79

Анонимен

преди 2 месеца

продажници долни мръсни

78

Баш майстора

преди 2 месеца

Айде нема нужда.....

77

Св

преди 2 месеца

Моето дете е на 7,5 години и още не е ходило на море и на почивка (нямаме финансова и физическа възможност), ама е българче.

76

Кръчматъ

преди 2 месеца

Че, те от две гоини почиват по Черноморието ни, заедно с родителите си!!!!! -))))

75

Анонимен

преди 2 месеца

Защо деца от Украйна, а не деца от България? Или българските деца са втора категория в собствената си държава? 50 деца са само, ама са някакви навлеци. Вместо нашите си деца от домовете за сираци, дето не са виждали морето в живота си? 50 парчета и вече НОВИНА!! ЕХА!! Хем така, хем онака, ама пак ***... Тия хрантутници 1 седмица 240 пoрa в Парамаламента да не се возят с колите си + шофьорите и могат да финансират за всяко българско дете + укро_талибаните нормална почивка, ама бай *** политик

74

Анонимен

преди 2 месеца

Toя Главчев усещам как ни се подиграва от МС! При всичките пожари които бушуват и все още бедстващи места като Каравелово, пловдивското село и тнт. да продължават да раздават от парите ни на други държави.. Потресен съм ! Излиза, че при рушаща се държава ние трябва да осигуряваме охолен живот на хора които нито ни уважават, нито зачитат. Отделно какво са изнесли от складовете ни остава загадка. Такова "управление" има нужда от една бърза смяна!

73

Анонимен

преди 2 месеца

До ВНИМАНИЕ! ОПАСНОСТ! Въобще да не идват укропитешките деца и без това никой не ги е канил освен колониалната администрация, която всеки поппържа.

72

Анонимен

преди 2 месеца

Всичко си има граници само укропитешката наглост е безкрайна.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Ние също не сме виновни за укропитешките свинщини довели до войната. Пък и всичко си има някакви граници не може да плащаме за всичко на укропитеците.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Те децата не са виновни ,нито за наркомана, нито че ни управляват корумпирани газолизници.Нека си ходят на лагер, обаче серсемите дето правят помен с чужда пита, парите трябва да ги възстановят от собствените си джобове.

69

До82

преди 2 месеца

И тебе пипнем като ти се привиждат русофили та и звезди ще видиш по сред бял ден

68

Теди

преди 2 месеца

Да ходят в Гърция в Турция Италия

67

До 81

преди 2 месеца

Ти се пази от ядосани българи от всякаква възраст щом не познаваш българите,щото да не харесваш.украинските нагляри дето си мислят,че тук им вече Уколандията няма нищо общото с рудофилството дето го сънуваш

66

ВНИМАНИЕ! ОПАСНОСТ!

преди 2 месеца

Украинските дечица да се пазят от русофилските мъже на по 40-50-60-70 години, които може да ги наранят, няма значение че са беззащитни. Злобата в тези мъже е голяма. Те са готови да си я излеят в най-слабото звено на украинците, както Русия направи с детската болница и както Русия нападна най-слабо-зависимата от НАТО държава, за да се гаври. Пазете си децата.

65

До 79

преди 2 месеца

Абе слабоумния украинец със какъв петрол.ще работи Нефтохимика,a с братския ти американски ли като с газа ,само ,за да си ти доволен.Айде бегай да си просиш при братята си американци навеждачо то за това сега просиш,та и наглееш в чужди страни

64

Анонимен

преди 2 месеца

До До 76 Кво стана бе "българин" вече се наведе на Лукойл и започна да се въртиш около тях и да обвиняваш собствените си съграждани! Що не се съскаш на русктие крадци, които ти съдират по 3 кожи?

63

До 76

преди 2 месеца

За това искаме да разкараме всички дето се кланят сега на посолството.Щото има една приказка не е луд тоя дето яде баницата,а тоя дето му я дава.Ха сети се кой не събра за толкова години една стотинка данък от Лукойл

62

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 75 А руския Лукойл като ви ГРАБИ не ви идват такива думи , мдамммм . Даже викате "офте мофте".

61

Анонимен

преди 2 месеца

Служебното правителство вярно на Посолството осигури възможност деца от Украйна да почиват в България през лятото, за да възстановят своето физическо, психическо и емоционално здраве....за децата на България робите да събират КАПАЧКИ!!! мама ви долна Еничарска!

60

До 73

преди 2 месеца

На кой ще му утеснее бе нагляр като съм си в държавата.Гледай да не срещнеш някой стълб като се разхождаш украински нагляр пишещ се българин . Нещо май не ни познаваш нас българите явно