97

Анонимен

преди 2 месеца

За мен това е най-голямата мистерия от българския политически свят. Как такъв достоен човек като Елена Йончева може да подкрепя това крадливо недоразумение? Вероятно тази жена е била сериозно заплашвана и вербувана.

96

ЗАЩО ?

преди 2 месеца

Пеевски е пич - каза че много известни политици и хора са му седели на коляното и са му правили дудуци .

95

Анонимен

преди 2 месеца

Беше в БСП/БКП/, сега е в ДПС/ДС/ - тая продажница е ясна каква е...

94

до 109-Магнитски

преди 2 месеца

Нашата прокуратура и съд ги знаем ядене и пиене по сс клубовете после никой не се познава нито един осъден за десетки години за нищо дори и за кокошка влачене на делата по 10 години, заплати бонуси подкупи , а не са свършили работа и за 5 пари те са пиявица не прави нищо , а взима през това време синия буркан на мвр охранява сс клуба и после ни лук ял ни лук мирисал по-добре чужденци да казват за корупцията защото ние "съд и прокуратура" нямаме отдавна те са Ъпсурт

93

BG

преди 2 месеца

Изплющяните да не се обаждат. Готови са на всичко за европари

92

Анонимен

преди 2 месеца

Прави се оказваха някой хора, че Христо Иванов и Сие излезнаха на протести не защото предложили на Пеевски да бъде шеф на ДАНС, а защото този пост е бил прекалено нисък за него.

91

Блажко

преди 2 месеца

На снимката йончева ни казва чао от европарламента за 4 години със заплата 20000 евракис без да правиш нищо ще мълчи 4 години като риба в европарламента и ще и превеждат заплата,на снимката ни казва чао защото отива на "тежък" труд и няма да има време от заседания.

90

Анонимен

преди 2 месеца

Коя е Йончева? Важно е Путин на чия страна е! Мисля и на двамата!

89

Анонимен

преди 2 месеца

Срамота, духовна нищета и позор завинаги... Верно, че за пари всичко може, което и бившият и ох люв станишеф доказа, но да си продадеш зад ника на прас ето, който ти плаща с пари на европейските данъкоплатци, е тотално падение. Жалко, че навремето не падна от мотора на ох люва.

88

Анонимен

преди 2 месеца

Няма срам тази г-жа, не се ли наяде ,цял живто не е работила нищо, прави си екскурции с народна пара

87

Анонимен

преди 2 месеца

Само истинска комунистка, като Йончева може да сложи бурка на дърти години. То вече и отпред е суха, така че къде ще я шляпат няма значение. Пари да има, лубриканти се купуват.

86

Анонимен

преди 2 месеца

Тая е оллен и проттивен човек готова да продаде и майкка си за кинти. Цял живот политик и журналист двете на прродацни професии.

85

Анонимен

преди 2 месеца

Тая пие млекце от две крави , съсипване на България и Пеевски , които имат общо генетична връзка .

84

Анонимен

преди 2 месеца

За списъка Магнитски нещо, а Дончева?

83

ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ

преди 2 месеца

...на следващите избори ще е на бунището, защото "порциите" свършиха и Вълка лично ще го изхвърли, "поради бедност ".....

82

УМНА ЖЕНА...

преди 2 месеца

Уреди си живота ПЕФЕКТНО...ХАХАХААА !

81

пабло куельо

преди 2 месеца

когато някой ти плаща мнението ти за него винаги е хубаво

80

Анонимен

преди 2 месеца

Йончева е влюбена в Пеевски още от времето, когато бившия й приятел Станишев го калеса за председател на ДАНС. Действието предизвика спонтанно народно недоволство и протести и доведе до падането от власт на Станишев, а Шиши се превърна в най-мразения и презрян политик/бизнесмен в БГ-то. След има-няма 5-6 години Пеевски е най-великият демократ и борец срещу корупцията и дерибеите. Това са метаморфозите в родната политика.

79

Анонимен

преди 2 месеца

Светът на забогателите , няма да коментирам способите , общоизвестни са , но не е честен труд , има специфични ценности , днес ги наричат евроатлантически , те нямат нищо общо с традиционните човешки ценности , изброени и в Светите книги .

78

Анонимен

преди 2 месеца

Дърта комунистическа брантия, завъртяла дупето около ДПС и ДСП. И този каракацил е евро депутат, представляващ България! Няма такава, гнус