11

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 5 Ти кво си развил в твоя сигурен живот? Баре една керемида на външния нужник на село сменил ли си? На театър, на кино, ходил ли си? Деца нямаш предполагам.

10

Ванката

преди 1 месец

Ще са на село, докато децата тръгнат на училище - още 2-3г.

9

Анонимен

преди 1 месец

Заради хора като това семейство трябва да се разреши притежаването на лично оръжие и право то да се използва, когато неканени гости дойдат, за да си вземат от дома на някого всичко, което им хареса.

8

Анонимен

преди 1 месец

За съжаление селата са тотално забравени от управляващите, а със сигурност живота там е в пъти по стойностен и красив. В Нидерландия не можеш да разбереш кое е село кое град, но тук не е така. Улиците са асфалтирани по Тошово време, няма лекари, няма полиция, училища, детски градини. Политиците нищо не правят, а северозапада е забравен изцяло.

7

Анонимен

преди 1 месец

АМИ ВРЪЩАЙТЕ ГИ, ДА НЕ ОЧАКВАТЕ СЕГА ДА ВИ НАПРАВИМ ЗЛАТЕН ФОНД ЗА ВРЪЩАНЕТО??!!!...

6

Диана,

преди 1 месец

Да ти е жив и здрав Калоян. С него може би ще имате живота, който сте планирали, поне докато момите ви пораснат. Без мъжка опора трудно би се справила с такъв начин на живот. И дано не ви набележат готованците, които са свикнали да лежат под сенките и да наблюдават кои българи какви земеделски култури или *** отглеждат. После преценявмат кога да дойдат на нощни посещения. Помня колко изпатиха мои роднини-семейство пчелари, които бяха известни с почтеността си и продаваха неподправен мед

5

Анонимен

преди 1 месец

Няма лошо, че се обезлюди а селата ни. Тези които се примъкват в градовете са губещите ще изплащат заем за жилище цял живот и ще живеят несигурен живот. Хубаво би било всеки можещ и знаещ да развива района от който е.

4

Анонимен

преди 1 месец

На дърво ли ще ги отглеждат?

3

Х

преди 1 месец

До Хахаха Съгласен! Предполагам ще изядеш 101 минуса. :D

2

Нане

преди 1 месец

Това няя, как да стане.... Тия деца, кат отидат обратно у града, ще ги изядат със все парцалите техните връстници... Ще са, като коне с капаци... ===)))

1

Хахаха

преди 1 месец

Не ставайте смешни. Това, че има слабохарактерни, които при първата трудност на 30 години се отказват от живота и живеят като пенсионери, не означава, че младите трябва да отидат на село и да гледат животни и да се занимават със земеделие. Само за справка, до края на 19 век 99% от населението се е занимавало със земеделие и живее в абсолютна бедност. Технологичния прогрес, инженерните науки и медицината е това, което движи едно общество напред. Замеделието те прави беден.