331

Бау

преди 2 месеца

Преди 70 години Китай и Русия победиха в Корея империалистите и от тогава те знаят, че Русия и Китай са по силни от Англия и САЩ! Тогава само убийството на Сталин предотврати пълният им разгром! Дори когато руската авиация спря работа, две седмици китайците правеха на пух и прах войските на ,,силите на ООН"! СССР не е посмял да се намеси в Корея, преди да е сигурен, че Китай ще бъде там!

330

Куку

преди 2 месеца

Цялото величие на Рашка винаги приключва с купони за храна!Сега се молят на Китай и Индия да ги подкрепи и изпращат горещи молитви,наесен Тръмпи да стане президент.Пародия на армия и държава!

329

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаците са подкрепяли китайците в ключови исторически моменти- след ВСВойна. После се изпокараха и американците оказаха съществено влияние върху Китай при Никсън и Кисинджър. Но все пак сега ги обединява противостоенето на запада, който е в криза, но с една война може и да се освести малко. Руско- китайските отношения са нещо доста сложно, но Китай е на 4000 г. и това си е цивилизация, която не може да се претебрегне.

328

извода от новината

преди 2 месеца

За сега тези тежки китайски танкове са под формата на играчки и стикери към опаковките с чипс и зрънчо .... Четете първо и след това коментирайте !

327

Цялата тази информац

преди 2 месеца

ия е тип МОЖЕ, ЩЕ, ПРЕДЛАГАТ - все едно чета диплянка .

326

Анонимен

преди 2 месеца

Тая информация вероятно е получена от британското разузнаване,а те не лъжат,ама никак.Срамота е толкова да принизявате интелектуалния багаж на хората които ви четат,повечето са много по-умни от писачите на глупости

325

r3v0lv3r

преди 2 месеца

Руснаците са толкова наивни да вярват, че Китай искат те да победят. Истината е, че Китай иска само руските ресурси и колкото по-дълго продължава тази война, толкова по-добре за тях. Колкото по-отчаяни са руснаците, толкова по-добре за Китай.Си Дзанпин ще се бие до последния руснак.

324

Анонимен

преди 2 месеца

Интересно какво ще поиска в замяна дън сяо мао?

323

Барон Мюнхаузен

преди 2 месеца

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп номинира сенатора от Охайо Джей Д. Ванс за свой кандидат за вицепрезидент. ЕС нарече Ванс катастрофа за Украйна, тъй като той е против военната подкрепа за Киев.

322

Анонимен

преди 2 месеца

Винаги съм се чудел, след като превземат/победят някого, руснаците винаги го оставят да се исправи. Защо правят това с вековни врагове, които гарантирано пак ще застанат срещу тях? Твърде наивни? Твърде добродушни?

321

Историка

преди 2 месеца

Русия ще загуби тази война. Все повече си личи.

320

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо ново под слънцето. Киев е бил сринат от монголите със земята с китайски стенобойни машини. Сега пак същата работа.

319

Юлиян

преди 2 месеца

Русия е единствената империя,единствената държава-цивилизация,която англосаксонската,западната цивилизация не е успяла да покори и унищожи.Колко цивилизации са победили и покорили-всички други.Китай,Индия,араби,ацтеки,инки-всички.Само Русия- никога!Само тя им стои като трън в очите и неслучайно Китай и Индия се държат до нея.Знаят,че само тя може да ги защити.

318

Юлиян до куку-то

преди 2 месеца

И "тази Рашка" държи "в шах"цялото НАТО барабар със САЩ.Щом и с нея не можете да се оправите,а постоянно кършите ръце от безсилие,значи сте не просто "слаба ракия",а чиста "патока"!

317

убеден НАТО-вист

преди 2 месеца

Никакви танкове не могат да пречупят пръстчето на Урсула. Размаха ли го веднъж, и цели империи се срутват!

316

Рюхо

преди 2 месеца

Страхотна демонстрация на професионализъм и сериозна безпристрастна журналистика основана изцяло на проверени и потвърдени факти....... Веднага един ПУлиЦЪР

315

играта загрубя......

преди 2 месеца

Каква е гло.бата за поднасяне на де-зин-формация, уважаеми????????

314

Куку

преди 2 месеца

До 00008 Китай разчита на Рашка само за евтина газ и дървен материал,друго нищо не можете да предложите.Имам чувството,че пиша с хлапе на 15 години,гледай си момата докато още дишаш!

313

Анонимен

преди 2 месеца

На руснаците май им свършват танковете!

312

Анонимен

преди 2 месеца

феик новини-самият Китаи се гови за воина от къв на къв ще продава въоръжение и на кои щот руснаците придобиха всичко благодарение на стратегическия договор със Северна корея,а както се подочува такув ще има септември и с ИРАН =ТАКА СТАВА КОГАТО УБИЕШ ПРЕЗИДЕНТА НА ДАДЕНА ДЪРЖАВА