241

според

преди 1 месец

генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг...война ДО последния Урка!!!Желаещите да са ПУШЕЧНО месо да се обадят в централата на телефоните на НАТО-МАТО-НАСРАТО!

240

Анонимен

преди 1 месец

Ако искате и за столетия да се готвим? Или за хилядолетия? Ще висите скоро, да знаете!

239

Анонимен

преди 1 месец

Столенберг, ти ако си мислиш, че Европа ще финансира войната в Украйна десетилетия то много се лъжеш. Марула успя да вземе втори мандат, но това няма да е така следващия път. Политиката и ще бутне народите още по силно към десните. Само тогава Европа може да започне да се стабилизира, но вероятно ще е твърде късно вече....

238

Българин

преди 1 месец

Мечтите на сащ и НАТО са хубаво нещо . Русия ясно се изрази Украйна ще изчезне защо не и сащ и НАТО голям кеф

237

Доналд Тръм

преди 1 месец

Кръчмаря, кръчмаряяяяя

236

Анонимен

преди 1 месец

Правилно казва човека. Аз от кога казвам, че трябва да се увеличат вноските към НАТО? Предлагам да започнем с нещо минимално от сорта на 100 еврака месечно на човек от семейството. Тъкмо и *** да започнат да свикват с евраците. Да видят, че не апат. Волгин вече го усети в Брюксел и неще и да чуе за колхозия

235

Пловдив

преди 1 месец

Няма да е нужно да се готвим максимум до 2026 Украйна няма да съществува както преди продължи ли войната .

234

Анонимен

преди 1 месец

Дрън дрън!!! Приказки, приказки и помощ на Украйна колкото да и се поддържа агонията. Украйна можеше да изгони руснаците ако и се помагаше както трябва. Не е ясно така наречените либерали на какво си играят. А Русия бавно и неумолимо я поглъща. След Украйна да се готвят Молдова, Грузия и Армения.

233

Анонимен

преди 1 месец

Тук някой твърди, че ако Украйна падне, следващите за освобождение сме ние. Тотална глупост! Ако падне, нашите Пп-та, ББ-та и сие вкуп ще се изнесат, никой няма нужда да ни освобождава.

232

Орбан каза:

преди 1 месец

"Нашата европейска стратегия в името на трансатлантическото единство копира провоенната политика на САЩ. В момента нямаме суверенна и независима европейска стратегия или план за политическо действие. Предлагам да обсъдим дали продължаването на тази политика е нещо рационално, допълни той.

231

До 247

преди 1 месец

Ами тя войната не почна тогава не се прави на луд

230

Боби

преди 1 месец

Столтенберг е ***. Още съвсем малко остава на Руснаците да унищожат цялата енергийна мрежа на Украйна. След това ще стане страшно. Лятото върви кое как, но през есента и зимата без отопление и ток. Сега хората в Украйна протестират. Започна да се проявява насилие.

229

На 24.02.2022

преди 1 месец

Някакъв луд издаде заповед за нападение над Украйна! Така започна войната и той може моментално да я спре!

228

До 228

преди 1 месец

И за това ли ги чешеш по яйцата от две години агент Мръднал

227

Анонимен

преди 1 месец

Този същия преди година говореше, че Русия е загубила и контрнаступа ще сложи край на войната. Сега щял да воюва 10г. Ами тя Русия вече воюва 13г, още 10 няма да я уплашат.

226

До 231

преди 1 месец

Ами явно ти не си НАТО щото те знаят ,че и Русия има атом

225

До 233

преди 1 месец

Така ли ти казаха да просиш

224

Малко за политика

преди 1 месец

Украйна не може да спечели война с Русия. Това е ясно на всеки разумен човек, но, както изглежда, не е ясно на Столтенберг. А може и да му е ясно, но той говори това, което се очаква от него. Нека да помислим. Какво означава десетилетия война? След като руската армия настъпва, накрая тя ще стигне до Киев, а след това и до западната граница на Украйна. И това ще бъде краят на войната, но и край на Украйна като самостоятелна държава. Това ли предлага Столтенберг на украинският народ?

223

До 241

преди 1 месец

Ами отивай бе просяк на,който му се провиждат русофили,щото трябва да се проси и хленчи,ама щото е жалък решил да се прави на отворен

222

до 235 провокатор

преди 1 месец

Колко си плиткоумен!!!! Няма понятие "мохамеданин". Провокатор!