107

Анонимен

преди 1 месец

Какво ли не правят хората за пари, дори името и имиджа си продават РИП

106

Историк

преди 1 месец

До До Историк "стената спираше запада да спамят и имигрират в цивилизована Източна Европа..." Жал мми е за тези, които биха се вързали на такава явна лъжа. Не ми е жал за тези, които лъжат така нагло - те отдавна са развели белия флаг.

105

До 114 Питащият

преди 1 месец

Или го "самообесиха" ! И ЦРУ не е "въобще" намесено...

104

Анонимен

преди 1 месец

Това е измислица, само частта за Медведев е вярна

103

бляди санди

преди 1 месец

А Боно нема ли да мръдне до Киев и да попее в метрото такова, санди блади санди примерно, да повдигне бойния дyx на украинския народ, може и Ози да дойде, сабат блади сабат да такова.

102

Анонимен

преди 1 месец

Ако сравним с показателите за 2021 г., можем да видим колосален ръст на дела на рублата. За сравнение: през 2021 г. делът на рублата за износа на стоки и услуги от Русия е бил едва 14,3%, през 2022 г. е нараснал до 27,8%, през 2023 г. до 39%, като през тази година тенденцията на растеж продължава.

101

Айляк

преди 1 месец

Перфектен мегдан за асоциация. От една страна Русия-Роджър Уотърс- Пинк Флойд, а от друга - О'крайна-Боно-U2. Естествено, че първото. Коя беше тази О'крайна и кои бяха тез' Боно и U2? Само с едно яко албумче, като "Дървото на Джошуа", не става, трябва и нещо повече...Виж, Роджър и Пинк Флойд...гении не коментирам, само се наслаждавам на цялото им творчество. Медведа и от музика вдява, не кат' онази зелена, по.тна и вечно нашмъркана матрьошка...

100

Ще

преди 1 месец

Който и да е тоя ***

99

Питам

преди 1 месец

Помните ли на времето американския певец Дийн Рид , който беше изгонен от САЩ , за комунистическа пропаганда ? Засели се в ГДР и след няколко години се обеси , разочарован от комунистическата действителност.

98

Анонимен

преди 1 месец

Тоя Боно даже го бях забравил, отдавна бе 95-та.

97

До до историк

преди 1 месец

Б.е не помня да са имали на ЗАПАД "Корекоми" с източни стоки....хахаха

96

Дедо Роджър

преди 1 месец

вече не пее, а на два концерта наскоро подкара "речитатив" на фона на агитационна компютърна графика, с което ле-е-еко вбеси голяма част от публиката и хората се изнизаха навън. Колко подходящо е изкуфял "прогресивен" да отиде да пее на фашистки окупационни войски - крайно лявото и крайно дясното винаги са си били лика-прилика. Господ не си прибра вересията навреме и ето до какъв позор стигна дедикът.

95

Анонимен

преди 1 месец

Дрогата изпържва яко мозъка даже и на нелош музикант!

94

Майната Ви

преди 1 месец

Уотърс наистина е гола вода. След няколко безуспешни престоя в клиника за зависими от дрогата все не може да се оправи. Продължава да вижда летящи животни. Може да отиде и в Северна Корея на концерт. Другаде няма да го приемат. От както свърши жалкият театър в съда в който той се опита да отнеме името на групата никой не го бръсне за слива.

93

Историк

преди 1 месец

До Прабългарин Стената спираше хората от изоточния блок да бягат на Запад, не обратното. Пак си объркал.

92

До "НЕпрабългар

преди 1 месец

..протокол от проведен разговор между Хрушчов и Улбрихт на 1 август 1961 година. Тогава усилено вече вървяла подготовката за строителството на стената. От протокола става ясно, че Хрушчов е изпратил съветския посланик в Берлин при Валтер Улбрихт, за да му предаде намерението на съветския ръководител за изграждане на "железен обръч около Берлин". Аргументите му - много инженери били напуснали ГДР и срещу това трябвало да бъде сторено нещо... вашият си хрушчов издига СТЕНАТА...

91

АХМАТ СИЛА

преди 1 месец

Колкото и да вият тия пръдльовци с бандеровците е свършено, да се готвят всички които им помагат .Слава на Русия

90

Българин

преди 1 месец

Тоя отдавна беше вързал кънките, но по-лошото за него е, че стана ясно, че не схваща собствената си музика: пееше да абсурда и мракобесието на тоатлитаризма, а сега слугува на тоталитарен режим. Трагедия.

89

Анонимен

преди 1 месец

Централната Банка на Русия е получила разрешение за употреба на автомати и картечници?! Намирисва на замразяване на влоговете на обикновените руснаци! Руско КТБ? Това ще е край на Путинската империя.Вече има протести и блокади на пътища заради 3-дневна липса на ток в Ростовска област! Клатенето започна...

88

Анонимен

преди 1 месец

Западът вече във всичко провижда война-в музиката, в спорта, абе накъдето се оббърнеш все война. Толкова им е мила на глобалистите, че ще заврат война във всяка дупка и пукнатина. А сега ни подготвят и за нова пандемия, че Урсула охарчи милиардите за ковид ваксините и се нуждае от захранване.