20те заплати при пенсиониране.... А останалите реват по разни форуми.... ревете. Следващата стъпка е да ви вземат и жилищата. Колко коли си продадоха..... запазените дори не стигат до наказателни паркинги ;) Що така стана?

83

Хаха

преди 1 месец

И какво като камерите не снимат скорост? Той самият се е записал, а това е първо доказателство, а и много лесно могат да му измерят скоростта като видят в колко часа го е заснела камерата в началото на тунела и камерата в края на тунела ако им трябва още едно потвърждение! Елементарно!!! Хайде да не ни правят на луди, а да го вкарват в затвора тоя несретник!

82

Анонимен

преди 1 месец

То ако ставаше така Ф1 щяха да летят с 400

81

анонимен до Урко

преди 1 месец

Явно си излязъл от филма "Планетата на маймуните"затова така разсъждаваш.

80

Koko

преди 1 месец

От драскане у фейса файда няма. Има камери на входо-изходите, както и в тунела. И това се е знаело преди да се разшуми. Ако този още не е опандизен значи държаватае съучастник. След като се комплектоваха със скъпите коли се очакват ефективни резултати а не пози. До края на деня джигита да е прострян на асфалта, иначе продавайте баварките и купувайте пожарни!