18

Анонимен

преди 2 месеца

Значи Ники няма да пътува.

17

Катил Киро

преди 2 месеца

Ти нали имаш воля? От ечи си главата проста!Кога ще върнеш парите от секс пътуването до Солун с правителствения самолет и урветината?

16

Джо Байдъня

преди 2 месеца

Язък Кире язъкк че те назовах поименно..То и аз за смях станах вече,но ти направо удари дъното...жив зян си мойто момче...не ставаш и за *** на каца за зеле...

15

Един от промяната

преди 2 месеца

Надявам се от есента да не е повече в парламента заедно с останалите от групичката

14

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен: "ИЗЯВЛЕНИЕТО ЩЕ Е ПО КОМЕДИЙНИЯ КАНАЛ." - __- Nova Comedy, тъкмо за повече разведряване!

13

пп-дб

преди 2 месеца

Ще направим опит да гепим още ако може.Сига да ни дадат ШАНС другарите

12

Анонимен

преди 2 месеца

В Русия баш тия дни - разсичат проблема с корупцията при тях.... Поискана е оставката на председателите на долната и горната камара на техния парламент.... А, наш Кире - има ли такива тoпки, че да поиска такива оставки, а може би и на 3/4 от депутатите? А?

11

Анонимен

преди 2 месеца

Отидоха специално до САЩ да плюят по България колко била корумпирана. Дори платиха 100000 долара на един сенатор да лобира за тях. Сенатор,който вече е осъден на 222 години затвор за злоупотреба с пари, власт, подкупи и корупция. Ако имат поне грам срам, нека престанат да се излагат!

10

Анонимен

преди 2 месеца

Костовистите, Америка за българия, другите нпо...подмокрихте ли се като видяхте това мекотело на снимката. Няма още коментари за това колко е велик и колко корумпирани и долни са всички други..и един мармот ъъъ пудел носи пачки с муцуната си

9

БОКО И ШИШИ МАФИЯ

преди 2 месеца

ПП ДБ не могат да преборят мафията.....

8

Анонимен

преди 2 месеца

Корумпираните викат дръжте корумпираните! Хората чуха в записите колко много кеш им трябва на шарлатаните. Хората видяха как си назначиха роднини и любовници на държавни заплати. Хората разбраха, че с ала-бала са взели изборите. Киро сам си казва, че ако не са били ала-бала с президента, нямало да имат дори 7%. Това го казва Киро, не го казват хората. Видите ли, те са чисти като сълза. Станаха за подигравка с некадърността си. Корупцията, та корупцията. Друга дъвка нямат. Некадърници!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Явно "гениалният" замисъл на създалата се дандания е провеждане предизборна пропаганда! Започнаха с жалкото слово на никито, посветено на гласуване правителство на Желязков. От тогава всички действия стават все по жалки и ялови! Изтърваха нещата при рокадата по-рано тази година! Много слаби! Пък и нарциси!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Киро ти спечели обществена поръчка спусната от Асен Василев през 2013 като единствен кандидат. След това като дойде на власт назначи любовницата си на 14хил заплата в ББР. Това са само кокошкарските примери. Няма въобще да споменавам как 9 милиарда изчезнаха за първите 9 дни от вашето управление. Ти и приятелчетата ти сте една корумпирана глутница - досущ като тази на Бойко и Пеевски. Срам!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Кире първо бяхте в служебното правителство,после имахте още две правителства!И какво направихте ?? Само ала бала май.

4

Чичо

преди 2 месеца

Евтин пи ар се опитахте да правите

3

Елементарно Уотсън

преди 2 месеца

Доходите на руските слуги идват предимно от корупцията. Не се учудвам че са за корупцията. 45 години ги градиха тези корупционни схеми чрез които смучат кръвта на българите и няма лесно да се откажат.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Що не дариш заплатата ве Кире и Стою? За Украйна можеше?

1

селянин

преди 2 месеца

айде наслука сле още десетина белким некой се сети да работи