37

Анонимен

преди 2 месеца

Я вижте бат Сали от дпс Варна как спастри 20 000 000 и ги сложи под миндера само от една "обществена" поръчка за няколко училищни автобуса...и сега е под гаранция 10 000лв и си бара у Я..20 милиона лева прибра..Сега ясно ли ви е - за порциите и поръчките .за партиите и изборите..На кой му дреме реално за проблемите на дядо и баба...Ади че "бързам...за море не да ходя по пожари деМилионери да ги занимавате с грижи по селата..да бе даЗа снимка и репортажче става..отчитат присъствие и на плажа

36

Анонимен

преди 2 месеца

днес е събота,Илинден ... цялата политическа пасмина отиде на пожара да трупа актив ...

35

Анонимен

преди 2 месеца

Радев критикува Пеевски , че дарил 2 фургона, а проблема трябвало да се реши след като се направило анализ и се реши комплексно за всички останали без дом. Радев да каже на неговия олигарх Вълканов да купи по един фургон и на останалите без дом, вместо даму купува имот в чужбина.

34

Уреждане

преди 2 месеца

Как уреждаше жена си на 2 работи :) по втория начин, извадиха записа, който показва какъв е, но има още много хора да му вярват, наистина сме про... народ. А съветниците му бизнесмени, помните ли :) А в общите приказки е един от първенците :) Трябва да се борим с корупцията, трябва да заделяме средства, трябва да имаме добро образования, трябва ни инфраструктура, трябва ни армия, трябва ни работеща съдебна система :) И аз гласувах първия път за него :( за да не е Цецка...

33

Елементарно Уотсън

преди 2 месеца

А къде са тракторите на зърнарите дето ги вадят само за протести като трябва да изнудват държавата за субсидии. Сега можеха да помогнат за пожарите но всъщност зърнарите палят горите за да станат после ниви като изгорят дърветата и да взимат субсидии и от там.

32

Анонимен

преди 2 месеца

до 35 Защо не принудиха тогава краварите Костадинов да е ЗА пращането на БТР_те ни военна помощ за Украйна? Защо не принудиха и президента Радев краварите докато беше наркомана у нас да му каже, че е съгласен да му даваме оръжие? И като не могат да ни принудт какво ще ни направят краварите ве? Какво ще ни вземат? Кажи веее, изтрещял мозък???

31

Анонимен

преди 2 месеца

Във Воден са изгорели около 35 къщи. Пеевски подарил 2 фургона на най-бедните двама ( старец и старица по на 80 години останали без единствения си дом) Тези хора нямат деца с апартаменти в Бургас , Ямбол, София, където другите имат и са успели да се приютят времемнно.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Всичките ни политици говорят за стратегии, но явно не знаят значението на думата!

29

Анонимен

преди 2 месеца

до 27 Така ли ве, мозък? Продължаваме да сме съюзници с Русия та затова и пратихме тонове оръжие и БТР-те си на украинските фашисти??? Голям мозък си! ----- Пращаме по принуда, мозък. Не доброволно. За какво мислиш се борят евроатлантиците-комунисти толкова време и ходим през няколко месеца на избори?

28

Анонимна

преди 2 месеца

"Вместо да даваме стотици милиони за нова летателна техника...." Р.Р. Ние вече дадохме милиарди за Ф 16, които още ги няма. Освен ако ги доставят с тях да гасим пожари, а иначе да се молим на други държави за помощ при бедствия и аварии за техника и оборудване. Ние все сме неподготвени за такива случаи и така с години, безхаберие и безстопанственост на държава и институции.

27

Елементарно Уотсън

преди 2 месеца

През седмицата ходи на почивка и на плаж а събота и неделя имитира дейност уж че отива в Болярово но пак отива на маса и банкет някъде. Типично за един фигурант свикнал да получвава рушвети кеш по пътя на Копринката.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Нямаме въртолети, защото няма екипажи. За 8-те самолета F16, ДОСЕГА за 4-години е обучен ЕДИН пилот. Младите хора не желаят да служат в армията. Старите пилоти са от бай Тошово време и си харесват МИГ-овете.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Разрухата тръгна от юмрук 2020!

24

Анонимен

преди 2 месеца

до 27 Така ли ве, мозък? Продължаваме да сме съюзници с Русия та затова и пратихме тонове оръжие и БТР-те си на украинските фашисти??? Голям мозък си!

23

Анонимен

преди 2 месеца

Кадърните хора подготвят нещата десетилетия напред! Кой ръководеше ВВС?

22

Анонимен

преди 2 месеца

Резидента и кохорта...кат вземат да почнат да "откриват" топлата вода и да ръсят умнотиии - единственото което показват е некъдърност,неподготвеност да отговорят на длъжността и отговорноста която предполага поста и задълженията които имат..За гъби ли ходите или за лимонада - вместо да организирате и да осигурите нужното за да функционира нормално държава ,служби и администрация -годииини нефелност - единствено алчност за собствено благо и парично устройване- от селяци в милионери..

21

Анонимен

преди 2 месеца

Имаме 2 кугара от великото НАТО, но също имаме и 2 руски Ми-17. В задачата се пита защо нямаме поне 10 кугара спрямо двата руски Ми-17. Нали сме член на НАТО, а не сме съюзници с Русия? ------ Защото ни управляват евроатлантици-комунисти и всъщност продължаваме да сме съюзници с Русия, но скрито-покрито. Не схващал ли или просто нарочно не искаш да схванеш?

20

Анонимен

преди 2 месеца

до 23 Радев да не е управлявал хеликоптери бе? Ако беше работата да се гаси с изтребител вече щеше да е във въдуха и да гаси.

19

АНОНИМЕН

преди 2 месеца

в МОМЕНТА НАЙ-ВАЖНО Е ДА СЕ НАМЕРЯТ ПАРИ ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА,ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е НА ЗАДЕН ПЛАН.СЛАВА УКРАЙНЕ!

18

А добро утро!

преди 2 месеца

Сетила се Мара да се поб-ра.Тоя се появи да ръси мозък една седмица след събитието.Позьор.