27

до 26

преди 2 месеца

Много бедно е селото. Хората имат само пушки. Взеха си пушките. Друго ценно нямат.

26

someone

преди 2 месеца

Видя се ,че царя е абсолютно гол- няма хеликоптери (нито един журналист не пита как така сме само с 2 за цяла държава) при положение,че сме в толкова опасна зона и климата се променя към все по-топъл, няма организация, контрола е кръгла нула, няма и ясен план кой какво прави, материална база също кръгла нула( доброволци ще си купуват и носят всичко от ръкавици до лопати), накрая спокойно можем да кажем ,че няма и държава.

25

Анонимен

преди 2 месеца

За какви хеликоптери бълнуват!!! Ако се включва хеликоптер, той отнякъде м от някакъв голям и дълбок водоем трябва да може да черпи вода. Откъде да черпи вода там? От кой язовир да я пренася?

24

Василев

преди 2 месеца

Пожарникар номер едно на републиката кради много и може да изкара кеш не за един вертолет и самолет, а може да закупи с крадени пари най-модерната техника за гасене на пожари!Но не иска да го прави, защото паричките му са милички и скъпички, както и на дебелото прасе Шиши!Агент Тимъти Вайлс!ЦРУ!!!

23

Мародери?

преди 2 месеца

Селото изпразнено от хора.Дали някои няма да се изкушат да "берат"?

22

Анонимен

преди 2 месеца

Сега се вижда прекрасно как нищо в тази страна не функционира. Навсякъде са назначени свои хора и липсват специалисти. Всички те убиват България. Само празни думи от всички за всичко. За толкова години не се купи специализирана техника на пожари, а се вижда че става все по зле, както и за наводнения няма нищо. Проклети да са всички довели страната до тук.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Къде е пожарникар 1 на републиката? Нека всеки работи за каквото е учил! Бочето дали ще легне за операция под скалпела на оперен певец /примерно/..... Държавата гори в пряк и преносен смисъл,защото много хора не са на мястото,на което следва да са!

20

Анонимен

преди 2 месеца

За гражданската зашита на населението навремето отговряха административните началници. На завода -отговаря дъректорът. На селото - кметът. Затова във всички специаности във висщите училища имаше предмет "Гражданска отбрана", зашото се очакваше, че ръководители ще стават висшисти от всякакъв вид, фключително филолозим включително учителки в ясли. Да имат понятие. От много години ръководители навсякъде са партийци, а и никъде не се учат елементарни действия при бедствия.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Къде са старите триоски ЗИЛ които могат да се качат по тия баири,защото новите напудрени"водоноски"са пригодени само там където има пътища!

18

Аз

преди 2 месеца

Съжалявам за хората! Но да питам някой от коментиращите: някой гасил ли е някога пожар в гората???! Виждал ли го е от близо?! И кога ще се научат българите да не палят стърнища и да не си правят барбекюта в гората??! Гърция гори всяко лято! В Калифорния също! Там неадекватни ли са според вас? Обществото на мразещи, хейтъри и вечно мрънкащи е мнозинство в тази държава!

17

Анонимен

преди 2 месеца

Как да няма пострадали като е евакуирано цялото село? Значи всички са пострадали по един или друг начин. И защо при всичките пожари тия дни не чух нищо за помощ от новите ни братя американците? Все други страни помагат, ами те само на Украйна ли ще помагат?

16

Анонимен

преди 2 месеца

За какво оповестяване чакате? Ами то като гори, пуши, мирише, вижда се!!!!! Отдалече се вижда. Огънят в района не е бил от следобед, а от вчера. бил си смени посоката. Тези здрави и прави хора о селото, защо не са по,илили, да се органижират? Зашото населението там явно е свикнали друг да мисли вместо него и не е видяло трудности.

15

Анонимен

преди 2 месеца

По ирония на съдбата селото се казва Воден, а трябва да го кръстят Безводен

14

от района на Дунава

преди 2 месеца

Ами директно кръстене това населено място - Селско безводие. Пълна трагедия с хората, с всичко живо ..! Думи нямам!

13

Анонимен

преди 2 месеца

Турция ще пратят хеликоптери понеже пожара е на браздата на границата с Турция и до часове може да се прехвърли в Турция. Ако не беше така, халхабер си нямаха да помогнат.

12

Анонимен

преди 2 месеца

То стана седмица гори навсякъде и все чакаме помощ явно съседите не ни обичат много

11

Анонимен

преди 2 месеца

И в това ли село няма вода? Показаха много млади хора. Как пък не се видя някой да тръгне да гаси. паркучи поне нямат ли?

10

Анонимен

преди 2 месеца

Когато започнат да се вкарват в затвора държавни служители за корупция и непрофесионално отношение към работата , тогава може и да повярвам в държавните структури. В момента всичко е пропито от корупция и резултатите са явни.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва да има отговорни за престъпното безхаберие в село Воден

8

Анонимен

преди 2 месеца

Когато Турция се тресеше българските екипи първи се отзоваха за 6 часа. Тука цяла седмица гири, Турция се туткат и чакат метани да им прави България.