23

Анонимен

преди 1 месец

Е това е демонстрация , то репресираните , освен ако се отнася за тези от " демокрацията " , ама не ми се вярва и то баш от ГЕРБ , та останаха ли живи такива по естествени възрастови причини .

22

Анонимен

преди 1 месец

А пенсиите на обикновените пенсионери кога ще оправят? Докога Бг ще е с най- ниската МРЗ и най- ниската минимална пенсия? Това е наследство от ГЕРБ.

21

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 21. Те въобще нямат предвид репресираните по политически причини, то и без дрго такива няма или са починали отдавна, а представители на диепиесиету.

20

Анонимен

преди 1 месец

Дайте им направо по 1 милион на "репресираните" и се успокойте вече

19

Анонимен

преди 1 месец

Какви репресирани един дядов братовчед беше лежал в Белене през комунизма разправяше че 80 % били криминални там за кражби и убийства

18

Нека тия пенсии,

преди 1 месец

които ги получат, да ги дават за свещи и тамян на тия,които им ги предлагат и гласуват!!!

17

Това ли е най

преди 1 месец

Важно? Ето какво! Бивш депутат от ДПС- Ариф Агуш, има издадено решение от съда, с което го признават за репресиран от комунистическия режим, като се е позовал на събития случили се 3-4 години ПРЕДИ да СЕ РОДИ!!! И това и всичко друго, което е придобил е по времето, когато е бил в НС! Господа от ДПС! Това ли ви е полотиката, фа се облагодетелствате от където може и както може!И какъв е този проект? Още да се облизвате?!

16

К0мунизъмът се Върна

преди 1 месец

Имаме си Нови - Активни Борци!

15

ПРИГОЖИН...

преди 1 месец

РЕПРЕСИРАНИТЕ ОТ ПУТИН ПОЛУЧАВАТ ЛИ ПЕНСИИ..?....

14

смешник

преди 1 месец

До ЕВРОАТЛАНТИК ... тиквата още си пази червения тефтер за член на БКП

13

ПроСоТо

преди 1 месец

14,по-скоро ще получиш от умрял писмо,отколкото отговор от Тиквундела !

12

Щом ГЕРБ

преди 1 месец

Го внасят,значи ще ги намаляват.

11

Анонимен

преди 1 месец

Амии без коментар братче!!Щото тия дето след 89та се изкараха дисиденти и "репресирани",преди 10ти ноември си караха мерцеддеси, фордове, опели и т.н. пазаруваха си легално в Кореком,а после рЕзко се изкараха жертви!!!! Сега им гласуват нови пенсиии на генералите!!!! Браво Бацце!!! Как след тия пожари поне ЕДИН ПОЛИТИK,не попита защо не настаним жертвите на пожара в хотели?!? Значи 2г.плащаме хотела на ykpuте в Слънчака и по 1200лв месечно на уkpa джобни, а за българите-контейнери!Кажи Be Бацце?

10

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

Герб имаше една проста работа да свърши: да изгони комунистите и да води България по европейски път. И Борисов се накендза като пеленаче защото взема акъл от дъртите окъкани, дементирали комунисти.

9

Анонимен

преди 1 месец

И баце е репресиран казва, че комунистите утрепали дядо му, а той станал на 18 най-младият член на БКП, а после и служител в МВР да му отпуснат и на него пенсия.

8

Ужас

преди 1 месец

Жалко турция ни разказа играта през партиите си -герб и дпсЗа моя баща няма пенсия а ще плащам на някакьв избягал да живее в турцияНикога вече - гроб

7

ПроСоТо

преди 1 месец

тияПАПАГАЛИ протестираха преди 30+ години против порочната практика от "комунистическия режим" ,наречена -"Активни борци против фашизма и капотализма",като даваха на "репресираните от фашисткия режим" така наречените " НАРОДНИ ПЕНСИИ" и ги окичиха с ПРЕДИМСТВА във всяко едно начинание..Борец,сеирджия,щом си нарочен за "абпфк" ,получаваш доживотна пенсия и привилегии...Сега какво правят тия?..-Ами СЪЩОТО!!!!...Защото са СЪЩИТЕ персони !..Само че пребоядисани...И "Едно си знае баба,това си бае"..

6

Герб

преди 1 месец

Етничарите си гледат интереса на живеещите в турция нормално

5

до 1

преди 1 месец

що бе тая до теб ( ако въобще имаш жена до теб ) ква е , балерина ли

4

Ужас

преди 1 месец

Тия двете как са се ояли малее