28

Един колега

преди 1 месец

по-долу писа, че е от храната...........и е прав в много голяма степен, в месото има женски полови хормони, това феминизира мъжете, затова пасивните гейове са повече от активните.........и тези вещества със стероидна структура(хормони)за разрешени официално в регламентите за храна в ЕС..........това ви го казвам като биохимик, едни хора там по върховете водят война не само срещу нас, но и срещу децата ни и бъдещето на Европа!!!

27

да бе

преди 1 месец

До Х Лично аз познавам поне трима!Ако се разровя може и още да изскочат!Знаем за мерака ви всяко нормално семейство да осинови по един сбърканяк,ама няма да стане!:)))

26

Х

преди 1 месец

До До Х защото знаят, че вече не е нужно да се крият, глупчо.. Нараснали били. :D

25

До 24

преди 1 месец

И там не е по-различно!

24

До Х

преди 1 месец

Стига си лъгал.Според проучване на Галъп в САЩ 21 процента от младежите в САЩ са хомосексуални при 1 процент за хората над 60 години. Как така нараснаха 20 пъти?Естествено, че заради пропагандата на хомосексуализма.

23

До Анонимен 21

преди 1 месец

Германия не е виновна за Ньоския договор, чети историята, виновни са Великообритания и Франция за това, че България беше орязана на територии и загубихме Тракия и излаз на Бяло море за сметка на гадните гърци...........Гърция(преди това Византия)- вечният враг на България!!!

22

ми нормално е

преди 1 месец

Медиите си гледат грантовете!Щом папкат парички на готово естествено е да ги рекламират!Там морал няма!

21

???

преди 1 месец

И кой им е отнел правата на тия извратени тъ@@@паци???

20

Анонимен

преди 1 месец

Адмирирам,това заслужава запада след Ньойския мирен договор,все повече лгбт да стават,още милиони емигранти да приемат!Нека този ден се превърне в национален празник на Германия!

19

Х

преди 1 месец

До 19 Глупости..... Ако имаш симпатии от дете към същия пол може да те "научат", че няма проблем. Ако нямаш ... нямаш. Хомофобите ги разпространяват тези лъжи. Един не е казал, че е станало. ЕДИН.

18

Анонимен

преди 1 месец

До Х /15/ Грешиш. Възможно е съвсем нормално дете да стане гей, ако бъде насилвано от такива. Затова хората така спонтанно негодуват.

17

офф

преди 1 месец

Нямаше ли кой да и пусне една бомба на тая ***?

16

Анонимен

преди 1 месец

Всички *** на концерт, и покрай тях 900,000 нормални отишли само заради концертите и свободното време. Медиите се опитват да ви го представят като новото нормално да си лява резба.

15

До 8

преди 1 месец

И аз си зададох подобен въпрос, но недоумявам как не се намериха макар и десетина пъти по-малко на брой немци, които да излязат на улицата и да направят протестна демонстрация с цел защита на достойнството на немските жени? Онези хрантутници посегнаха на германските жени в сянката на един от най-свещените храмове на християнския свят. Направиха го в нощта на един от най-големите празници на белия човек. Крайните ислямисти са против този празник. Кой какво се опита да демонстрира в онази нощ?

14

Х

преди 1 месец

гейове е имало от както свят светува. Разликата е, че сега се крият по-малко. Не сме станали "по-извратени". Аз съм ги приел и не ми пречат. Нека се обичат. Човек се ражда гей, никой не е станал! Просто може да разбере, че е ок да е и да смени резбата, и да е щастлив.

13

Математик

преди 1 месец

Парад на венерическите болести.

12

жалка история

преди 1 месец

Щом това им е най-значимия празник на Германия,значи яко са я объркали!Баси простотията!:(

11

Анонимен

преди 1 месец

Ckoтoвe...

10

ЛГБТАСДЗУЙОУМ

преди 1 месец

ОТ ХРАНАТА Е ! ТОЛКОВА ХИМИКАЛИ ИМА В ХРАНАТА НИ , ЧЕ НИ СЕ ПОВРЕЖДА ХИСТОЛОГИЧНИЯ БАЛАНС В ОРГАНИЗМА И СКОРО ЩЕ ПОЧНЕМ ДА НАЛИТАМЕ СЕКСУАЛНО И НА ДЪРВЕТАТА :D

9

Х

преди 1 месец

според бай Г, гейовете са малко и не бива да имат права! Много се дразни, че ги има по филмите. :D