28

Ружди

преди 2 месеца

Винаги сме били в добри отношения с Турците дори и в миналото!!!

27

Ей Руси, Руси,

преди 2 месеца

ти какво искаш да напишат, че ЕС ни праща пари за да ги дадеме ние, а те да се скрият ? Всичко което отива за Украйна идва от ЕС у нас, както и в Чехия, в Полша, в Румъния и т.н., ЕС е като САЩ бе как не си разбрал, ние сме европейски щат който съюзът няма да изостави, както САЩ никой свой щат ! А България е бедна държава, най-бедната в ЕС, защото мнозинството от суверенът и е тъъъп и будала като теб !

26

HeinrichHimmler

преди 2 месеца

Докъде ни докараха 35 години демокрация. Да се молим като прошляци за помощ в шумак на пожар. Ако стане нещо по-лошо какво ще правим ? Милиарди харчат за какво ли не, за мощно беемвета, а за медицински хеликоптери и такива за пожарната пари няма

25

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 2 месеца

Защо чак сега, идва помощта от други държави.... След като изгоряха хиляди декари, къщи, и животни. Трябваше да се съдейства системата още в първите часове на пожарите. Очевидно е, че България вече няма техника за борба с пожари, наводнения и т н ... Няма гражданска защита. България загива, под натиск на фащ......

24

Давайте

преди 2 месеца

Продължавайте да гласувате за наперени костюмари, болни с амбиции и мания за величие. Догодина няма даже да има кой да викне турците, които иначе много обичате да плюете и да подигравате заради вярата им. Догодина сами ще дойдат от съжаление, защото нашите управници няма да имат акъла и да им поискат помощ...

23

Анонимен

преди 2 месеца

До До Руси - Май ти си тъъъъп, вземи прочети, написали са го. Парите са от бюджета на Министерството на труда и социалните политики. Май е наше, а не европейско!

22

огнеборец

преди 2 месеца

До Русикакво сме се провалили бе приятелю, преди дни бяхме в Румъния на помощ. Огнената стихия е страшно нещо!

21

Защо по никои

преди 2 месеца

новини не казаха за пожарни от Турция,а само тук писаха ? Тайно ли ги вкарават тези коли и пожарникари ? Това да не е медия на ДПС ?

20

Руси

преди 2 месеца

Значи имаме пари да плащаме на деца от Украйна да идват на почивка и рехабилитация. На планина и море ,ясно за нашите нямат.. Но нямаме пари да наемем и да си платим смешни пари за една държава за 10 дни да угасим всички пожари и да запазим гордост и достойнство да си плати ,а който е човек може и да каже вземете ги без пари. Ние сме се докарали да се молим при българина данъците си плаща изрядно,но като дойде време да получи нещо ,парите ги няма ..!

19

Анонимен

преди 2 месеца

Едно време руснаците помогнаха, а сега турците. За какво ни е Европа и Америка като единствено помощ намираме от Русия и Турция? Каквито и да са руснаците и турците и каквото и да е ставало в годините назад мога да кажа от личния си опит, че в чужбина българин никога не ми е помагал за нищо, дори напротив! Случайно или не винаги се случва руснак или турчин да ми помогнат и винаги едните казват братушки, а другите комшу. Европейците и американците гледат на нас като трета ръка човеци. Това е.

18

Руси

преди 2 месеца

Браво на комшиите ,но ние щом сме я докарали до там ,значи сме се провалили напълно ! Кой ще поеме отговорност ?

17

aa1820

преди 2 месеца

Голямо благодаря на комшиите. Добре е да имаш такъв съдед и дано по-рядко се налага да си помагаме.

16

456

преди 2 месеца

Голямо благодаря към турските съседи!

15

anonimen

преди 2 месеца

И кажете на турците, че Путин не ни е бомбардирал, така си ни изглеждат селата по принцип

14

Точно твоя гъз Гошо

преди 2 месеца

Няма кой друг да го избърше!

13

Ппп

преди 2 месеца

Браво на турците! Благодарим им от сърце! И ние сме им помагали, явно не са от хората, които забравят!

12

Гошо

преди 2 месеца

Добре че са турците да ни избършат Г3

11

Анонимен

преди 2 месеца

Добре че Турция не е обхваната от пожари и има да праща. Преди Русия пращаше и самолети водоноски и вертолети тук да и в Гърция че даже и в Италия, но сега по заповед на американците хората трябва да изгорят, но не и да получат помощ от Русия.

10

Бай Иван

преди 2 месеца

Имахме високопорходиюи бро етранспортьори, но ги подарихме на хохлите

9

Соца ни е промил

преди 2 месеца

Турците гледат на нас като на най-близкия комшия. На Балканите близки са им македонци и босненци, но с тях нямат граница. Иначе за тях сме комшу и дори голяма част ни имат за родственици и тюрки. Това може и да не го приемаме, но хората ни смятат за братя. Въобще, в Турция никой не храни лоши чувства към нас, както за съжаление са ни насторили по соца. Както са ни настроили и срещу македонците тогава, а и тях срещу нас.