155

Алекс

преди 2 месеца

Депутат си позволява да поучава Президента.Доста нахално.Типично за Пеевски.Тази наглост скоро ще го изпрати на политическото сметище.

154

Анонимен

преди 2 месеца

Само където вече на НИКОЙ не му ПУКА какво казва Пеевски.

153

Анонимен

преди 2 месеца

Пеевски или много го е шубе от посолството на презокеанските ни нови братя или много пари е взел

152

Анонимен

преди 2 месеца

Тази година ще откриват ловния сезон, но за едър дивеч или санитарна сеч ще покаже времето. Важното е да има ран'ъ за журналята, че вече само глупости пишат.

151

Анонимен

преди 2 месеца

Пеевски се явява с дпс, защото към другите партии няма шанс да бъде избран. Никой българин няма да гласува за него, а при турците е каквото им нареди Доган. При нови избори баш-дерибеят Пеевски остава извън парламента и единственият начин да продължи да ръфа кокала е ако се сформира някакво правителство, което няма да стане.

150

Защо Доган не излезе

преди 2 месеца

Защо Доган не излезе с изявление пред журналистите а пише писма като в средновековието ДПС може да е етническа партия но участва в Българския парламент и Доган трябва да обясни като почетен на Целия Български народ какво става в тази партия не да се крие по сарайте той носи отговорност за Пеевски както и за всички депутати от ДПС

149

Анонимен

преди 2 месеца

Пеевски е най-големият дерибей и доктатор в държавата и мястото му е в затвора. За това говори доклада Магнитски. Нека Радев да се бави. Служебните правителства вършат работа, за разлика от партийните. Няма да гласувам и занапред, за да се даде възможност служебно правителство да управлява, защото то е полезно за България, а именно - не се дава военна помощ на Украйна и вълците се държат на разстояние от агнетата.

148

ъъ

преди 2 месеца

Този индивид,с благоевградската дипломка от ЮЗУ-то,с хиляди идващи срещу него сигнали в прокуратурата ,да вземе да се скрие.О,приличащи но едно създание и почти толкова умно,скрий се,и не се показвай.Времето ти изтече.Пътник си.

147

Киро Брейка

преди 2 месеца

до 156 Симо Тека, ще ти откъсна наркоманската кратуна! На един тупаник живот си.

146

Лудото Ленче

преди 2 месеца

Делян за какъв точно се мисли ,че си позволява такива изречения към президента ?!?? Алчен и *** ,зависим и корумпиран ....този жалък човецец си е въобразил ,че е някакъв фактор ?!! Ще дойде и неговото време и ще има справедливост за всички !!! Милярдите ,които е откраднал от България ще трябва да ги връща !!! Нямам достатъчно обидна дума за него ! Повярвал си е ,че е нещо.....

145

!

преди 2 месеца

Тези 17 независими депутати, които ca изгонен от пеевски , сега депутатстват в парламента се страхуват от нови избори,след едни нови избори никога няма да видят парламент отвътре !

144

THE BEST

преди 2 месеца

Интересно Пеевски кога ще полети и КЪДЕ ще кацне .........

143

физик

преди 2 месеца

Много е намагнитен гусинът. Мисли, че си е купил партия и премиерски пост. Ама дето се бутнал всичо е оклепал. Е, с подробност ,че е извадил ВИНАГИ кирия ама за себе си. Но е давал от краднатото на верни другарчета(е и комромати им е вземал). Та си мисли ,че ще надживее своята Коледа(според българските селски традиции).

142

Йа ха хааа

преди 2 месеца

Тоя никой не го бръсне за нищо вече. А Радев не дава мандата не заради ПП, а защото чака всеки момент КС да отмени на Пеевски конституционните реформи и да си назначи негово правителсто, а не да се съобразява с Кратунката.

141

Анонимен

преди 2 месеца

ПОТНИКА РАДЕВ И ПОТНИКА - СВОДНИК ОТ СЕЛО ПАВЕЛ САМО УВАЖАВАМ

140

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя се готви за избори с чужда партия!

139

Анонимен

преди 2 месеца

абсолютно прав, независимо да се харесва на другите или не! Това е момента да се покаже дали са българи или не! Без политически интриги, чисто по темата!

138

Анонимен

преди 2 месеца

Хем грозен,хем нахален ,арогантен , невъзпитан с махленски маниер и изказ ,алчен ,завистлив ...абе нещо хубаво има ли изобщо в тоз ?

137

Анонимен

преди 2 месеца

като отидем на нови избори, какво страшно ще стане,че всички политици ни заплашват?!хвръкват едни сто милиона и пак няма да се разберат!

136

Анонимен

преди 2 месеца

Има много голями разлики между двамата .Пеевски е назначен за олигарх и богаташ и политик , но всичко това може в миг да го няма . За разлика от назначения , Президента Радев е избран с огромно мнозинство и то магоритарно и то два пъти .Напомням на прокуратурата , че е редно да повдигне обвинение на Пеевски , най-малко , че се опитва да дава акъл на Президент на държава от ЕС и го нарича мажоретка .Това е недопустимо.