98

Тоя е обсебен

преди 2 месеца

От ПП.С тях ляга ,с тях става.Вчера в един сайт имаше снимка на племенника му от остров Бали А,бе ,гледай си живота и ти..Тая злоба съвсем те е убила.

97

Фен на ИТН

преди 2 месеца

Абе хора престанете с тази глупост Колко пъти да ви се каже че партия ИТН няма нищо общо с ДПС или ГЕРБ вие явно сте Луди или се правите на Луди или сте *** или се правите на *** ?

96

Миниващ

преди 2 месеца

Славуниййй, пак ли се правиш на интерес мойто момче!?

95

Анонимен

преди 2 месеца

Как кой, Гнома и скритите ДС партгеносен.

94

Анонимен

преди 2 месеца

Slavei, koi ti napisa pismoto? Ima li autorsko pravo?

93

Герги

преди 2 месеца

Славчо ми ти къв юрист ни предложи първо за премиер ,после за министър на МВР .....Пепи "Лудия" Плагиат.

92

Ха,ха

преди 2 месеца

Днес Данчо Ментата от ДПС ,сега СлаФчо от малкото ДПС.Като дупе и га. що са си.Само двамата Шишковци липсват.

91

Ей,Славуца

преди 2 месеца

Ами да беше подкрепил правителството на ГЕРБ и ДПС.Ама те е страх.Сега пак си отворил уста.А вашето "експертно " правителство кой ще подкрепи?Особено като то знаем експертите-малкия Мук и Пацо Шнорхела.

90

Факт

преди 2 месеца

Никой досега не е работил толкова Усърдно за руските интереси както ОПГ пп-дб-дпс !!!

89

Чалгастан

преди 2 месеца

Българският Парламент НЕ е място за вулгарно Шоу!!!!! Засрамете се!!! Опростачаването е грозно от страна на Чалгарите! Научете се вече на култура, възпитание, политическа етика!

88

Е

преди 2 месеца

Да подкрепим пп дб с един мощен npaйд

87

Г557дт

преди 2 месеца

В България само ПП-ДБ работят за разграждане българската мафия, която е завладяла държавата ни. Неслучайно всички тошковци, копейки, тикви и прасета неуморно опитват да ги дискредитират в очите на чалгализираната популация.

86

nimportequi

преди 2 месеца

А той като беше първа партия в парламента какво сътвори?

85

Тинтири-минтири

преди 2 месеца

Ех тия ПП-та все са ви в устите бе! Баце след избори им се моли да направят правителство, а реалността е, че платените им медии на ДПС-ГЕРБ гледат само как да ги очернят и заливат с помия, за да ги изхвърлят от политиката, за да си продължат ДПС-ГЕРБ с кражбите и далаверите.

84

пасарела

преди 2 месеца

Абе , Славе , като чете човек що пишеш , ще каже , че си умен човек , ама оти се криеш в миша дупка , а не излезеш на яве !! И ти си като другите , добре сте в парламента ,, взимате си парите и само мауну намирате !! Не може вечно да е така ! Стига толкова време нищо да не правите !! Всички партии ВЪН !

83

Анонимен

преди 2 месеца

ПО ГОЛЯМА МАФИЯ ОТ ШАЙКАТА ШАРЛАТАНИ НЯМА ОВЛАДЯХА ДЪРЖАВАТА С ПЛАТЕНИТЕ ПРОТЕСТИ НА БОЖКОВ С АЛА БАЛА 4 ГОДИНИ САБОТИРАТ БЪЛГАРИЯ СЪД ЗАТВОР ЗА ШАЙКАТА

82

Гедер

преди 2 месеца

Пеевски държи с компромати и Бойко и Славчо. Пеевски нареди на Славчо ,да предложи Ники Василев -Малкия Мук от НДСВ за премиер , защото самия Пеевски беше кадър на НДСВ и ДС ченгетата зад НДСВ . Какво общо има Славчо с Никиту Василев ,след като дълги години го осмиваше в скечовете си ?

81

Я марш, Славуцо!

преди 2 месеца

Певецът на мафиотите Слави Трифонов се изтропа отново неподготвен, озлобен и жлъчен! Този е голям ***!

80

Анонимен

преди 2 месеца

Лена от парапета фалшификаторката, Христо лодкаря който веднъж вече оскверни конституцията и Киро просто който я нарушава многократно. Кокорчо международният измамник. Гнома и Костов от 9-та глуха. Жална й майка на тази държава, ако тези ще борят корупцията и ще я вадят от кризата!

79

test test

преди 2 месеца

Славуца май си е взела милиардчето от незаконният кеш и сега щял да подкрепа но много увърта за да не се усетят баламурниците...