108

До 107

преди 2 месеца

Пенцийо нали ти казах че си некадърник. Можеш да раждаш само глупости.

107

Елена

преди 2 месеца

Ако ще му раждам деца трябва да е принц на бял кон,ако е за кревата може и роб ,ама да е надарен като коня

106

До 105

преди 2 месеца

Той е плешив пенционер без ьъби.

105

До Силвия

преди 2 месеца

Имам Порше 911 ГТС, къща в Бояна и солидно количество в банката. Ти можеш ли да готвиш безупречно каквото ти поръчам? Гърдите ти поне размер Д ли са? Бедрата ти дълги ли са? Фигурата ти стегната ли е? Интересно ми е дали отговаряш на критериите ми.

104

Дп 101

преди 2 месеца

Пенцийо, стига драска глупости с женски *имена". Не стааш.

103

Нееднозначно

преди 2 месеца

За разлика от жените мъжкият генетичен материал е работещ и на средна възраст Жените обаче, поради Е-та,радиация,алкохол,цигари,амфети и редовен сексживот вече има маса 18 годишни изчерпани яловици с НУЛЕВО и дефектно производство на яйцеклетки ,които е изключено да забременеят собствено дете И тук е трагедията,че точно тези репродуктивни развалини с кариери са най шумните и на тях дължим извращения като замразените полухора Инвитро,чужди семена и яйца и износвани в сурогати полухора.

102

До 101

преди 2 месеца

Добре "Мария".

101

Силвия

преди 2 месеца

Най-мразя неудачници на заплата с апартамент и кола на изплащане дето непрекъснато мрънкат

100

Анонимен

преди 2 месеца

"има и мъже, които застават зад жените си и те разцъфтяват и постигат целите си...." - Браво! Ето едно много хубаво мнение на жена. Дано има повече такива като вас с мъжа ти. Според мен взаимната подкрепа е пътят към успеха в едно семейство, а не това, кой ще е по-големият ро_б и кой по-големият господар и тарикат. И щастието не е само в парите, заради което като деца всички сме били щастливи, без значение кой колко е имал.Те са необходимост и увеличават щастието,но сами по себе си не са щастие.

99

До 96

преди 2 месеца

Схванах много добре за какво става въпрос клавиатурен фантазьор. Както винаги под такива статии се събирате отбор юнаци които въобще са невиждани и нечувани по други теми.

98

До Мария

преди 2 месеца

Сутрин като се събудиш и погледнеш в огледалото става ли ти крив целия свят? Иначе след козметика и фризьора може да отидеш и на гримьор. Там ще прикрият несъвършенствата на лицето ти и от грознa, ще станеш хубава. Поне до сутринта.

97

Кичка

преди 2 месеца

Колата трябва да е нова немска и скъпа.Обичам Моет Шандон,рибай стек и бяло

96

Анонимен

преди 2 месеца

До 93, не ставаме според някакъв лиг льо във форум :) Ако можеше да разбираш написан текст щеше да схванеш, че става въпрос за подкрепа. И това беше само пример :) Дано сега ти вдене кратуната защо не можеш да намериш някого :) Ние си помагаме и подкрепяме. Кариерата е част от живота. А ти явно си поредния пройдоха без осъзнат :) Спокойно.... все ще има кой да те зарови когато му дойде времето :)

95

Гошо

преди 2 месеца

Жените са за развлечение на мъжа. Аз съм женен, но моята отдавна ми е омръзнала. Вечер се прибирам късно и я лъжа че работя, а всъщност ходя или да пия или по други жени.

94

До 90

преди 2 месеца

Кой го интересува? Явно си доста грозноватичка щом ти тряват толкова пари за разкрасяване.

93

До 87

преди 2 месеца

Кой ви говори за фирми и кариери бе. Става въпрос за живота. Отношението межди хората и радостта да са заедно без значение богсти ли са бедно ли са. Разправям ви аз че не ставате на хора но не чувате.

92

Анонимен

преди 2 месеца

"Не ме интересува мнението ти. И ти не ме интересуваш. Ясно?" - Ми тогава защо ми пишеш постоянно? Щом не те интересува мнението ми, защо постоянно го четеш и коментираш? Мен пък ме интересува твоето и затова постоянно ти отговарям хахаха

91

Анонимен

преди 2 месеца

"Опитват се да обвинят жените, за това, че хората остават сами. Вменяват вина на жените. И внушават, че жената трябва да се примири с какъв да е човек до себе си. И да търпи. Типично ориенталски, много закостенял мироглед." - Така е. Ако се опитваш да правиш същото с обратен знак т.е. да обвиняваш само мъжете, тогава имаш типично ориенталски, много закостенял мироглед... :)

90

Мария

преди 2 месеца

Няма ли поне 10 хил.заплата и два апартамента мъж не поглеждам.На мен само фризьорите и козметиците на месец ми струват 2 бона

89

Анонимен

преди 2 месеца

До до 70-ти, Знам за - Ами по принцип звучи странно да се правят подобни паралели, но когато проследиш какво се случва при миш_ките и като видиш обществото ни днес, просто е неизбежно да сравниш нещата. Защо в Африка нямат проблем с раждаемостта, а са примерно 5 пъти по-бедни от нас европейците? По пътя на логиката трябва да е точно обратното. Да, ама не. Така и с миш_ките. В нормални условия си се размножават. В идеални обаче някои започват да не го правят. Наричат ги "красивите миш_ки"... :)