76

Анонимен

преди 1 месец

Туй прасйе снощи прибра джакпота от тотото,значище купи изборите.Той негови пари не дава!

75

Анонимен

преди 1 месец

Гешев влезе в президентството си го получи

74

Анонимен

преди 1 месец

Допусна много грешки .Тръгна срещу истинското ДПС и лично срещу Доган , атакува Президента , натиснал е Бойко , държи главния прокурор и контитуционния съд .Много скрити сили раздвижи и притесни ,те обичат търпението и тишината .Много се обърка и си мисля, че сега вече го е страх и не знае как да продължи нататък .

73

По-изкъсо

преди 1 месец

До Анонимен Ще не ще Свинчо ще извади 100-200 милиона пак да купува роми и пенсионери от Северозапада. Вече е заплаха за ГЕРБ и тоя път ще го следят по-изкъсо.

72

Анонимен

преди 1 месец

На този ако му конфискуват само имотите в Дубай , ще си построим всички магистрали за 6 месеца .

71

Анонимен

преди 1 месец

Доган се провали. Прасето се е изсрало върху всичко, което е пипнало. Доган му даде партията. Е, *** се и върху нея.

70

Омотони всичките

преди 1 месец

До АнонименНищо не може да ме учуди - тия *** са омотани като свински черва. И какво ще ми покажат корумпираните прокурори,следователи и полиционери?

69

Анонимен

преди 1 месец

Президента , няма да направи партия и да се яви на избори .Това би означавало да падне на тяхното ниво .Предполагам че посоката е президентска или полу президентска република , което си е малко или много мека диктатура .

68

Анонимен

преди 1 месец

Очаквам с интерес следващите избори тази есен. Нереза срещу Доган ще е забавна битка. Да видим.

67

Радев-какво чакаш?

преди 1 месец

Пак ще вдигам юмрук

66

Ака и ака екскремент

преди 1 месец

Това прасе до какво се е докоснало все го е оакало с екскременти - пристанище Варна,Булгартабак,тютюна,предприятия Лафка,КТБ... изтърсак на дядо десар с купена диплома от кай-фалшивия университет в България.

65

Анонимен

преди 1 месец

Тоя домус и от демокрация разбирал?!!!

64

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски работи против Русия и ще вкара България в сценарий за война .

63

Анонимен

преди 1 месец

Този човек ще започне да вади тежки компромати за политици .Държавата ще се взриви от истината .Не че всички не знаем , но ще бъдем изумени от мащабите . Най-жалкото е , че нямаме истински следователи , прокуратура , главен прокурор и истински съд .

62

Анонимен

преди 1 месец

Инсталиран от Решетников........Инсталиран от Доган....... Само дето за първия "инсталиран" при мажоритарен избор са гласували толкова българи, колкото Дебелян и на сън няма да види за себе си. За смяна са тия наши партийни политици управници, работа нула, приказки и заяждания рекордни.

61

Ако имунната система

преди 1 месец

сработи ще те ликвидира, защото си *** за държавния организъм.

60

vs

преди 1 месец

Кви избори ве ПPACЧО!!! При 32 % активност ти си втори със 17 %, и получаваш мандат с 340к гласове като II политическа сила! Демек искаш да управляваш с вота на 6 % от имащите право на избор, които на всичко отгоре на 90 % са *** и турци, които са брутално неграмотни! Така ли искаш да управляваш бе ПИГ***И!? Няма как да стане!!!

59

Анонимен

преди 1 месец

Точно ти да говориш за зависими фигури и демокрация ...

58

емо

преди 1 месец

тази нагла мутра продължава да се взема насериозно и да сипе несправедливи обвинения към най-адекватния български политик в момента - президента радев.

57

ДЪНО

преди 1 месец

Инсталирането на Пеевски за председател на ДПС-какво е?Да не би да е било демократичен избор?Заедно с ББ се конкурерат в своята бруталност,безпардонност към опонентите си.Стана традиция да се нападат на лична основа, да се изхрачи пред микрофоните на мисирките и да се фръцне.Той е истинското лице на мафията и жалко,ако има хора,които го защитават.Той унищожи Булгартабак,участваше в съсипването на КТБ.Но него не го преследва Котуклиева,защото знае какво ще и се случи.