220

Анонимен

преди 2 месеца

Ама моля ви се, покажете един исторически "украински" цар или княз, болярин, а може и някакви пари или монети! И какво е вършил или с кого е воювал тоя владетел?

219

До 230

преди 2 месеца

И къде е Уколандията в Европа и ЕС или в НАТО,ще нещо да признаваме,я да си се оправят там с руснаците и да не занимават всички с техните глупости

218

Анонимен

преди 2 месеца

Направих ви предложение как да докажете съпричастността си към каузата на официалните украински власти...нищо от ваша страна и съвсем очаквано...винаги сте били снишени и *** българи. Далече от Европа сте и от Северноатлантическия алианс. Ние си ви знаем споко.

217

НОСТРАДАМУС

преди 2 месеца

маршал ***.

216

Анонимен

преди 2 месеца

Моля , да ми покажете украински монети, украински пари, както и книги на украински, които да са преди ПСВ, когато е бил съчинен "украинския език" от стар руски диалект, да ни покажат и кои са им били съседите или с кого са воювали тези "украинци" , преди ПСВ, изобщо да покажат нещо достоверно преди ПСВ, което да е на "украинска нация", НЯМА такова чудо.

215

До 222

преди 2 месеца

Къде пък славяни намеси в Берлин? Немските племена са владеели половин Европа, останалото са били римляните. Прото Славяни у днешна Украйна и района

214

НОСТРАДАМУС

преди 2 месеца

Спрети тазИ братоубийсвена война безумници.Ако предизвикаге конфликт с Нато , МОСКВА И ПРЕКРАСНИЯ лЕНИГРАД ЩЕ БЪДАГ.Т В РУИНИНИ.

213

Тоя форум ще

преди 2 месеца

Го закриваме. Освен тезите на 1-2 копейки пенсионер и квичащ оръфан руски мичооок нищо смислено не чета

212

Анонимен

преди 2 месеца

До Малко за историятаАма и по времето на социалистическа Русия(СССР) , Украйна не е била "държава", Украйна не е била никога държава и до сега не е призната за самостоятелна държава, това е една измишльотина и опит за държава и самите украинци, са руснаци по произход!

211

Анонимен

преди 2 месеца

А за битки на украинци с други европейци, не сме чували, просто защото такава нация няма, а украинците , са руснаци по произход!

210

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименНапротив, почти цяла Европа и малка част от Азия, са били славянски племена, даже и в Берлин са били коренни жители някога славяните, славяните са най-европейския народ. Я виж Франция и Русия къде са си разделили границата по времето на Наполеон, през днешна Германия е минавала границата, но тогава Германия все още не е съществувала като държава, на територията на днешна Австрия, също са живяли славяни, немците и австрийците са водили битки със местните славяни, а за битки с украинц

209

Анонимен

преди 2 месеца

Ако сте истински европейци и натовци и искате реално да помогнете на Украйна , подавайте информация към официалните държавни сайтове на Укра за всеки украинец очевидно подлежащ на мобилизация и укриващ се в България със снимки местоположение и астрономическо време на засичане

208

До 211

преди 2 месеца

Няма, какво да откраднеш бе и столицата на България се е местила и даже и Охрид е било столица на България,с сега макетата даже казват ,че цар Самуил е бил македонски цар ,ама нещо никой не е чувал за Македония тогава в всички историци знаят цар Самуил като български цар и столица е била Охрид когато той е бил цар.Сега няма да се учудя ,ако го прекръстят макетата на Самуилски,смешна и жалка работа

207

Анонимен

преди 2 месеца

До РазликиБандера е нацист, служил на нацистка Германия и даже към СС, а не на украинците, убивал е масово евреи, поляци, руснаци и украинци. Също е и западен шпионин, работил срещу собствения си народ и убивал собствения си народ, крайно *** и отвратителна личност!

206

Анонимен

преди 2 месеца

До РазликиАбе ти за лов на канарчета ли си излязъл, доматито с колците не ги ядем, самия тъй наречен "украински език" е стар руски диалект от края на 18 век, примесен с новоизмислени думи, щото на руски ги знаят, ама на нещото "украински" не знаят какви думи да сложат понякога и са измислили допълнително тук-там нови думи, прибавени към стария руски диалект и воала, ето ти "нов" и "украински" език!

205

Разлики

преди 2 месеца

До До 209 "Ами то що пак сам си пожелал да бъдеш част от Съветския съюз" Абсолютна лъжа. Тук вече започнахте да изпускате полека лека опорките.

204

Не е ли ясно?

преди 2 месеца

За Русия Украйна е това, което за България е Северна Македония. Управляващите искат да направят всички в Украйна украинци, както и комшиите искат всички българи там да станат македонци.

203

Разлики

преди 2 месеца

До До 207 "Все едно да ми кажеш ,че Македония е държава" Алеле, как красиво се самонаказа.

202

До 209

преди 2 месеца

Ами то що пак сам си пожелал да бъдеш част от Съветския съюз,що не си си направил държава Украйна,а?

201

Анонимен

преди 2 месеца

До До 204 Това което се правиш, че не разбираш е, че не може да си нещо, с което нямаш нищо общо. Можеш да откраднеш името му, но не можеш да си самото нещо. Жалка работа е да се окаже, че руснаците даже собственото си название са откраднали и нямат нищо тяхно. Мдаа