54

пенсионер-ветеран

преди 2 месеца

и кво ще ми Откраднат - Телевизорът с Кинескоп "София 81", дето тежи около 100 кила ли?! аз друго нямам - а компа ми го взех от кофата за *** като изпреварих един ИндоЕвропеец с Кон и каруца, който също беше маркирал целта и се движеше с бясна скорост към нея - останева но кофата от почистване на стар изоставен апартамент, работи с WindowsXP и е на 30 година! Интернета го "крада" от отвореният уайърлес на съседите - с други думи - да Заповядат - Живи и Здрави да са!!

53

Алоооо малоумници

преди 2 месеца

А разрешавате ли сами да се оправяме с банкери, съдя изпълнители, електро и водо кожодери и другите измамници които ни крадат ежемесечно

52

МВР

преди 2 месеца

Искаме да предопредим всички граждани, че ако бъдете обрани през почивните дни, виновни СТЕ СИ ВИЕ! Благодарим за вниманието.

51

Продан Бутанов

преди 2 месеца

Българина бай-вече има култура да се изходи на метеното. Да оцвъка с гарбидж некоя горичка или долчинка най-му приляга.

50

Анонимен

преди 2 месеца

Основно правило което трябва да спазвате,за да защитите себе си и домът си от кражби,набези и всевъзможни беди,е да нямате абсолютно никакви контакти с държавни хрантутници,особено полюционери или децата им. Правят се на приятели,слухтят,душат, дебнат и снасят на цивилните си ортаци, които правят набезите, докато първите правят отцепка,и после делчо делев.

49

Баааах маа..му

преди 2 месеца

Болна работа ! Учат българина на култура да защитава сам дома си, защото те държавниците са абдикирали. Мислят само за гъзовете си. Нямаме полиция, съд, прокуратура. Тези се занимават с поръчки отвън само

48

Николай

преди 2 месеца

До Анонимен 14При социализма просто нямаше какво да откраднат и пак влизаха, де. Оставяше се надпис "Няма нищо за крадене", те дописваха "Ние сме длъжнид а проверим". Максимум да ти задигнат инструментите, защото това беше имането на българина. Сега пари, бижута, часовници, телевизори по 3000-4000 лв., ама по социа било най-добре...

47

Анонимен

преди 2 месеца

Тея безценните ме кефят. Къщи имали, ама нищо нямало ценно за крадене. Много филми сте гледали. Крядците не са от Бандата на Оушън. Онея тарашт всичко. Телевизор? Ама той бил 300 лева втора ръка. Нямаш ядове! И кабелите ше вземата с него! После микровълновата, хладилника, плейстейшана, столове, дивани ... Все ше има рабти за 2-3000 лева да им изврънкат. За 5-10 минути става цялата работа.

46

преди 2 месеца

Ние от блока си плащаме на Делта Гард да ни пази комплекса. А те много бият. И после не ги разследват, защото са полицаи. И за това никой не краде.

45

40

преди 2 месеца

Защо минуси?!

44

Анонимен

преди 2 месеца

Само глупав комунист може да си държи парите вкъщи защото трепери да не му ги откраднат от Банката. И после като му ги откраднат крадците ще има "Ау какво стана, въх въх"

43

Анонимен

преди 2 месеца

Откзвма да приемам съвети от непозна с име, като Ерик Борисов. Виж, ако беше Арчибалд Петроханов, може би ...

42

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва да може да се стреля по такива. Каква работа имат в домовете на хората?!?!?!?!?

41

Анонимен

преди 2 месеца

До 39 Това звучи доста жалко, но ти си знаеш.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Крадеа, само зарад тва, *** ми е стъпкал нешо в градината, заслужава да го гръмне пазача!

39

преди 2 месеца

Имам камери, но по-важното е, че няма и какво да ми откраднат. Аз даже си заключвам вратата само по един път, колкото да не ми я отвори вятъра.

38

Анонимен

преди 2 месеца

До 33 Ами да ти влизат всеки ден в къщата. А и си личи, че приказваш наизуст. Те застрахователите само това чакат - да ти изплатят всичко на мига и после, да тинпредложат същата полица :) ... Не всичат пасат трева в тоя сайт.

37

Не няма култура

преди 2 месеца

Истинският българи работи и живее без да пилее време и пари за почивки. Всички други са лентяи и прахосници.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Не разбирам защо не ни разрешат да носим оръжие ,както е в Америка .Така и така съм си набелязал няколко човека .Гърмя , довлачвам ги у нас и звъня че е влизано с взлом и съм стрелял по необходимист .Списък си имам .

35

Анонимен

преди 2 месеца

В къщи съм си направил специално устройство за наблюдение. Ако влезе крадец. Устройството го разпознава и му връзва със синджир крака и ще ме чака гладен докато се върна от почивка и ще го нахраня. На Милиционерите няма да давам сигнал за кражба, понеже няма смисъл!