141

Анонимен

преди 1 месец

горят къщите на избирателите на герб и на пп-дб -- правилно горят. нека си помислят за кого гласуват и какво им се случва. случайни неща няма.

140

Анонимен

преди 1 месец

Брей, кой го казва! Най-големият "организатор", заради организаторските (не)умения на когото сме на този хал. Не само на неговите де, но и на тях включително.

139

Анонимен

преди 1 месец

Тоя джиниъс е за наградите Пулицър, Нобел, Гинес, Оскар и Дарвин едновременно.

138

Анонимен

преди 1 месец

Липсата на завод за електромобили, самолетна линия от Дупница до Крива паланка, трети мост на Дунава и тунел под Балкана са виновни, Кириле мой. И един източен язовир само и само да се снимаш.

137

Прокопи

преди 1 месец

Тоя по-зле и от Корнела. Не пропуска да се изкаже. Даже и когато е тотално некомпетентен и не на място

136

Сатир

преди 1 месец

Кире, как ги разбираш нещата!!! *** то от тебе струи познание, концепции и кристална празнина. Браво момчето, да илядиш в Харвард.

135

До изборите

преди 1 месец

Ще говориш.След това те очаква съдбата на Волен Сидеров и наглата му партийка

134

Ха-ха

преди 1 месец

Не знам какво лошо има в жъл*то*па*ветн*ник, че цензорират думата

133

Ха-ха

преди 1 месец

Кирчо този път не посмя да отиде да си направи селфи с лопата, бяла риза и нещастието на хората ... *** нещастен. Че и такъв не е, Направо на готово се намъкна

132

Незабавно

преди 1 месец

Петков да бъде назначен за главен директор на Главна дирекция "Пожарна безопасност";-) Той знае какво и как!

131

Дрън-дрън!

преди 1 месец

Само празни приказки, това е същността на ПП-ДБ!

130

Анонимен

преди 1 месец

Киро,ти ли говориш за организация?Забрави ли гумените ботуши при пороите ? За това ли хората те изгониха надигнали лопатите и с красиви думи към теб и хората ти,лъжецо !?

129

мак

преди 1 месец

Липсва техника, а може и професионалните пожарникари са кът. Да обвиняваме управляващите като се почне от 3-мандатния герб, да завършим на сегашните. Всичко друго бе по-важно, магистрали, ремонти на ремонти, украйна, а бедствията - все едно не се случват на територията.

128

Анонимен

преди 1 месец

Всички много плямпат ама утре и техните къщи няма да бъдат пощадени. Всичките са едни и същи лицемери, Които гледат само да се наместят те и цялата орда около тях.

127

a.a

преди 1 месец

а за защитното облекло на пожарникарите нещо да кажем? Всичко се продава на черен пазар, а те ходят дрипави. Дали му обувки 43 номер, той носи 46. Нямало други. Корупция на всички нива. Но ние сме си виновни, че търпим.

126

Анонимен

преди 1 месец

Нагъл харварджийски измамник, причината е че няма техника. То и ядливи чаши за кафе няма, ама парите отидоха там, а? Вместо да се накупи техника за летния сезон. Та, като няма техника, ще чакат горките хорица помощ от Турция и Чехия. Благодарение на островитянина на снимката.

125

цървул

преди 1 месец

Кире, а вземи та млъкни, на всяко гърне - мерудия. Парламента си има кос-коджамити ПОЖАРНИКАР. Остави го да даде мнение Все пак това му е професията. ти Давай мнение когато има някоя постановка в театъра твоят талант , който е в това да прикриваш липсата на интелект чрез Росинантовска усмивка, може да ти докара някоя награда я 'Икар' я Аскеер.... като цяло МЛЪКВАЙ!

124

яве

преди 1 месец

Няма една новина за катастрофата, където беше този,. странно?

123

Анонимен

преди 1 месец

голямо сме стадо, заплатите тръгнали да му търсят. този да не живее на заплата. фирмата им от цуг в швейцария дето ни продава газ прави по около половин милиард на година офции. крадлю крадев и брат златев от ложата захлебват здраво покрай тези кретеноиди от подмяната.

122

Анонимен

преди 1 месец

вижте му лицето на този пропаднал анимационен герой. изкривено от лъжи и дрога, бетер жокера от батман. да живее подмяната.