64

Анонимен

преди 1 месец

Евала, тези вече се самозабравиха. Безбожници унищожаващи Европа.

63

Плебс

преди 1 месец

Поклонете се на Императрицата Фон ДерЛайнен - тя Притежава Вашият Жалък Р0бски Животец!

62

Тръмп

преди 1 месец

Иконата е за да стресне тези безбожници, продажници, забравили, че са простосмъртни. А ЕС е тиранична диктатура, където поръчват и купуват от твое име и за твоя сметка милиони дози експерименталки ( поне по 4 на калпак, включително малки деца и бебета!) и после административно те принуждават да заголищ рамена и да те мутират безвъзвратно. Поне това опитаха и им се получи с малодушното и конформистко стаддо. Борете се!

61

Незнаещ

преди 1 месец

Украйна може да победи Русия, когато рибите нападнат хората. Не се знае кога, но се продава храна на рибите ...

60

Do59

преди 1 месец

До59 Да, може ако и разрешат да стрелят във руска територия, тогава какво ще стане?????

59

Анонимен

преди 1 месец

"Аз съм атеист и ако някой ми размаха икона ,словесно ще го навра там където слънце не огрява . Не е обидно ,а е просташко " - Т.е. ще прибегнеш до сексуално насилие, защото си решил, че не ти е обидно, ами просташко ... С какви прекрасни хора делим тая земя ... жалко, че ти не си като тях.

58

Анонимен

преди 1 месец

Еврокомисията отмени събитието в Унгария заради политиката на Орбан - Bloomberg. В същото време бе обявено, че еврокомисарите няма да участват на срещите в Унгария в знак на протест срещу пътуванията на Орбан до Москва и Пекин. Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен отмени визитата на ЕК в Будапеща "в светлината на последните събития, отбелязали председателството на Унгария", се казва в материала.

57

Анонимен

преди 1 месец

Европейския парламент започва инициатива за процедура по лишаване на Унгария от правото на вето в ЕС. Politico отбелязва, че в послание на евродепутати, адресирано до ръководителя на ЕК Урсула фон дер Лайен, ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел и ръководителя на ЕП Роберта Мецола, се казва, че Орбан "вече е нанесъл значителни щети, злоупотребявайки с ролята на председателството на Съвета на ЕС. Това изисква реални действия, като например временно отнемане на правото на глас на Унгария в Съвета на ЕС, тъй като практиката показва, че само публичното порицание не дава резултат".

56

Анонимен

преди 1 месец

Евродепутатите осъждат посещенията на Орбан в Русия и Китай. Евродепутатите осъждат самия факт на посещенията на Орбан в Русия и Китай, без да споменават пътуването му до Киев и контактите му с кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп.

55

Анонимен

преди 1 месец

На 15 юли ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен вече отмени посещението на управителния съвет на ЕК в Унгария и понижи нивото на представителство на неформални срещи на Съвета на ЕС под унгарско председателство. Това решение няма прецедент в историята на ЕС.

54

Анонимен

преди 1 месец

До пияница мистик - Как така си слагаш по 10 лайка всеки път, когаот пишеш? Не ти ли писна? Днес едно момче падна в огъня ... жалко, че не бе ти на негово място ...

53

Въпрос

преди 1 месец

А Украйна може ли да победи Русия? Я кажете тука сега, я сега кой тука ще каже - Украйна може ли да победи Русия.

52

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 47 - А какво да вдигне? Оригинално издание на Das Kapital?

51

Анонимен

преди 1 месец

До Българин 55 - Честно акзано, не ми пука за извратената ти дъщеря и кухата ти тиква ...

50

50

преди 1 месец

Ооо ... минус! Защо? Кажи бе, извратеняк? Защо?

49

Българин

преди 1 месец

Страхувам се, че България може отново да изпадне под влиянието на Русия. По-добре дъщеря ми като стане на 14 години да може свободно и демократично да си ампутира гърдите и да си смени пола да стане мъж ако така е решила и да живее щастливо, отколкото да изпаднем под влиянието на Русия и дъщеря ми да изнемогва да сглобява денонощно снаряди в подземията на путинските военни заводи на коричка хляб и чаша вода дневна дажба.

48

Анонимен

преди 1 месец

"Хайде стига моля ви се, ЕС е най-доброто място за живот" - Хайде-хайде - за кого е толкова добро мясот за живот? За навързаните с шефчетата и няколко държави на север.

47

Анонимен

преди 1 месец

До 49 - Ами ... да :)

46

хайде стига

преди 1 месец

Хайде стига моля ви се, ЕС е най-доброто място за живот, хайде стига моля ви се, българите никога не сме живяли толкова добре както днес в ЕС и НАТО.

45

Анонимен

преди 1 месец

Браво на нея :)