13

Понеже

преди 2 месеца

Българите в по голямата си част са на много ниско ниво и политиците са също на много ниско ниво.Когато няма политически грамотно и активно гражданско общество ви шият как си искат.Или иначе казано като не им държите сметка защо София не се развива като европейска столица а като ивицата Газа .Защо трябва да си лепим по стъклата лепенки от които фирми на политици и мафиоти печелят защо гражданската поскъпна защо пътищата сана *** лук!Защо законодателството е изцяло против работника!за мизерията!

12

Анонимен

преди 2 месеца

Когато е имало само една партия сте ревали за демокрация, сега ви мързи да отидете за 5 мин. в неделя да гласувате, аборигени сте и не ви е виновна системата вие самите сте проблема

11

БОГ

преди 2 месеца

Време е да направя Партия

10

Никола Стефанов

преди 2 месеца

Избор имаше; просто вариантите бяха от лош по-лош. Как да гласуваш за някой, който явно те смята за толкова т-ъ-п, че даже не си прави труда да смени репертоара с лъжите?

9

Анонимен

преди 2 месеца

Помните ли преди години когато на адрес на трафопост имаше регистрирани 400 човека. Помните ли?

8

Черният Иисус

преди 2 месеца

Пийте само UHT млека в които е унищожена гадната българска бактерия тя ви разболява!Бог да ви пази ако сте Божи човеци!

7

Анонимен

преди 2 месеца

По-скоро недоверие в изборния процес с машините отблъсна хората от изборите. Над 150 счупени машини имаше и на 9 юни. Записите, в които се чува ала-бала с машините също повлия. Киро каза на Нинова, че държи кодовете за машините. Хората не падат от Марс. Кой е Киро, че да има кодове от машините? Един друг министър снима с телефона изграждането на хешкодовете. С това действие трябваше да е осъден. Осъдиха ли го? Всичко се натрупва и както се казва чашата преля. Мисля,че това са основните причини.

6

Защото

преди 2 месеца

изборите са фалшихицирани. Костинброд, депутати с чувалчета, алабала и коне. Ззащото фалшификаторите управляват България с 20% избирателна активност. Лично, гласувах за малка партия, знаейки че гласът ми ще отиде в графа невалидна бюлетина. България е държава на Мафията, обслужваща чужди интереси. Защото ми е отнето основно демократично право, ПРАВОТО НА РЕФЕРЕНДУМ. Защото 240 продажници отнемат правото на глас. Защото дори при приет Референдум и решение на НС, всеки продажник може да го отмени

5

Запознат

преди 2 месеца

Поне 20% от избирателите се подведоха да не гласуват, вследствие на хибридната медийна кампания в медиите "Всички са маскари!". Целта е ясна - деструкция на политическата ни многопартийна система, девалвация на демокрацията и принципите на свободата, и бавно ерозиране и срутване в посока еднолична североазийска власт. Стил Една Партия - Един Вожд - Една Държава.

4

Анонимен

преди 2 месеца

До Галя от Посолството Решава на баба ти... Ако беше така, сега щеше да има правителство. Ама нали нещо като ви го набутат в маломерните мозъчета, няма излизане.

3

Анонимен

преди 2 месеца

До Как защо Хората сами се "изпращат" на избори. Не се сърдете на политиците, че няма правителство, а на себе си, че не сте гласували ДА ИМА правителство.

2

Галя от Посолството

преди 2 месеца

И да гласувате и да не гласувате,Посолството решава!

1

Как защо

преди 2 месеца

Как защо? Може ли 7 (седем) пъти да пращате хората на избори, без да се променя нищо? Направихте ги на маймуни. Дори на амуджите им писна. А колко пари похарчихте е друг въпрос. Сегашните всички партии, ако не се вразумите прието ще дойде Радев с негов проект и ще ви отнесе. Тогава ще гласува народа, а половината пт сегашните няма да минат и бариерата. Начело с основните губещи държавно време пп-тата. Бсп, сценаристи, величия ще са под бариерата.