64

Анонимен

преди 1 месец

Зеления вече не го показват често, а другите от хунтата съвсем. Предстои смъкване от екран на сапунката "Героична Укрия", поради прекомерно раздуване на бюджета и много слаб зрителски интерес. Само нашите атлантици продължават да се трудят неуморно. За по 50 лева на ден.

63

Да

преди 1 месец

Глупости

62

СДРУЖЕНИЕ ТЪПУТИНАСТ

преди 1 месец

ИСКАМЕ ДЖО ИСКАМЕ ДЖО! ИСКАМЕ ПОБЕДИТЕЛЯ В ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА ДА Е ДЖО БАЙДЪН ЗА ДА НИ ПРЪСНАТ ТЪ-ПУТИН-ИТЕ ДО СМ- ЪРТ ОТ КЕФ

61

Анонимен

преди 1 месец

След време половината Русия ще иска да е в Украйна,иначе ще требе да е в Китай.

60

Данчо

преди 1 месец

След краят на СВО и победата на късия в Украйна,вие бедни ми путинофили дали ще сте по-добре? Финансово и душевно? Късокракият като му мине номера в Украйна и реши да пуца с ракети насам,ракетите дали ще знаят кое е русороб и кой не,а? Закърнелите ви мозъци дали правят разлика или просто мразите запада и не обръщате внимание на болните амбиции на късокракия? Нищо че очите ви само към запада гледат. В Русия няма да стъпите и пари да ви дават. Свободата ви е свята. Нещастници.

59

Анонимен

преди 1 месец

Зелиту се вкисна , джуката му висна , Путин му го накисна.

58

На фона на какъв сув

преди 1 месец

е сниман, на краката нахлул маратонки с 3-те ленти.....да го ожалиш...

57

АнонимеН

преди 1 месец

ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ПИШЕ КАКВИТО СИ ИСКА ГЛУПОСТИ КАКТО И АЗ! НО ЗА Е ЯСНО, ЧЕ СПЕЧЕЛИ ЛИ ДЖО БАЙДЪН ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА В САЩ АЗ ОБЯВЯВАМ ОЩЕ ОТ СЕГА УКРАЙНА ЗА ПОБЕДИТЕЛ ВЪВ ВОЙНАТА С ТЕРОРУСКАТА КАКТО И НАЙ-ВЕРОЯТНО РЕЖИМА В ТЕРОРУСКАТА НА САМОЗВАНИТЕ ПУТИН ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕН И ТЕРОРУСКАТА ЩЕ СЕ И РАЗПАДНЕ!

56

Анонимен

преди 1 месец

30% ли станаха вече, ше станат 40%

55

ВПК

преди 1 месец

И земята е важна естествено, но нея не можеш да и правиш засада с бус/джип, да и се хвърлиш на главата, да я натикаш в буса и да я пратиш на фронта. Както това се случва с тези по-важните - хората.

54

Шефрет

преди 1 месец

Г-н Путин е добър човек. Ще изпрати Наркото в сибирска клиника за зависимости ,а кака Урсула ще я направи сервитьорка.

53

Анонимен

преди 1 месец

В Беларуси к смертной казни приговорили сотрудника немецкого Красного креста, который был наемником на Украине. По данным проектов, Кригеру вменили статьи "незаконные действия в отношении огнестрельного оружия", "приведение в негодность транспорта или путей сообщения", "создание или участие в "экстремистском" формировании", "агентурная деятельность", "наемничество" и "акт терроризма".

52

Българин

преди 1 месец

Евреина зеленски е нелигетимен президент всяко негово решение няма стоинос т от самото начало на воината решенията ги взема сащ Великобритания и въвлекоха НАТО. Русия да осигури границите ще онищожи Украйна а защо не и сащ и НАТО. Не може дасе има доверие на терористите сащ и НАТО

51

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

50

ДЖО БАЙДЪН

преди 1 месец

АКО АЗ СПЕЧЕЛЯ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА В САЩ ЩЕ НАСТЪПИ ТАКАВА СВЕТОВНА ЕУФОРИЯ , ЧЕ НАПРАВО ЖИВ ТЪПУТИНАСТ НЯМА ДА ОСТАНЕ В УКРАЙНА И ТО В РАМКИТЕ НА НЯКОЛКО ГОДИНИ :D 500 000 ИЗТРЕПАНИ ТЪПУТИНАСТА ДОСЕГА ЩЕ СА САМО ЗА ЗАГРЯВКА!

49

Анонимен

преди 1 месец

А какво става със санкциите? Русия не фалира ли вече?

48

Анонимен

преди 1 месец

Не виждам нещо лошо в това бившите съвестски републики отново да са част от Русия.

47

Анонимен

преди 1 месец

Ееее, как бе, нали Украйна и целия цивилизован обединен консолидиран запад с 90% БВП побеждават бедна и изостанала Русия?

46

Делянчо

преди 1 месец

Още утре ще дадеме на хората територия. Президентът да не фърчи, а да прекопае територията

45

Анонимен

преди 1 месец

Като не даваш 30%, ще ти вземат 50% или цялата територия зелен н.е.р.коман щибан.