73

Анонимен

преди 1 месец

До кога ще ги търпим, питам?!!!!!!!

72

Мнение

преди 1 месец

Много ми е странно как един пожар бе избухна в Бояна, на Витоша, около сараи, в Банкя, около затворени комплекси по морето.... Все избухват пожари в региони с роми, както е в хасковско и в балканските села. Няма да се учудя ако следващият пожар избухне в Градец. Това е ромски саботаж на държавата и на горките българи, на които им изгоряха къщите. Защо преди десети ноември нямаше горски пожари, а всеки месец горяхме тревите и даже влизаше пепел в градовете, но никога горски пожар

71

Анонимен

преди 1 месец

Ха, ами че ти си един от тях бе, кука! За пръв път видя пожар когато остави да изгорят къщите на хората!

70

Анонимен

преди 1 месец

Пич , то оставката ви не се иска за " гледане " на огъня , а за възникване на масови пожари , кога се усетихте въобще , каква превенция имаше , , каква подготовка . С години зимата е проблем с пързалката и все изненадани , лете с пожарите - все изненадани , останалото време с потопите и пак вси изненадани , ама преди било при другите , сега вие сне за малко и не сте от тук , абе пълен сеир.....за някои , за другите не ми се мисли , а и не мога им помогна .

69

Не

преди 1 месец

До Анонимен37 героят сте вие, защото те по цял ден нищо не правят, а вие стоите да ги наблюдавате и докладвате!

68

Анонимен

преди 1 месец

Дали Данчо ще почива с Пеевски в хотела дето купиха с държавни пари в Гърция или р пълен и няма резервации

67

Анонимен

преди 1 месец

Пожарната вън от милицията!!!! Пожарната подчинена на кмета и общината!!!!!!!!

66

Анонимен

преди 1 месец

Този Калин когато полицаите в Стара Загора пребиха човек изкарвайки го от колата му и той умря, каза че нямало полицейско насилие над човека. Сега и това нагло изказване. За пребиване е този Калин и да му направят лицето така че да не може да се познае в огледалото.

65

Да се знае

преди 1 месец

От първи август Депутатите излизат в заслужен отпуск ! Дръжте се депутати ,още малко остана

64

Този

преди 1 месец

е голям некадърник!

63

Анонимен

преди 1 месец

дд

62

Анонимен

преди 1 месец

170 милиона за бедствия и аварии - толкова бяха заложили от ПП ДБ . След падането на кабинета всеки може сам да прецени къде са !

61

Анонимен

преди 1 месец

Пожарните служби да снабдят всяко кметство, поне с 30 тупалки за гасене на огън и други такива индивидуални средства, които да могат да се раздават на момента при нужда. ( например ръкавици, ботуши от черна гума евентуално , не знам) Но това трябва да го има навсякъде, във всички групи къщи, вскючително вилни зони и почивни станции.Не само устни инструкции.

60

Заглавието

преди 1 месец

Няма такова нагло изказване. Оставкааа веее, скааапаняк!

59

Анонимен

преди 1 месец

Купете им още бмв та кю та А8..- а ще "гасим" пожари с кофи ..а за линейки или детска болница - пропускам Ща тия от парламента не вземат по една дамаджана "вода" и не отидат по селата да свършат нещо полезно..

58

Анонимен

преди 1 месец

Бойкоооооо, нали с Кирчо, Кокорчо и Делянчо се изгавриххте с Конституцията, за да можеш ти да си редиш "служебния" кабинет?!?Айде сега излез като пиччч да си съpбаш попарата, вместо да оставяш Главочча да се обяснява вместо теб и Шишши...

57

Анонимен

преди 1 месец

"Реакцията беше адекватна.."! Бих добавил от адекватна, по-адекватна. Просто вече няма какво да изгори.

56

Анонимен

преди 1 месец

Трябваше по социалните мрежи хоратс да се развикат "де е държавата" че Калинчо да иде да си направи снимка до няква нива.

55

Оставкааааа

преди 1 месец

Ние отдавна работим със запалки, Калинчо!

54

стига бе

преди 1 месец

За Пеевски ли иде реч? Че нещо пак против Радев говорил. Калин и Главчев работили, но нямали хеликоптери?! Че Радев ли дава ги осигури? МС и НС спят, но трябва Радев да прави нещо, което не му е в правомощията. Пеевски явно не е на ясно коя власт каква е.