277

Юлиян

преди 2 месеца

Дали като СССР,дали като Русия,руската цивилизация никога не е преставала да съществува.Тя е единствената цивилизация в света,която англосаксонците и останалите западноевропейски държави никога не са успявали да покорят и подчинят.Това за тях винаги е била сакрална цел,но винаги оставаща мираж.Видно е,че и този път няма да успеят.

276

До 338

преди 2 месеца

И после като го няма алкохола и коката и на 25 да си без него не можеш да вдигнеш самолета ,а на Путин на 71 не му и трябва вече

275

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен руснаците приключиха. Следващите 5 поколения ще са близки дружки със Северна Корея и Иран, след това ако се реформират може и да стане нещо от тях.

274

До 339

преди 2 месеца

А ние пък мразим украинските нагляри дето си мислят,че номерата им ще минат тук

273

Анонимен

преди 2 месеца

"Великата" руска армия няма ли военни цели че пускат бомбите върху болници и училища? После питат защо мразим руснаци.

272

До Лекар

преди 2 месеца

Може Путин да пие хапчета за високо кръвно които също действат разширяващо на артериите но по принцип убиват тестостерона и ерекцията на мъжа. Ние младите както паткаме алкохол и кокоин търсим обратния ефект - стимулация и еуфория.

271

Анонимен

преди 2 месеца

някой разбра ли нещо за руския мир освен че бомбардират детски болници, супермаркети и жилищни блокове?

270

До 333

преди 2 месеца

Ама тия хем просят хем са и нагли и накрая ще си изпросят боя и от нас

269

Юлиян до 323

преди 2 месеца

А вие какви евроатлантици сте?По сметка(срещу заплащане),поради незнание(невежество) или по убеждение?Защото първото изключва другите две,а те пък от своя страна изключват първото.

268

До 332

преди 2 месеца

Ами Русия си я има и въпреки оръжията дето ги дават Сащ на Украйна нищо не става и сега Зелето се напъва за НАТО,ама ония не са толкова гламави като украинците

267

Всеки вече знае

преди 2 месеца

какво представляват в общо украинците и може сам да прецени дали е за тях или не! Лично, от впечатленията ми не мога да ги защитавам от поведението им към българите, от церемонното им поведение имате еди какво си, дайте ни го, защото ни трябва! Ами на нас не ни ли трябва щом го имаме? Оплакваха се пред ЕС, че искахме да строим южен поток през България и ще сме им конкуренти или че няма повече да могат да провокират руснаците при транспорта на газ! Освен това считам, че войната трябва спре!

266

Пацо

преди 2 месеца

Не разбирам. През комунизма учехме че СССР е по силен от САЩ. Защо СССР вече го няма а САЩ го има?

265

До 327

преди 2 месеца

На украинците им излезе късмета като на млада булка сега щото нямат акъл в главата.Както се казва те ти булка Спасовден

264

Някой си

преди 2 месеца

323 Американофила 3 ройно повече е болен!!!-:(

263

Исо Хазара

преди 2 месеца

Украйна не може да скочи на лявото кутре на Русия, но в Украйна воюват партизански сили на руснаците, които живеят в Южна Украйна.

262

Домбил Бомбасов

преди 2 месеца

До До.320в момента в който крайцера украина излезе на черно море съпроводен от флотилия дронове, играта приключва.

261

До 323

преди 2 месеца

Може и такива да са в Уколандията ти ,ама тук и с пари и без пари хората са еднакви и никой не харесва нагли същества дето хем просят хем са много отворени .Като не познаваш българите що се буташ

260

Юлиян

преди 2 месеца

Така е,когато от една страна имаш нагли и безцеремонни англосаксонци,а от друга загубени,самонадеяни,мечтаещи за "Велика Украйна"неонацисти."Да решат въпроса с недостига на войници".Лесно е да се каже,но е невъзможно,убийствено за изпълнение.Повече от ясно е,че Украйна отдавна не е в състояние да внесе прелом във военните действия.Обратното!Всеки следващ опит за каквато и да е мобилизация ще доведе до още по-голям брой жертви и сигурно вкарване на страната в ужасяваща демографска криза.

259

До.320

преди 2 месеца

Ами може и на украинси да е преведен,за да се научат като просят да не се правят на отворени ,щото само шут ще получат

258

Анонимен

преди 2 месеца

Русофила е психично болен индивид, а даже има и такива, които за без пари са русофили. За тях диагноза още не е измислена.