186

Барселона

преди 1 месец

Мицков...че ТЕ са българи...няма да откривате топлата вода я....

185

сравнението

преди 1 месец

Мале колко сайтови лъскачи дето лижат скопски кожляци!КАКВО ЩЕ СТАНЕ-ЩЕ ЛЪСНЕ ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА,ЧЕ СЛЕД 1944 НА БРЕГОТ НА ВАРДАРОТ СА СЕ ПРИЗЕМИЛИ ПРАВИ МАРСИАНЦИ!ТЕ ТОВА Е ИСТИНАТА АМА ЕВРОПАТА ОЩЕ НЕ Е ОЦЕНИЛА ФАКТОТ,ЧЕ НА ПЛАНЕТАТА СА КАЦНАЛИ ВИСШИ СБЪРКАНЯЦИ!А НИЕ СМЕ НАЙ-ЩАСТЛИВИ-НА БРЕГОТ НА ВАРДАРОТ ОДАТ МАРСИАНИ ВИСШИ СКОПЯНИ!ДОБРО ДОШЕЛ МИЦЕ МАРСИАНЕЦО НЕДОПРАВЕН!МИЦЕ ОДИ НА К.......

184

?!?

преди 1 месец

Приемете ли, че Гоце Делчев е Българин ще опознаете истината. Това ще стане г-н. Северно македонци

183

Ееее

преди 1 месец

Аре чиба ве

182

Фют

преди 1 месец

Абе л***хмани, Димитър Талев като е роден в Прилеп, и той ли е македонец?

181

Гоце Делчев

преди 1 месец

Македония е над 2 милиона с растящо население, България е 6.7 милиона с 60-годишните демек над 3 милиона некролози в следващите 15 години.

180

РЕАЛЕН

преди 1 месец

До Анонимен македонците не са били признати нити од българите нити од сръбите нити од гърците, щто не означава дека ги е нямало... Тука е проблемот на днешните българи.. Да не е имало демокрация преди 120 години?..

179

Анонимен

преди 1 месец

Радеф с неговата Квазимодо стойка и кривият си нос ли ще оправи България? Виждаме резултатите му последните 5 години - пълна трагедия.

178

Анонимен

преди 1 месец

Статистика на населението по етнически признак в областта Македония (Егейска, Вардарска, Пиринска) по самоопределие на хората в началото на 20-ти век: "българи - 1,181,336", "турци - 499204(след Балканската война те са изселени от сръбската и гръцката армии)", "гърци 228,702", "албанци - 128,711", "власи - 80,767", "евреи - 67,840","роми - 54.553", "ючеркези - 2,837", "сърби - 700(цели 700 души! брей, че сръбска била Македония)", "арменци - 300", "грузинци - 60".... А дека са македоноидите?

177

Търся работа

преди 1 месец

В македонското контра разузнаване готов съм да работя против България Нямам търпение!

176

А Радев е позор

преди 1 месец

Национален предател ощетил България с милярди!Тоя не ми е никакъв президент!Отричам легитимността му!!!!

175

Братя македонци

преди 1 месец

Искам Македонски паспорт Отвръщавам се от това че съм българин и се срамувам!

174

На Герба

преди 1 месец

Лъвове и тигри а държавата на мишки

173

Всички са

преди 1 месец

Македонци българите са страхливци.

172

Анонимен

преди 1 месец

Е какво да стане,българин е и въстанието е българско?Войводите и четниците се обръщат в гроба ако чуят че били други.За тях е било гордост да са българи,а тоя се продал на сърбите и службите и плещи фантасмагории.Да види във военното гробище в Тутракан на Тутраканската епопея колко много българи от Македония са загинали,и офицери и войници,пише им имената и няма _ ски накрая.Защо е имало български училища и църкви през Възраждането и то въпреки гръцките домогвания да няма,къде са македонските?

171

Шовинист

преди 1 месец

Откакто Радев стана президент България върви само назад - факт. Борисов ги беше изкъпал с договора за добросъседство който беше изцяло в наша полза и си го спазваха и не смееха да гъкнат. Ако този направи още 1-2 служебни правителства сигурно ние ще подпишем договор за добросъседство и даже ще трябва да се снишаваме ако на македонците нещо не им в кеф.

170

Анонимен

преди 1 месец

Другарю Мицкоцки..... всички комунисти и фашисти.... идете в търсачката на "YouTube" и напишете на български език: "Фаргат Българина" ....след като изгледате филмчетата на най - големият Българин в света.... милеещ за Българите по света.... се замислете и с усмиренеие се поклонете на Божествения Български Народ - творец на народите по Земното кълбо!

169

Един Българин

преди 1 месец

Признай си , че си пионка на сърбежите и нямаш собствено мнение и не мислиш за народа си, а само как да изпълняваш титовски заповеди.

168

Шовинист

преди 1 месец

С този мyxльо Радев дори македонците почнаха да ни се правят на интересни. А при Борисов бяхме подписали всичко. С този слабак рyндьo ще ни надвие и сииганчетo-македонче.

167

Един Българин

преди 1 месец

Този и онази бабичка правят всичко възможно да са извън ЕС и още дълго време ще бъдат. Това е така, защото и Москва и сърбежите не желаят Македония да бъде част от ЕС преди сърбежите. Никъде в протокола не пише отложено изпълнение. Нали после можете да го махнете. Тия титовски номера не минават при сериозни държави, различни от западните балкански. Служебните правителства в България имат същите права като избраните и нещо повече ако служебното подпише договор, то той ще се спазва от следващите.