181

Дервентов

преди 1 месец

Това няма значение, рушнячетата нема да устискат до началото на другия мандат. В краснодарско и ростовско имат ток по 2 часа на ден и ще става по зле. Иначе санкциите са ползезни, ура!

180

Анонимен

преди 1 месец

Зелето знае ли ?

179

Ястреб Османлията

преди 1 месец

Сега амуриканските амигота впрягат камила'та Харис в надбягването. Но до ноември има ощв мнооооооого време, и до тогава ... както казваме по нашето село - я камилата, я камиларя! И дечица, отсега да си знаете, че амуриканската котччинна може да бъде разкована на щатчета и презокеански територии за много кратко време. Подмирисва ми на кръв и фекаллии от тази еврейска империя на злото!

178

Анонимен

преди 1 месец

До 152. Противно на това което ти казват, американците не са такива привърженици на ЛГБТ, дори много се изнасят от щати където най-много подкрепят тази идеология. Така че по линия на ЛГБТ Харис няма много шансове.

177

Ястреб Османлията

преди 1 месец

До gogo - Мога и Анадола да гледам, и балканския кенеффистттан булГЕЙристан да гледам, и Амуриканската коттччина да гледам. Теб какво те интересува аз какво ще гледам, госп'ин амджъкаазлийоб?!

176

Анонимен

преди 1 месец

Трябваше да го направи много по-рано, с протакането само успя да загуби достойнството си.

175

Анонимен

преди 1 месец

На 11 юли 2024г. в края на срещата на върха на НАТО във Вашингтон Байдън нарече украинския президент Володимир Зеленски "президента Путин", а вицепрезидента Харис - Тръмп. Дали наистина няма да се окаже фройдистка грешка или пророчество?

174

Анонимен

преди 1 месец

Коко, бий месото на брега или където си и прави нещо друго. Коментарите не са ти силата.

173

КокоБийч

преди 1 месец

В Терорусия сега е паника. Викат си: Трумпутин ще загуби срещу Харис! А Владолф седи и си мисли: май ще трябва да се изтеглим от Украйна..Байдън направи най-правилното нещо! Само голям патриот може да се откаже и да признае, че вече тялото и ума му започват да не го слушат! Но сърцето си му е същото! Той се притеснява за Америка и за бъдещето ни! И затова и дава път на Камала! Гордеем се с Теб, мистър Президент! А сега Трумпутин се е изпуснал в гащите, защото септември на дебата е в гъ3ъ!

172

КокоБийч/СаутБийч

преди 1 месец

Направи най-правилното нещо! Само голям патриот може да се откаже и да признае, че вече тялото и ума му започват да не го слушат! Но сърцето си му е същото! Той се притеснява за Америка и за бъдещето ни! И затова и дава път на Камала! Гордеем се с Теб, мистър Президент! А сега Трумпутин се е изпуснал в гащите, защото септември на дебата, Харис ще му спука гайдата..и ще мига на парцали изкуфeлия стаpчок (no hard feeling, President Biden)

171

Очаквана

преди 1 месец

Добра новина за демократите, Тръмп напразно си гърмя патроните

170

АнонимеН

преди 1 месец

САМО АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ ТЕРОРУСКАТА ДЪРЖАВА ЩЕ И СЕ СТЪЖНИ. НЕЛИГИТИМНИЯ ПУТИН ЩЕ ОТГОВАРЯ ПРЕД СЪДА В ХАГА. Хаахаахаа няколко месеца едно невменямо пишеше едни и същи простотии и накрая НИЩО хаха!!!! Ей бокLук АнонимеН какво стана ве май пак в миша дупка ще трябва да се криеш ? Там ти е мястото както на всички Евроатлантици.

169

Анонимен

преди 1 месец

Има ли нещо общо стрелбата по Тръмп с отказа на Байдън? Защо в интерес на страната? С какво е заплашена страната? Какво се случи след стрелбата, че да провокира хората, които го подкрепяха до вчера, да се откажат от него?

168

Анонимен

преди 1 месец

Соростак, на теб ти казаха че байдъна ще спечели, едни опорки цирикаше, а сега му търсиш заместник и обвиняваш други. Толкова си кух и злобен че че ако се видиш в огледалото ще се нападнеш.

167

Анонимен

преди 1 месец

Тия се излагат! Толкова млади и с потенциал да управляват кандидатури има при демократите и републиканците, а те издигат изкукали старчета? Тази велика държава се излага.

166

Ха ха ха,

преди 1 месец

...колко щамани са се навъдили, които вещаят бъдещето на Амилерика? Да паднеш от смях! Сякаш четящите във форума ще гласуват за президент на САЩ ? Циклят си на някакви мантри, и като си повтарят по 24 часа се надяват, че сънищата им ще се окажат "истина"? А дано, ама.надали! Политиката на САЩ не се определя от глутница По''ми'яри!

165

Факт

преди 1 месец

Проява на малодушие, която ще излезе скъпо на Демократите!

164

Малко за политика

преди 1 месец

Очакваше се. Ако някой все още се е надявал демократите в САЩ да спечелят изборите, надежда всяка тука да остави. Време е всичкото евроатлантик да се преориентира и да стане тръмпист.

163

Капейка

преди 1 месец

На нас ни казаха да започваме да пл юем срещу Камала Харис.

162

Някой си

преди 1 месец

Който и да се " изправи" срещу Тръмп,ще Загуби!!!-:)